25 hjemmemedicin for at slippe af med migræne

Lider du af en ensidig dunkende hovedpine med følsomhed over for lys og lyd? Migræne er invaliderende hovedpine og kan gøre dig hjælpeløs. Der er mange udløsere for en migræne til at starte. Migræne har en lang række symptomer, og de er noget mere end “bare hovedpine”. Disse hovedpine kan være kronisk, men der er hjemmemedicin mod migrænehovedpine, som kan reducere intensiteten og hyppigheden af ​​det på naturlig måde!

Indholdsfortegnelse:

  • Hvad er et migræneanfald
  • Typer af migræne Hovedpine
  • Årsager til migræne Hovedpine
  • Migræne Hovedpine Symptomer
  • Hjemmemedicin mod migræne
  • Migræne hos en gravid kvinde
  • Migræne hos børn
  • Fødevarer til lindring af migræne Hovedpine
  • Hvornår skal man konsultere en læge
  • Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et migræneanfald?

De tegn på et migræneanfald er intense dunkende smerter med lejlighedsvis kvalme og opkastning. Disse hovedpine kommer ledsaget af følsomhed over for lys og lyd. Et angreb involverer ofte smerter, nogle gange lokaliseret til halvdelen af ​​hovedet. Angrebets varighed kan vare alt fra et par timer til 3 dage. Mennesker, der lider af kroniske migræneanfald, bør vælge hjemmemedicin mod migræne, da disse kan give lindring og er mere sikre at bruge.

Hjemmemedicin mod migræne naturligvis

Forskellige typer af migrænehovedpine:

1. Migræne med aura (klassisk migræne):

1. Kronisk migræne Hovedpine:

Kronisk migræne er en hovedpine, der opstår i mere end 15 dage på en måned over 3 måneder. Symptomerne er moderate til svære smerter, der pulserer og påvirker den ene side af hovedet. Det påvirker overvejende den ene side af hovedet. Hovedpinen bliver værre med rutinemæssig daglig aktivitet. De fleste mennesker, der får kronisk migrænehovedpine, er kvinder, og det kan skyldes hormonændringer.

2. Okulær migræne:

Okulær migræne er sjældne tilstande, hvor symptomerne er midlertidigt synstab eller blindhed på det ene øje. Ved okulær migræne bliver synet i det berørte øje generelt normalt inden for en time. Det kan dukke op af sig selv eller forekomme med migrænehovedpine. De kaldes retinal, visuel, monokulær eller oftalmisk migræne. Okulær migræne kan kun forekomme i et par minutter eller kan vare op til 30 minutter.

3. Vestibulær migræne:

Vestibulær migræne er et problem i nervesystemet. Det forårsager gentagen svimmelhed hos mennesker, der tidligere har haft migræne. I modsætning til klassisk migræne har man måske ikke altid hovedpine. De kaldes af mange navne, såsom migrænet svimmelhed og migrænerelateret vestibulopati. De vestibulære migrænesymptomer er svimmelhed, svimmelhed og balancebesvær. Det kan omfatte ubehag i nakken, mens du vender, bøjer eller kigger op. Der kan være en følelse af tryk i øret eller hovedet.

4. Menstruel migræne:

Menstruationshovedpine eller en PMS -hovedpine opstår lige før menstruationen og er forbundet med en række symptomer, der adskiller det fra en typisk menstruationshovedpine. Menstruelle migræne symptomer her inkluderer hovedpine smerter ledsaget af acne, træthed, ledsmerter, forstoppelse, nedsat vandladning og mangel på koordination. Disse hovedpine er forbundet med ændringer i hormonniveauer. Østrogen- og progesteronniveauet falder lige før menstruationens begyndelse. Det er, når menstruationsmigrene begynder.

5. Hemiplegisk migræne:

Hemiplegisk migræne er en type hovedpine, som er sjælden. Det forårsager intens smerte, kvalme og følsomhed over for lyd og lys. Det forårsager midlertidig svaghed, prikken, følelsesløshed og lammelse på den ene side af kroppen. Disse symptomer har en tendens til at starte før hovedpinen. Udløseren for denne type hoved kan være stress, mindre hovedtraumer eller bestemte typer mad. Hemiplegisk migrænehovedpine kan være en skræmmende oplevelse for den enkelte, da disse symptomer ligner symptomer på et slagtilfælde. Svagheden kan vare alt fra en time til flere dage. Det går normalt inden for 24 timer.

