9 legjobb hidratáló száraz bőrre Indiában

A száraz bőr manapság komoly probléma. A száraz foltok sok problémát okoznak sok száraz bőrtípusú nő számára. A száraz bőr jobb hidratálást és jobb hidratáló krémek alkalmazását igényli. A természetes kivonatokat tartalmazó termékek nagyon hatékonyak a száraz bőrön, és sikeresen helyreállítják az ilyen bőrtípusok nedvességtartalmát. Ha hűvös helyen tartózkodik vagy a légkondicionálót bekapcsolva tartja, az súlyos bőrkárosodást okozhat.

A legjobb hidratálók száraz bőrre Indiában:

Az arckrém mellett egy jó hidratálónak is szerepelnie kell a kívánságlistában, amikor a bőrápolásról van szó. De kérdés, melyiket veszed meg? Ne aggódjon, mivel már összeállítottuk a 9 legjobb hidratáló krém listáját a száraz bőrre, amelyeket kifejezetten a száraz bőrproblémákban szenvedőknek szántak..

1. Nivea Creme hidratáló:

hidratáló krémek száraz bőrre

Vásárolja meg ITT

Kétségtelen, hogy ez a legjobb hidratáló krém száraz bőrre valaha Indiában. Megfizethető áron belül ez a termék sikeresen elzárja a bőr nedvességét, és hosszú ideig hidratálja. A glicerin és a B5 -vitamin jóságával jár. Belép a bőrbe, puhává varázsolja és táplálja a magjától.

2. Clinique Moisture Surge intenzív bőrt erősítő hidratáló:

Hidratálók száraz bőrre 2

Vásárolja meg ITT

A legjobb dolog ebben a hidratálóban a kompatibilitás. Minden bőrtípusra alkalmas, és az egyik legjobb hidratáló krém száraz bőrre. Ez a termék egyedülálló olajmentes formulát tartalmaz, amely hatékonyan növeli a bőr megfelelő arányát.

3. Filozófiai remény egy tégely hidratálóban:

Hidratálók száraz bőrre 3

Vásárolja meg ITT

Ez a hidratáló gazdag bőr hidratáló formulával rendelkezik, amely táplálja a bőrt, puhává és ragyogóvá teszi. Egész napos akcióhoz vásárolja meg és vigye fel ezt a hidratáló terméket a száraz bőrére, és néhány napon belül láthatja az eredményt.

4. Cantu Shea testvaj Természetes bőrápolás:

Hidratálók száraz bőrre 4

A hidratáló shea vajból készül, amely gazdag vitaminokban, például A- és E -vitaminban. Sűrű balzsamnak tűnik egy kis műanyag edényben, amely édes és kellemes illatot áraszt. Ez az egyik legolcsóbb és leghatékonyabb hidratáló bőr.

5. Aesop Petrezselyemmag antioxidáns hidratáló:

Hidratálók száraz bőrre 5

Vásárolja meg ITT

Ez egy gyorsan felszívódó hidratáló, amelyet mindenki használhat, mivel minden bőrtípusra alkalmas. A termék alapvetően egy folyékony hidratáló, amely mélyen behatol a bőrbe, és kiszolgálja az arc pórusait és belső rétegeit az antioxidánsok jóságával, ami tovább teszi a bőrt simává és ragyogóvá. Megfizethető áron ez az egyik legjobb hidratáló krém száraz bőrre.

6. Eucerin eredeti hidratáló krém:

Hidratálók száraz bőrre 6

Belefáradt a száraz bőrébe? Használja az Eucerin száraz hidratáló krémet száraz bőrre. Ez a hidratáló krém csodálatos illattal rendelkezik, és az érzékeny bőrre is felvihető. Az irritációmentes tulajdonsága miatt az egyik legkelendőbb hidratáló krém a piacon.

7. Estee Lauder Hydrationist Maximum Moisture Creme:

Hidratálók száraz bőrre 7

Ez a legjobb hidratáló krém száraz bőrre. Egyszeri nedvességgel szolgálja bőrét, amelyet a bőr egész nap táplált. Ezenkívül hatékonyan csökkenti az öregedés jeleit, és természetesen tisztessé teszi a bőrt.

8. Eau Thermale Avene testápoló hideg krémmel:

Hidratálók száraz bőrre 8

Vásárolja meg ITT

Ez a luxus krém megnyugtatja a bőrt és megfelelő mennyiségű nedvességet biztosít. Zsírsavakkal és olajmentes elemekkel van tele, amelyek érzékeny bőrre is hatnak. Ez egy másik legjobb arc hidratáló száraz bőrre

9. Liz Earle Skin Repair hidratáló:

Hidratálók száraz bőrre 9

Nincs semmi rossz ebben a termékben, jó hidratáló a száraz bőrre. Ami a bőrápolási márkákat illeti, Liz Earle az egyik legmegbízhatóbb és leghatékonyabb vállalat a szépség világában. Ez a hidratáló zsírsavakat és természetes antioxidánsokat tartalmaz, például avokádóolajat, amely hidratálja a bőrt és belülről is tisztítja..