Få øjeblikkelig lindring mod hudallergi med 12 hjemmemedicin

Et af de mest almindelige problemer, som millioner står over for over hele verden, er hudallergi! Når et bestemt objekt kommer i kontakt med huden, overreagerer det straks. Resultatet er en betændelse i huden efterfulgt af rødme, kløe og udslæt. Mens de fleste hudallergier aftager på en dag eller to, kan visse forhold være livstruende. Lær årsagerne, symptomerne til at kende sammen med nogle af de bedste hudallergimetoder til hjemmemedicin til øjeblikkelig lindring.

Få øjeblikkelig lindring mod hudallergi

Indholdsfortegnelse:

 • Årsager til hudallergi
 • Symptomer på hudallergi
 • Tips til forebyggelse
 • Hjemmemedicin mod hudallergi
 • Ofte stillede spørgsmål

Årsager til hudallergi:

Hudallergi er normalt en immunitetsrelateret lidelse, som kan forårsage en bivirkning på visse produkter eller stoffer. Der er ingen klare beviser for, hvad der virkelig udløser disse reaktioner, men følgende faktorer vides at forårsage hudallergi hos mange mennesker:

 • Kontaktdermatitis: Allergi, når huden rører allergener som pels, farvestoffer, Poison Ivy, kosmetik, kemikalier.
 • Medicin: Mange lægemidler som antibiotika er kendt for at forårsage hudallergi.
 • Autoimmune faktorer: Disse sygdomme angriber kroppens eget sunde væv, hvilket fører til allergi og udslæt.

Symptomer på hudallergi:

En allergisk reaktion på huden kan føre til mange symptomer, såsom:

 • Alvorlig kløe.
 • Rødme.
 • Betændelse på huden.
 • Koger.
 • Revnet hud.
 • Tør og skællet hud.
 • Brændende sensation.

Tips til forebyggelse:

Selvom det ikke er let at fjerne hudallergi fra roden i mange tilfælde, kan du reducere deres hyppighed ved at tage visse forholdsregler, som:

 • Hold en liste over emner, der forårsager allergiske reaktioner.
 • Undgå kontakt med dine allergener, og prøv at erstatte dem med andre produkter.
 • Administrer dine allergier ved at følge den medicin, som lægerne har ordineret.
 • Drik masser af vand for at skylle eventuelle interne toksiner ud.
 • Bed din læge om at lave en allergihåndteringsplan til håndtering af nødsituationer.

Se Også: Retsmidler mod støvallergi

Enkle og lette hjemmemediciner til hudallergi:

 1. Aloe Vera
 2. Æble cider eddike
 3. Fullers jord
 4. Havregryn
 5. Bentonit ler
 6. Citron
 7. Hydrat
 8. Pebermynteblade
 9. Enebær
 10. Nelliker
 11. Bagepulver
 12. Basilikum

1. Aloe Vera:

Aloe Vera hjemmemekanismer mod hudallergi

Et populært hjemmelægemiddel mod hudallergi er Aloe vera. Som en hudvenlig plante er Aloe Vera gel meget udbredt over hele verden, måske i pakkede og færdigpakkede tilfælde eller bare direkte til at helbrede hudlidelser. Skær et aloe -blad, skalp det ydre bladlag og brug den transparente saft og den kødfulde del af indersiden til at oprette en pasta og anvende den. Det vil straks lindre kløe og rødme og give dig en kølende effekt.

2. Æblecidereddike:

Æblecidereddike til hudallergi

ACV eller æblecidereddike er endnu et effektivt middel mod hudallergi, der kan påføres direkte gennem en vatrondel eller vatpind på de berørte områder. De ekspert antibakterielle svampedræbende egenskaber i det hjælper udslæt og kløe ved at arbejde på udslætene for at reducere dem betydeligt inden for en formidabel tid.

Se også: Fordele ved æblecidereddike

3. Fullers jord:

Fullers Earth hjemmemekanismer mod hudallergi

KØB DET HER

Fullers jord er et ældgammelt hjemmemedicin mod kløe i hudallergi. Fuldere jord er dybest set en størknet klar jord komprimeret og solgt i ethvert nærliggende apotek enten i stenform eller form. Lav en pasta af det og påfør det på de berørte områder. Den øjeblikkelige afkølingseffekt vil straks give lindring.

4. Havregryn:

Havremel hjemmemekanismer mod hudallergi

Hver morgen, mens du tager din kornskål til en smuk havregryn, kan du tilberede lidt mere uden sukker eller kosttilskud og påføre den direkte på huden. Man kan endda bruge den rå form ved at blande den med mælk og andre ingredienser. Sammen med sine antiinflammatoriske egenskaber giver det også en kølig beroligende eftervirkning. Dette er et af de bedste hjemmemediciner mod hudallergi på kroppen.