7. Retinal migræne

Denne type migræne er en sjælden type migræne med en aura. I modsætning til andre typer migræne med en aura, består nethinde -migræne symptomer af, at synet kun påvirkes i det ene øje. Det kan bestå af flimrende lys eller endda midlertidig blindhed. Retinal migræne er ikke et tegn på et alvorligt problem i øjet. Der er en lille chance for, at den reducerede blodgennemstrømning kan skade nethinden. Når dette sker, kan det føre til langsigtet synsnedsættelse.

8. Basilar Migræne:

Basilar migræne er en migræne, som er sjælden. Det begynder i hjernestammen. Symptomerne består i indsnævring af blodkar, som begrænser blodgennemstrømningen til hjernen. Andre tilstande, der begrænser blodgennemstrømningen, kan også forårsage basilar migræne. Denne migræne kaldes Bickerstaff eller basilar arterie migræne. Udløseren er ukendt, men disse migræne kan være resultatet af et blodkar, der bliver stramt. Denne stramning er vasokonstriktion og skyldes ofte musklerne omkring arterierne, der bliver for stramme og blokerer blodgennemstrømningen.

2. Migræne uden aura (almindelig migræne)

En migræne uden aura er en almindelig form for migrænehovedpine. De har ikke de tidlige symptomer kaldet en aura som synsændringer, svimmelhed, prikkende hud, forvirring og svaghed. Mennesker, der lider af denne type migræne, gennemgår alle de andre træk ved et migræneanfald (intens smerte på den ene eller begge sider af hovedet, opkastning, kvalme og lyd- eller lysfølsomhed.

Årsager til migræne:

Migræne udløser består af flere faktorer som mad, vitaminmangel, vaner, atmosfære osv. Årsagerne er

1. Ændringer i hormonniveauer:

Kvinder oplever oftest migrænesymptomer under menstruation og på grund af ændringer i hormonniveauerne.

2. Følelsesmæssige udløsere:

På grund af stress kan chok, angst, depression og spænding udløse en migræne.

3. Fysiske årsager:

Træthed, søvnmangel, nakke- eller skulderspændinger, fysisk anstrengelse og dårlig kropsholdning har alle været forbundet med migræne. Lavt blodsukker har været kendt for at fungere som en udløser.

4. Kost:

Nogle af de fødevarer som koffein i kaffe og alkohol får migræne til at bidrage til nogle af de velkendte udløsere for migræne. Specifikke fødevarer som chokolade, citrusfrugter, ost osv., Der indeholder additiv tyramin. Dehydrering og uregelmæssige måltider har også været kendt for at være potentielle udløsere.

5. Medicin:

Hormonbehandling, sovepiller, p -piller er alle potentielle udløsere.

6. Miljøudløsere:

Migræne forårsaget af lys, flimrende skærme, høje lyde, kraftig lugt og brugt røg. Temperaturændringer er også mulige udløsere. Alt dette kan modvirke en migræne.

7. Lav magnesiumindhold:

Undersøgelser tyder på, at mangel på vitaminmangel opstår, når magnesiumniveauerne i en persons hjerne går meget lavt.

Migræne Hovedpine Symptomer:

Migræne er en pulserende form for smerte, der intensiveres med fysisk aktivitet. Det begynder at bygge langsomt op og kan vokse til en dunkende smerte, der påvirker begge eller den ene side af hjernen. Andre symptomer på migræne er:

1. Følelse af kvalme og kvalme:

Migræne kommer med symptomer på alvorlig hovedpine og opkastning sammen med intense bankende smerter.

2. Intolerance over for lys og lyd:

Under et migræneanfald kan man ikke tåle skarpt lys og høje lyde

3. Halsstivhed:

Da alle nerverne er forbundet med rygsøjlen, oplever dem, der lider af migræne, ofte stivhed i nakken, når de får hovedpine.

4. Sult:

Ekstrem sult kan udløse migræne.

5. Forvirring/desorientering:

En dårlig hovedpine får en til at blive desorienteret og forvirret under et migræneanfald.

6. Følelse af lav, deprimeret og trist:

Ekstreme følelser kan forstyrre vores humør og starte en migræne med hovedpine.

