10 felkapott kisirodai tervezési ötlet 2021 -re

Mivel sok vállalat végrehajtja a távmunka politikáját, az irodahelyiségek fokozatosan csökkennek. Az óra szükségessége az, hogy kisebb irodákat kell igénybe venni, amelyek teljesen felszereltek és egyszerre méretezhetők. Ellentétben a hagyományos irodával, amelyben unalmas volt az asztal és a szék, a modern irodák továbbfejlesztett esztétikával rendelkeznek, amelyek élvezetesebbé tehetik a munkaidőt. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk 10 legújabb kisirodai tervezési ötletet, amelyek újradefiniálják az „iroda” kifejezés kezelési módját.!

A legjobb kis irodai tervek

A legjobb kis irodai tervek Indiában:

Íme 10 egyszerű és modern irodatervezési ötlet kisvállalkozások számára. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Modern irodatervezési elrendezés:

Modern irodatervezési elrendezés

Ha helyszűke van, ez a téglalap alakú irodai elrendezés tökéletes ötlet! Kiválaszthatja a padló egyik sarkát, hogy létrehozza ezt az elegáns kis irodai beállítást. Nyomja a bútorokat a sarokba, hogy maximalizálja a rendelkezésre álló helyet. Válasszon egy szigetasztalt és elegáns forgó székeket. Rejtse el az összes csúnya huzalozást, és adjon hozzá egy gyönyörű festményt a munkaidő inspirációjához.

2. Minimalista kisirodai kialakítás:

Minimalista kisirodai tervezés

Az „új normál” munkastílushoz való alkalmazkodás egyik módja az, hogy kipróbáljuk ezeket a kis irodafelújítási ötleteket! Az otthoni iroda létrehozásához nem kell lebontania otthonának falait. Ehelyett rendezze el a kihasználatlan teret a szalonban vagy a hálószobában, és az üres falat falra, hogy néhány polcon lógjon. Hozzáadhat néhány lámpát, kijelzőelemeket és egy elegáns széket, amely nem akadályozza a sétányt.

3. Elegáns kis irodaterület -tervezési ötlet:

Elegáns kis irodaterület -tervezési ötlet

Ez az irodai elrendezési ötlet jól használható mind otthoni irodák, mind kezdő vállalkozások számára. Az ötlet az, hogy az ülést sarokba kell helyezni, és az ablakot mögé kell helyezni, hogy lehetővé tegye a természetes napfényt. Az itt található táblázatot a főszekrény meghosszabbításaként használják, ami ragyogó módja a rendelkezésre álló hely optimalizálásának. Keressen sok sorsolást és polcot, hogy mindent egy helyen tartson.

4. Kis irodai beállítás megosztott asztalokkal:

Kis irodai beállítás megosztott asztalokkal

A kis csapatokkal rendelkező vállalatok számára az ilyen irodai beállítások két célt érhetnek el – hatékony térkihasználást és személyes kommunikációt a kollégákkal. A klausztrofób fülkék eltávolításával és ezek elválasztóasztalokkal való helyettesítésével megbizonyosodhat arról, hogy az emberek együtt dolgoznak a magánélet megsértése nélkül. Egy kis dohányzóasztal és egy kanapé tompíthatja a formális környezetet.

5. Együttműködő kisirodai tervezés:

Co Working Small Office Design

Ha nem rajong a formális beállításokért, akkor válassza ezt az irodai dizájnt! Tökéletes kis csapatok számára, különösen olyan szakmákban, mint a tervezés, ahol rendszeres interakciók történnek az emberek között. Szükséged lesz egy hangsúlyos kanapéra a sarkon a jég megtöréséhez, és egy kompakt íróasztal-vitaasztalra a komoly ötletbörze érdekében. Tartsa a falakat semleges színben, és adjon hozzá néhány színes dekorációt, hogy élénk tér legyen.