5. Bentonit ler:

Bentonit ler til hudallergi

KØB DET HER

Bentonit ler er igen et mirakelprodukt især for de grimme udslæt i dit ansigt. Dette er en effektiv ansigts- eller hudpakke i løbet af dine kløende allergiske dage. Ligesom fullers jord, lav en tyk pasta af den, påfør den jævnt på en gaze eller vatrondel og klist den klæbrige blanding på din hud.

6. Citron:

Citron hjemmemekanismer mod hudallergi

Citron eller lime er en af ​​dem berømt i staterne, USA, for deres effektive resultater mod allergi. Det er ingen hemmelighed, at lime og citron ofte er de to mest almindelige krav i en hjemmelavet sygdom eller skønhedsbehandling, og her gælder det samme. Den antibakterielle inflammatoriske kontrol af disse elementer gør underværker på huden.

Se også: Måder at bruge citron til vægttab

7. Hydreret:

Hydreret til hudallergi

Vand er et naturligt middel mod kløe i hudallergi. På dette tidspunkt skal du holde vandet ved hånden, da det meste af den kradsende skrælende hud kan blive tilføjet noget ekstra stress, hvis din krop ikke bliver korrekt fyldt op og hydreret. Mindre vandindhold i kroppen vil føre til tør hud, hvilket betyder mere kløende og skællende hud.

8. Pebermynteblade:

Pebermynteblade til hudallergi

Hvis den friske kølende fornemmelse af pebermyntebladet ikke virker på dig, er den betydelige reduktion rødme med et øjebliks varsel. Ofte reduceres smerten også, da området er lidt dæmpet af det kølige forfriskende blad. Lav en pasta af det og påfør direkte. Dette er et af de bedste hjemmemekanismer mod hudallergi i ansigtet.

9. Enebær:

Enebær til hudallergi

Et andet bedste hjemmemedicin mod hudallergi er enebær! Disse er måske noget ud af det blå, men stol på mig, din lokale købmand vil mere end gladeligt give dig nogle. Disse bær var gamle metoder til hjemmelavede lidelser i huden, en tradition vi stadig fastholder. De fjerner ikke kun smerten, men viser også den fysiske udvikling af det berørte område.

10. nelliker:

Nelliker til hudallergi

Dette er som en sidekick til enebær, hvor de begge supplerer hinanden. Nellike indeholder eugenol, som har en stor bedøvende effekt, så når du først anvender det direkte ved at lave en pasta, dumper området ned og smerten reduceres.

11. Bagepulver:

Bagepulver til hudallergi

Løb skulder ved skulder med Aloe Vera er endnu et skønhedsprodukt, bagepulver, der er en lidelse for de fleste af dine hudproblemer fra udslæt til kløe til acne og infektioner. Dette er et effektivt hjemmemedicin mod hudallergiudslæt på kroppen.

Forholdsregler: Bagepulver kan være ret kraftig ved udslæt og kan forværre tilstanden. Du skal bruge det med forsigtighed.

12. Basilikum:

Basilikum retsmidler mod hudallergi

Basilikum er det bedste indiske hjemmemedicin mod hudallergi. Du kender muligvis kun basilikum fra dens omfattende brug i madlavning og smagning, men denne urt kan gøre mirakler på din berørte allergi ved øjeblikkeligt at afgive en beroligende køleeffekt. For at bruge denne urt, lav en pasta med bladene ved at tilføje lidt vand. Påfør det på de berørte områder for at opleve en hurtigere lindring.

Du skal bemærke, at disse hudallergihjem ikke er godkendt af læger. De fleste af disse metoder er afprøvet af mange patienter, der hævdede at have haft vellykkede resultater. Det anbefales stærkt at tale med en allergiker, før du prøver nogen af ​​dem derhjemme. Disse midler kan heller ikke bruges som en erstatning for antiallergiske lægemidler. De kan kun tilbyde perifer lindring fra de kløende forhold!

Ofte stillede spørgsmål:

1. Hvordan hudallergi diagnosticeres?

Hudallergi er let at diagnosticere sammenlignet med andre former for allergi. Det meste af diagnosen sker ved fysisk undersøgelse på lægens klinik. Men for at kende allergenet skal du gennemgå en medicinsk test, der involverer enten blod eller hud punkteringer. For at bestemme hvert allergen er der en anden proces til at identificere følsomheden.

2. Hvad er allergiskud?

Allergi skud menes at være en permanent kur mod allergi. Disse injektioner foretages med specifikke allergener i små doser. Når dette injiceres i kroppen, aktiveres kun immunsystemet i stedet for at give dig en udbredt allergi. At tage disse skud regelmæssigt kan langsomt gøre din krop modstandsdygtig over for allergenet og tilbyde et varigt middel.

3. Hvordan kan jeg vide, hvor alvorlig en allergi er?

Enhver hudallergi er karakteriseret ved kløe, rødme eller hudirritation. Alvorligheden varierer imidlertid fra sag til sag. De fleste symptomer aftager på en dag eller to. Men hvis de ledsages af feber, nældefeber, blå mærker, ukontrollabel kløe eller cirkulære udslæt, skal du straks skynde dig til lægen.