Hjemmemedicin Behandling mod migræne Hovedpine:

Tea Tree Oil | Varm te | Eddike | Varmt brusebad | Varmepude | Kål | Vand | Ispose | Akupunktur | Lavendel | Pebermynteolie | Basilikumolie | Korrekt kost | Massage | Feber | Hørfrø | Boghvede | Korrekt strækning | Æblecidereddike | Kamille | Ingefær | Aerobe øvelser | Meditation | Undgå nitrater | Æble

Naturlige måder at slippe af med migræne derhjemme:

Denne liste herunder har nogle af de førsteklasses hjemmelavede behandlinger, der kan bruges til at holde migræne i skak. Alt du skal gøre er at vælge den der passer bedst til dig og følge dem rutinemæssigt, indtil du får lindring fra migræneanfald.

1. Tea Tree Oil Massage:

tea tree olie som hjemmemedicin mod migræne

Tea tree olie er den perfekte go-for hovedpine og migræne hovedpine kur. Det har antiinflammatoriske fordele. Masser lidt tea tree olie på templerne. Det hjælper med at lindre hovedpine og frigiver tryk fra de spændte muskler. Det vil helt sikkert begynde at give dig øjeblikkelige resultater. Denne aromaterapi fungerer fantastisk godt.

Forholdsregler: Påfør aldrig tea tree olie direkte på huden; fortynd den altid med en bærerolie.

2. Har varm te til migræne:

bedste hjemmemedicin mod migrænesmerter: Varm te

En enkel måde at dæmpe migrænesmerterne derhjemme er at få en kop varm te. Varm te hjælper med at slappe af musklerne i kroppen, der normalt bliver stive i tilfælde af migræne. Sørg for at bruge honning i varm te i stedet for sukker. Mintte og kamille te er nogle af de bedste eksempler her.

Forholdsregler: Gravide bør undgå kamille -te, da det kan føre til abort. Man skal også sikre, at man ikke er allergisk over for kamille.

3. Eddike Ansøgning:

eddike

I graviditeten er dette et af de sikreste hjemmemediciner til behandling af migræne. Det eneste du skal gøre er at fortynde lidt eddike i vand og læg en vaskeklud i blød i den. Påfør dette på panden på en måde, så eddiken absorberes af huden. Gør dette i 30 minutter for at få lindring af migræne.

Forholdsregler: Dem med følsom hud kan fortynde eddiken med vand.

4. Varmt brusebad:

varmt brusebad: hjemmemedicin mod migræne

Et simpelt hjemmemedicin mod klassiske migrænesymptomer er at bruge lidt tid i det varme brusebad. Gør dette på en måde, så det varme vand trænger ind i nakken. Dette vil lette trykket på nakken, der er hovedårsagen til hovedpine. Dette er en øjeblikkelig kur mod problemet.

Forholdsregler: Juster temperaturen og undgå meget varme brusere, da det kan beskadige huden.

5. Varmepude:

varmepude

Påfør en varmepude på de berørte områder som nakke og ryg. Dette vil lindre spændingen og hjælper dermed i behandlingen af ​​migræne. Det formodes at være en af ​​de bedste hjemmemediciner mod migræne.

Forholdsregler: Påfør ikke varmepuden direkte på huden, men brug den pakket ind i et håndklæde for at undgå forbrændinger.

6. Kålkomprimering:

hjemmemedicin mod migræne: kål

Tag en kold kål fra køleskabet og brug den på de berørte områder. Dette er en af ​​de ideelle måder at helbrede symptomerne på migræne som sløret syn. Det er også en af ​​de lette og let mulige kur mod øjeblikkelig lindring af migrænesmerter.

Kål kan opbevares i køleskab i beholdere, så de er tilgængelige under migræneanfald.

7. Hav vand:

have masser af vand

At blive hydreret er en af ​​de bedste ting at gøre under migrænen. Mange gange er dehydrering årsagen til forekomsten af ​​migræne. Sørg for, at du indtager mindst 10-12 glas rent og filtreret vand sammen med flere andre sunde væsker for at sikre et sikkert hjemmemedicin til at helbrede migræne.

8. Ice Bag ansøgning:

Ispakke til migræne

KØB DET HER

Tag en plastikpose og fyld den med isterninger. Påfør dette med et håndklæde på halsområdet. Den følelsesløse følelse hjælper med at behandle symptomer på migræneanfald. Det er en perfekt måde at helbrede hovedpinen på uden besvær og besvær. Følg dette 2-3 gange om dagen for øjeblikkelig lindring.

Forholdsregler: Brug et håndklæde rundt om emballagen for at beskytte den følsomme hud.

