5 måder at slippe af med husholdnings lugte

Hvert hus lugter. Det kan være affaldslugt, kæledyrslugt eller endda lugt af svamp. Nogle gange, uanset hvor meget du tager dig af dit hjem, bliver det stadig fyldt med nogle lugte. Du kan prøve at rense alt ud og sprøjte din yndlingsduft for at maskere husholdningens lugt, men det virker ikke altid, da generet af en eller anden lugt kommer snigende lige tilbage. I dette tilfælde vil du komme direkte til kilden for at slippe af med den stank en gang for alle.

Bedste måder at slippe af med husholdnings lugte:

Sådan kan du få dit hjem til at lugte friskere.

1. Få en luftrenser:

Almindelige skadelige elementer inde i dit hus omfatter støv, kæledyrsskæl, fugt, skimmelsvamp, pollen, asbest, radongas samt passiv røg. Desuden inviterer du også de udendørs forurenende stoffer ind i dit hjem, hver gang du åbner en dør eller endda et vindue. Disse skadelige forurenende stoffer er derefter fanget inde i dit hjem med dig, og de bliver en del af den luft, du indånder. Luftrensere arbejder alle på et fælles princip om behandling af luften omkring dem, fjernelse af forurenende stoffer og derefter frigive ren og frisk luft dig til at trække vejret. Du kan køb luftrenser online til de bedste priser. KENT luftrensere en af ​​de bedste rensere, der findes på markedet.

2. Vask væk Foul Opvaskemaskine lugte og mad lugte:

Du kan slippe af med midlertidig køkkenlugt, som forbrændt ristet brød og stegt mad, simpelthen ved at tænde for udstødningsventilatoren, åbne vinduerne eller ved at sprøjte et rumfrisker, men for at slippe af med permanent lugt fra opvaskemaskinen skal du fylde en opvaskemaskine- sikker kop med hvid eddike, læg den på den øverste rille, og kør den gennem en cyklus uden retter. Duften af ​​eddiken vil genere dig i en time eller deromkring, men efter det forsvinder al lugt fra opvaskemaskinen. Hvis du også tilbereder meget stegt eller krydret mad, kan duften af ​​mad blive forankret i dine skabe. Du kan simpelthen vaske denne lugt med sæbe og varmt vand. Men for øjeblikkelig lindring efter madlavning kan du koge en kop eddike. Dampene, der frigives til atmosfæren, skærer de andre lugte af.

3. Afslut kæledyrslugt med kul:

Aktivt kul er en form for kulstof, der er blevet “aktiveret” for at gøre det ekstremt porøst. Dette trækul hjælper med at absorbere en række dårlige lugte, især dem, der er forårsaget af kæledyr. Alt du skal gøre er at lægge det rundt om skraldespanden for at hjælpe med at fjerne stanken.

4. Fjern vaskemaskins lugte fra vaskemaskinen:

Da døren til en front-load vaskemaskine altid er lukket så tæt, cirkulerer luft aldrig indeni. Dette gør det muligt for skimmelsvamp og svamp at vokse og stinke op i vaskerummet. Du kan vaske skimmelsvampen og den dårlige lugt væk ved at køre en cyklus med omkring to kopper blegemiddel og varmt vand. Det anbefales også at lade din dør stå åben mellem vaskene.

5. Føj citroner til din affaldsaffald og deodoriser køleskabet:

Bare fordi du lægger alt køkkenaffaldet i skraldespanden, betyder det ikke, at det skal stinke. Du kan fjerne affaldsstank ved at skære citroner, appelsiner eller limefrugter og slippe dem i den løbende bortskaffelse. Citrus har en tendens til at slippe af med de fleste lugte. Hvis dette ikke virker, kan du bruge hvid eddike med koldt vand. Den mest effektive løsning til at slippe af med lugten fra køleskabet er at lægge natron på en hylde eller langs køleskabets bagside. Du kan ændre dette en gang om året og sørge for at holde det væk fra grøntsager, da natriumhydrogencarbonatet i bagepulveret kan få grønne bladgrøntsager til at halte hurtigt. Natriumbicarbonat har en unik kemisk egenskab ved at absorbere og tiltrække dårlig lugt.