6. Kreatív irodatervezési ötlet kis terekhez:

Kreatív irodai tervezési ötlet kis helyiségekhez

Törje meg a hagyományos irodai rendszer monotonitását kreativitásának felszabadításával. Nézze meg ezt a hűvös irodai dizájnt, amely nem unalmas! Az élénk színek, mint a kékeszöld és a sárga rúgás, kirúghatják a hétfői bluest. A játékos fali dekoráció egyszerre funkcionális és unalomgyilkos. Válasszon kis asztalokat és székeket, hogy helyet takarítson meg. Válasszon szőnyegpadlót a személyre szabottabb megjelenés érdekében.

7. Felújítási ötlet kis irodához:

Felújítási ötlet kis irodába

Mivel a legtöbb alkalmazott távolról dolgozik, ésszerű, ha az irodák csökkentik a padlóméretüket. Az egyik módja annak, hogy mindenkit összehozzon, ha nagy nyitott csarnokot választ, és ezt mini irodai berendezéssé alakítja át. Ezt úgy tehetjük meg, hogy lebontjuk a betonfalakat, és üvegre cseréljük az energiatakarékosság érdekében. Egy minimális íróasztal mozgatható szekrénnyel és székekkel jó lesz! Adjon hozzá néhány régi típusú lámpát, hogy felderítse a környezetet a naplementében!

8. Rusztikus kis irodai belsőépítészeti ötlet:

Rusztikus kis irodai belsőépítészeti ötlet

Mit szólnál az erdőből való munkához? Mielőtt mainstream koncepcióvá válna, először kipróbálhatja anélkül, hogy erdőlakóvá kellene válnia. Cserélje ki fényes kabinjait durva kinézetű falapokra és polcokra. Fontolja meg a régi, antik kiegészítőket, például a rozsdás asztalokat, archaikus tárolóedényeket, izzókat és vintage kereteket.

9. Színes kis irodai beállítás otthon:

Színes kis irodai beállítás otthon

Alakítsa át régi tanulmányi asztalát szuper szórakoztató otthoni irodai beállításokká! Ez a kis irodai dekorációs ötlet nagyszerű azok számára, akik munkaterületüket sajátos személyiségük kiterjesztésének tekintik. A rózsaszín helyett bármilyen domináns színt választhat. Adjon hozzá rengeteg színes plakátot, inspirációs idézetet, mágnest és minden kedvenc cuccát, hogy minden nap élvezze a pénteki hangulatot!

10. Fekete -fehér kis irodaterület kialakítása:

Fekete -fehér kis irodaterület kialakítása

Fekete -fehér, egy csipetnyi fukszia rózsaszínnel, soha nem hibázhat! Ez a lenyűgöző irodai kialakítás kis helyiségekben megkívánja, hogy üljön a szobában, csak élvezze annak szépségét! A dizájner háttérképektől a tömör fekete szekrényekig és kárpitokig minden elem a fantázia vidékére emlékeztet. Egy csipet rózsaszín hozzáadásával varázslatos lehet!

Tippek egy kis irodaterület díszítéséhez:

Legyen szó otthonról vagy kereskedelmi helyről, ezek a kis irodai elrendezések és dekorációs ötletek egyszerűsíthetik a munkáját:

  • Távolítsa el a terjedelmes darabokat, és cserélje ki elegáns, élénk darabokra, amelyek stílusosak és funkcionálisak.
  • Helyezze át a bútorokat, és nyomja őket a fal felé, hogy hagyja a középső teret a mozgáshoz.
  • Tartsa az ülőhelyet a bejárati ajtóval szemben, hogy jól láthassa.
  • Próbálja az irodát olyan nyitott tér mellett elhelyezni, mint az ablak vagy erkély, így sok természetes fényt és levegőt kap.
  • Hozzon létre rugalmas munkaterületeket, ahelyett, hogy asztalokat foglalna az emberek számára. Így minimalizálhatja az asztalok kihasználatlanságát.
  • Díszítse az irodákat néhány merész színnel, műalkotással és kiemelő bútorokkal, hogy kiemelje márkája személyiségét.

Reméljük, tetszettek ezek a csodálatos kis irodai tervezési ötletek. Egy exkluzív munkaterület beállítása javíthatja a testtartását, és fegyelmezett maradhat. Ön is részesülhet némi magánéletben a zajos emberek káoszából. Szóval, Ön szerint érdemes-e otthoni irodát tartani, vagy inkább együtt dolgozó teret szeretne?