9. Akupunktur:

Akupunktur

Akupunktur er en af ​​de sikreste måder, hvor nogle tryk peger og trykkes godt for at frigøre trykket på musklerne. Det behandler således spørgsmål som kvalme og har en varig effekt på det. Dette er en af ​​de bedste ting at gøre som en hjemmekur mod migrænehovedpine. Det anbefales at gøre dette to gange om ugen i to måneder. (1)

10. Lavendelolie:

lavendelolie som hjemmemedicin mod migrænehovedpine

Lavendelolie vil være en af ​​de bedste hjemmemediciner til behandling af migræne. Det har flere anvendelser, og når det kommer til hovedpine, betragtes lavendelolie som et af de bedste hjemmemedicin. Anvendelse af to til fire dråber af dette urteekstrakt i varmt vand og indånding af den udsendte damp vil effektivt reducere smerter. (2).

Forholdsregler: Nogle mennesker kan være allergiske over for lavendelolie; det kan forårsage opkastning, kvalme og endda hudirritation hos nogle.

11. Pebermynteolie:

pebermynteolie

Pebermynteolie er en af ​​de bedste måder at behandle hovedpine og migrænesmerter på. Det kan effektivt reducere spændinger og hovedpine og hjælpe med korrekt cirkulation af blod til hovedet. Det har vasodilaterende egenskaber og kan forbedre den dårlige blodgennemstrømning til hovedet, hvilket er en af ​​hovedårsagerne til migrænesmerter.

Forholdsregler: Pebermynteolie kan forårsage nogle bivirkninger som mundtørhed, halsbrand og opkastning, men de er relativt sikre, når de påføres huden.

12. Basilikumolie:

basilikumolie til migrænehjem

Hvis du har brug for nogle hjemmemedicin mod migræne på grund af sollys, så har vi her et effektivt middel. Basilikum virker som en muskelafslappende. Det kan hjælpe i behandlingen af ​​hovedpine forårsaget af spændte muskler og virker beroligende. Basilikum er kendt for sine smertestillende egenskaber. Dette er en af ​​de foretrukne hjemmemediciner mod migræne.

13. Korrekt kost:

kost

Det er vigtigt at opretholde en ordentlig kost for ikke at udløse et migræneanfald. Den bedste måde at spise for dem, der er tilbøjelige til migræne, er at spise 5 små måltider om dagen. Indtag en kost rig på kulhydrater og proteiner. Undgå at drikke eller spise noget, der kan udløse migræne. Nogle almindelige årsager og madudløsere er chokolade, alkohol, koffein osv.

Forholdsregler: Sult er en potentiel udløser for migræne.

14. Massagebehandling for migræne derhjemme:

massage

Massering af hovedbunden sammen med nakke og skuldre kan lette muskelspændingen, der er til stede, da det kan udløse hovedpine. Undersøgelser viser, at massage reducerer hyppigheden af ​​almindelige migræneudløsere. En hovedbundsmassage, selvom den lider af migræne, har vist øjeblikkelig lindring. Massageterapi er meget effektiv til behandling af spændingshovedpine og migræne.

15. Feberurt til migræne:

hjemmemedicin mod migrænefeberplante

Denne urt bruges som en naturlig behandling af migræne. Det har vist sig at være effektivt til behandling af migræne ved at reducere dets frekvens (3). Det er et af de mest populære hjemmemekanismer og bruges til alle, der får migræne. Og det er slet ikke dyrt og kan let bruges.

Forholdsregler: Det er relativt sikkert, når det tages i en kort periode.

16. Hørfrø:

hørfrø som hjemmemedicin mod migræne

Her har vi et af de bedste hjemmemedicin mod migræne, som bruges til behandling af migrænesmerter. Nogle hovedpine skyldes depression, og det er vigtigt, at du indtager omega-3 fedtsyrer, som findes i hørfrø. Du kan bruge det i flydende form (olie) eller tage det som hele eller formalet frø.

Forholdsregler: Gravide kvinder skal undgå hørfrø, da de kan udløse hormonelle virkninger.

17. Boghvede:

boghvede

Boghvede er et nyttigt og et af de bedste midler til lindring af migræne og til at reducere hyppigheden af ​​hovedpine. Det har været brugt i mange år nu og er blevet betegnet som et effektivt hjemmemedicin mod migræne. Den indeholder en form for flavonoid kendt som rutin. Disse er fytokemikalier, som hjælper med at reducere smerten og holder en pasform og aktiv på samme tid.

