9 Stilfulde designs af indisk hijab -samling til kvinder

Indisk kultur er rig på traditioner og kendt for enkelhed og beskedenhed. Det indiske islamiske samfund er konservativt, men muslimske kvinder har med succes blandet mode med modernitet. Den stilfulde muslimske indiske hijab -stil matches med indiske påklædninger som saris/ salwar kurta.

Bedste indiske Hijab Stye -kollektion til kvinder:

En sammenlægning af modernitet og konventionelle stilarter Top 9 indisk hijab -mode giver et fugleperspektiv til denne enorme indiske modeindustri.

1. Casual Hijab Mode:

Casual Hijab Mode

Indianere er enkle, det samme er deres stil. Et ensfarvet hovedbeklædning matchet med uformelle trykte salwar kameez/ churidar med indisk hijab-stil dupatta ser betagende ud til et afslappet samvær, fester eller bare shopping i vinduer med venner. Eksperimenter med farvekombinationer med hijab og outfit og skil dig ud i mængden.

2. Moderne/feststil Hijab:

Moderne/feststil Hijab

Sari er en værdig påklædning og kan bæres anderledes- bengali/Orrisa eller Maharashtrian. At vælge en hijab, der matcher en sari, bliver en erklæringssignatur, der giver hende et delikat udseende. Matchende hijab fra indisk hijab-samling med saree-bluse og brug af broche, flæser, perler fremhæver personaen.

3. Trendy Hijab Office Style:

Trendy Hijab Office Style

Smarte professionelle damer/piger har ikke følt sig tilbageholdt på grund af konservativt islamisk tøj. De har intelligent matchet deres kjoler- jeans/palazzos sarees/salwar kurta/med en bayas og enkel ensfarvet eller trykt bomuld/polyester hijab i indisk stil. Det intelligent matchede islamiske tøj med vestlige/indiske stilarter bevarer deres udseende og beskedenhed. De bevæger sig let i det professionelle kredsløb.

4. School Girls Hijab:

Skolepiger Hijab

Indisk hijab til skolepige tilskynder til følelsen af ​​enhed samt overholder de religiøse retningslinjer. Hijab er et enkelt tørklæde over dit hoved, klemmer siderne under hagen op og vender det rundt om skuldrene og spreder til sidst begge ender for at dække brystet. Indiske hijab -piger matcher den påklædningskode, som skolen/college foreskriver.

5. Kiddy Hijab Style:

Kiddy Hijab Style

Hijab -mode er også blevet stadig mere populær blandt børn. Attraktive hijabmønstre er designet til børn, hvilket får dem til at se søde og lige så islamiske ud. De fleste af de små piger følger deres ældste i påklædningskoder. En bred vifte af sort/hvide, broderede, polka dots, indfarvede/trykte hijab -stil er tilgængelige for at matche deres buttede kinder.

6. Teenagere Hijab Style:

Teenagere Hijab Style

Teenagere er livlige, og indisk muslimsk teenager er ingen undtagelse. Smukke, moderne indiske hijabs er tilgængelige for at matche deres humør og personlighed. Fantastisk chiffon, silke, sej trykt viskose er et perfekt match til daglig brug. Dette ser elegant og feminint ud, når det matches med kjoler og toppe.

7. Dupatta Hijab Style:

Dupatta Hijab Style

Ingen hassels med hijab -styles, hvis en dame ifører sig en salwar kameez. Den matchende, flydende duppata kan være hijab i indisk stil, stil den ene ende af din dupatta stilfuldt rundt om hovedet og lad den anden ende flyde bag dig. Dette fantastiske casual look vil helt sikkert give enhver dame et betagende look.

8. Bryllup -hijab:

Bryllup Hijabs

Saree er en integreret del af enhver indisk kvindes garderobe. En formel lejlighed som bryllup giver dem mulighed for at klæde sig elegant ud med perfekt matchende tilbehør. Indiske bryllup hijab stilarter bliver en modeerklæring. En stærkt pyntet silke saree med kontrastfarvede hijab matchet med maatha tikka er det etniske look, som damer foretrækker.

9. konventionel stil hijab:

Traditionel stil Hijab

Den ældre generation af indiske muslimske damer eller dem, der bor i landdistrikterne, foretrækker stadig traditionel hijab i indisk stil i chador. Det er en yderbeklædning i fuld længde, der dækker hovedet og kroppen og kommer ned til fødderne. Det holdes i hænder, da der ikke er spalter til hænderne og balanceret på skuldrene.

Det indiske islamiske samfund har bevist, at beskedent stereotypet tøj kan smeltes sammen med vestlig stil og se lige så smart og fantastisk ud. Traditionel n konventionel er sanselig. Deres interesse for indisk hijab -mode har tilskyndet designerne til at eksperimentere med en række forskellige stoffer og tilbehør til at skabe innovative og praktiske designs.