9 Modern Muslim Kids Hidzsáb Gyűjtemény 2021 -ben

Egyre népszerűbb a hidzsáb divat gyerekeknek. Minden alkalomra vonzó hidzsáb minták és minták állnak rendelkezésre, ami aranyossá és igazán iszlámmá teszi őket. A gyerekek hidzsábjainak széles választéka áll rendelkezésre, hogy illeszkedjenek pufók és rózsás arcához.

A legjobb gyerekek hidzsáb gyűjteménye:

A 9 legjobb gyerek divat hidzsáb dizájn itt olvasható,

1. Gyermek ima hidzsáb:

Gyerek ima hidzsáb

A kis muzulmán gyerekeket nemcsak az öltözködési szabályok betartására, hanem az iszlám hagyományok és rituálék követésére is ösztönzik. A pamut gyerek hidzsáb ruha tetőtől talpig takar, és hűvös és kényelmes az imák alatt. Az ima hidzsábot ruházaton kell viselni, az imák alatt szerénység céljából.

2. Al Amira hidzsáb:

Al Amira hidzsáb

Ez a stílus Gyermek hidzsáb népszerű, mert kényelmes mindennapi viselet fiatal lányoknak, akik most kezdték el viselni a hidzsábot. Ez egy kétrészes fejfedő, amely egy sapkából vagy egy extra nagy fejpántból áll, amely fedezi a fejet és a hajat, valamint egy csőszerű sálból, amelyet a mellkas és a váll fedésére viselnek..

3. Gyerekek turbán hidzsáb:

Gyerekek turbán hidzsáb

Ez az afrikai stílusú turbán hűvös és mesés gyerekek hidzsáb divatja. Ez a fejdísz rugalmas, könnyű és kényelmes. A turbán hátulja rugalmas csíkkal van varrva az egyszerűség és a stabilitás érdekében. Ez az univerzális turbán teljes vagy részleges fejtakaróként viselhető. Viselje kalapként, ha hajhullás vagy behúzás.

4. Kids Wrap kendő hidzsáb:

Kids Wrap kendő hidzsáb

A Girls wrap kendő egy elegáns gyerek hidzsáb ruha, amely praktikus és kényelmes viselet. Nem kell becsomagolni, csak hátra kell kötni. Könnyen és egyszerűen viselhetők, ezért a fiatal hidzsábok ezt a stílust részesítik előnyben a pakoló sálak helyett. Rendkívül puha, rugalmas pamut anyagból készült, nincs szükség csapokra.

5. Ninja Criss Cross hidzsáb sapkák:

Ninja Criss Cross hidzsáb sapkák

Ezek a keresztezett gyerekek hidzsábja egy kicsit jobban illeszkedik, mint más minták. Minden előnyével rendelkezik a teljes sál alatt, egyetlen különbséggel, hogy a nyakába illeszkedik. Szuper puha viszkóz stretch anyagból készült, amely egész évben használható, és sok színben és divatos tartományban kapható.

6. Gyerekek sál sapka alatt:

Gyerekek sál sapka alatt

Ez a gyermekdzsáb sálsapka alatt segít a sálak, csuklyák, fátylak és kendők a helyükön maradni, és megakadályozza a haj kicsúszását. A pamut hidzsáb sapka részletes hímzéssel rendelkezik. Puha és rugalmas, poliészter szálkeverékkel, hogy megtartsa alakját és csökkentse a ráncosodást. Keverje össze a gyufát sálakkal, hogy növelje vonzerejét.

7. Abaya gyermek hidzsáb:

Abaya gyermek hidzsáb

Ez az elegáns abaya köpeny hidzsáb divat gyerekeknek egy egyszerű, laza A-vonalú köntös. Ez az iskolai egyenruha abaya két oldalsó zsebbel és oldalsó résekkel a könnyű járás érdekében. Ez a hagyományos fekete minta régiónként változik, mégis hűvös mindennapi használatra. Egyszerűsége lenyűgöző megjelenést kölcsönöz.

8. Gyerekiskolai hidzsáb:

Kids School Hidzsáb

Az iskolás lányoknak szánt hidzsáb ösztönzi az egység érzését, valamint betartja a vallási irányelveket. Ezek egyszerű sálak a fejed fölött, rögzítsd az oldaladat az áll alatt, és fordítsd a vállak köré, és szétteríted mindkét végét, hogy elfedje a mellkasát. A gyerekek hidzsáb ruhájának meg kell egyeznie az iskola/főiskola által előírt öltözködési kóddal.

9. Divatos gyerekek hidzsáb:

Divatos gyerekek hidzsáb

Egyre népszerűbb a hidzsáb divat gyerekeknek. A vonzó hidzsáb minták több színben aranyossá és ugyanolyan iszlámnak tűnnek. A kicsik többsége követi példaképeit- öregeket öltözködési szabályokban. Az élénk színű, hímzett, pöttyös gyermekdzsábák széles választéka áll rendelkezésre, hogy illeszkedjen a pufók arcához és a rózsás állához.

A 9 legnépszerűbb hidzsáb gyerekruha kollekció egyre népszerűbbé vált. A különböző színű, vonzó hidzsáb mintákat gyerekeknek tervezték, így aranyosnak és egyformán iszlámnak tűnnek. A kislányok nagy része szeret öltözködni az öregekkel.