18. Korrekt strækning:

Strækende hjemmemedicin mod migrænehovedpine

Nogle gange kan mangel på strækning føre til hovedpine og migræne. Prøv nogle af disse enkle skulder- og nakkestrækninger, som vil gøre underværker for at reducere og er den bedste måde at helbrede migræne på. Du kan tilføje disse strækninger til din almindelige træningsrutine. Bevægelsen i nakken, skulderklap og isometriske nakke kan hjælpe dig med at lindre migrænehovedpine.

19. Forbrug af æblecidereddike:

æble cider eddike

Har du brug for det bedste hjemmemedicin mod migræne? Tag nogle skeer æblecidereddike og kom det i et glas varmt vand. Rør rundt og drik dette for at få lindring fra migrænehovedpine. Fortsæt dette naturlige middel i en uge eller deromkring, og det vil reducere hyppigheden af ​​dine migræneanfald.

20. Kamille:

kamille som hjemmemedicin mod migræne

Dette er et antiinflammatorisk stof og kan reducere den slags migræne og hovedpine, som er forårsaget på grund af betændelse. Det kommer med beroligende funktioner og kan fjerne migrænesymptomer og årsager inden for en uge. Kamille te har mange andre fordele, som også tjener vores krop og organer. Tag to til tre teskefulde kamilleblomst i en kop, der allerede er fyldt med varmt vand, og stejl den i to til tre minutter. For at gøre det lidt velsmagende, kan du tilføje lidt citronsaft til det. (4)

Forholdsregler: Gravide bør undgå dette, da det kan føre til abort.

21. Ingefær:

hjemmemedicin mod migræne: Ingefær

Ingefær har evnen til at blokere muskelsammentrækning, hvilket yderligere fører til hovedpine og migræneproblemer. Det reducerer påvirkningen af ​​hormoner og stimulerer betændelsen i blodkarrene. At drikke ingefær et antal gange i løbet af dagen vil reducere migrænesmerter og vil også holde din krop ren indefra.

Forholdsregler: Gravide kvinder kan konsultere deres læge, inden de bruger ingefær.

22. Aerobe øvelser:

Aerobe øvelser

En nylig undersøgelse har vist, at udførelse af aerobe øvelser vil reducere migrænehovedpine. Dette er et af de bedste hjemmemediciner mod migræne. Øvelser som svømning, cykling osv. Kan reducere hovedpine og migrænesmerter. Aerob træningsterapi er gået langt med at reducere antallet af migræneanfald.

23. Meditationsbehandling mod migræne:

Meditation mod migræne

Meditation er nøglen. Der er mange meditationsteknikker, som effektivt kan reducere migrænesmerter ved at lindre stress og spændinger. Meditation kan hæmme en del af nervesystemet, der er ansvarlig for stress. Uden at tage medicin og konsultere en læge, er meditation et af de bedste hjemmemediciner til at søge lindring af migrænesmerter.

24. Undgå nitrat eller nitrit:

tag ikke nitrater

Indtagelse eller eksponering af nitrater og nitrit forårsager vasodilatation af blodkar. Dette kan igen udløse en vaskulær hovedpine. Sådan er det med nitrit, der bruges til at bevare den røde farve i forarbejdet kød og som konserveringsmidler og i mange andre fødevarer. Det er bedst at indtage disse produkter med måde og ikke udløse migrænehovedpine.

25. Æbler:

æbler til migræne

Et æble om dagen holder lægen væk. Vi ved alle, hvor sand denne erklæring er. Duften af ​​grønne æbler er kendt for at reducere sværhedsgraden af ​​migrænesymptomer og holde kroppen sund. Det hjælper en til at fokusere bedre uden yderligere smerter.

Migræne hos gravide kvinder:

Hormonelle ændringer under graviditeten er ikke det eneste, der fører til migræne hos kvinder. De fleste kvinder har en kombination af udløsere, som består af træthed, sukkerdråber, spændinger, følelsesmæssig eller fysisk stress. Behandlingen består af betablokkere, som sænker blodtrykket, og igen forhindrer migræne. De er relativt sikre under graviditeten. Hvis migræne forekommer sammen med opkastning, kan lægen ordinere en medicin mod kvalme for at lindre ubehaget.

Migræne hos børn:

Blandt børn er migræne ikke bare en dårlig hovedpine. Det er en kompliceret neurologisk sygdom i kombination med migrænesymptomer hos børn, såsom opkastning, svimmelhed, stærk lugt, kvalme og følsomhed over for lyd og lys. Desværre er det meget almindeligt blandt børn. Under angrebet vil barnet måske gerne ligge i et mørkt rum. Varigheden af ​​migrænehovedpine hos et barn er meget kortere sammenlignet med voksne. Det kan vare alt fra 30 minutter op til 48 timer. Det varer normalt mindre end 4 timer, og nogle børn rapporterer om endnu kortere hovedpine, der varer 10-20 minutter.

Fødevarer til lindring af migræne Hovedpine:

Følgende er de fødevarer, der skal lindre og tilbyde det bedste forsvar mod migrænehovedpine:

  • Søde kartofler
  • Spinat
  • Gulerødder
  • Kulsyreholdigt vand, hane eller kildevand
  • brune ris
  • Kirsebær
  • Tranebær
  • Ikke-citrusfrugter
  • Naturlige sødestoffer som ahornsirup og vaniljeekstrakt
  • Frisk kød
  • Fjerkræ
  • Fisk
  • Korn og svampe

Hvornår skal man konsultere en læge?

At være opmærksom på flere behandlingsmuligheder kan gøre det lettere at leve med migrænehovedpine. Det er ikke godt at behandle migræne med håndkøbsmedicin, der ikke er specifikt målrettet mod det. De fleste mennesker ser ikke en læge og forsøger at behandle sig selv. Advarselssignalerne, man skal se efter under et angreb, er moderat til svær hovedpine, følsomhed over for lyd, lugt og lys, kvalme eller opkastning. Når alle disse symptomer begynder at forstyrre dine daglige aktiviteter, er dette det bedste tidspunkt at søge læge. Lægen kan ordinere migrænespecifik medicin, der i høj grad vil hjælpe dig.

Migræne kan begynde på ethvert tidspunkt i vores liv i vores tidlige barndom, ungdom eller endda voksenalderen. Nogle af de almindelige risikofaktorer, der gør os mere tilbøjelige til at have migræne, omfatter alder, familiehistorie, køn og hormonelle ændringer. Det kan være invaliderende til det punkt at forstyrre vores liv og arbejde. Selvom migræne kan være livslang, kan de holdes under kontrol, og symptomerne kan lindres med naturlige midler mod migrænehovedpine.

Ofte stillede spørgsmål:

1. Er akupunkturteknikker gode til migræne?

Akupunktur er traditionel kinesisk medicin, der involverer indsættelse af meget tynde nåle i trykpunkter. Det lindrer kronisk migrænehovedpine. Nålene stimulerer nerverne, så det frigiver hormoner såsom endorfiner. Disse udløser et svar fra kroppen og lindrer migræne og spændingshovedpine. Sørg for, at akupunktur udføres af en professionel. Der er nogle spekulationer om, at akupunktur alene ikke er nok til at helbrede migræne.

2. Hvad er forskellen mellem migræne og hovedpine?

Det er meget vigtigt, at man skal kende forskellen mellem et migræneanfald og en hovedpine. Hovedpine kan variere i hvor lang tid de varer, udløseren og hvor alvorlig de er. De forekommer muligvis ikke i et identificerbart mønster, som migræneanfald gør. Almindelige migræneudløsere findes som moderat til svær hovedpine, og de forekommer på den ene side af hovedet. De har også andre symptomer, såsom kvalme og opkastning, følsomhed over for lys og lyd. En hovedpine, der har dunkende smerter og påvirker vores dagligdagens aktiviteter, er en migræne. Læger foreslår tests som elektroencefalografi (EEG), CT, MR -scanninger eller et rygmarvshane for at udelukke andre årsager til hovedpine.

3. Hvilke typer medicin behandler migræne?

Håndkøbsmedicin, der bruges til behandling af migrænehovedpine. De inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler såsom ibuprofen/naproxen. Receptpligtig medicin, der lindrer smerterne ved migræne, omfatter triptaner og narkotiske smertestillende midler. Andre lægemidler, der bruges til behandling af migræne, omfatter betablokkere, antidepressiva, ergotderivater og calciumkanalblokkere. Botox -injektioner bruges også til behandling af migræne.

Ansvarsfraskrivelse: Oplysningerne i denne artikel i form af tips, midler og forslag er kun til informationsformål. Hovedformålet er at skabe opmærksomhed med enkle og sikre hjemmemidler. Disse oplysninger bør ikke tolkes som en erstatning for professionel lægehjælp, diagnose eller behandling. Sørg for at søge råd fra din læge med spørgsmål vedrørende medicinsk tilstand eller behandlingsændring.