Sådan helbredes et tømmermænd: 8 bedste tømmermænds hjemmemedicin

Hvordan slipper man hurtigt af med tømmermænd? Hvad er det sidste, når du arrangerer en aftenfest? Planlægning af festen og arrangering af drikke som vodka, øl eller enhver tilgængelig drink og ikke tømmermændsdrink er den øverste opgave på listen, når det kommer til at organisere et sammenkomst. Mange glemmer den senere effekt af at drikke, som er tømmermænden og dens tømmermændsrelief. Efter at komme om morgenen med hovedpine og opkastning er et almindeligt symptom på hovedpine. I den situation i stedet for at løbe til lægebutikken eller til hospitalet, er det bedst at være forberedt på at tackle tømmermændssituationen med enkle hjemmemedicin samt anti-tømmermændspiller, der er fyldt op derhjemme.

tømmermænd hjemmemedicin

Hvad er tømmermænd?

Et tømmermænd er et begreb, der bruges til at forklare, når du oplever tømmermændssymptomer som hovedpine, tømmermænd opkastning osv. Efter at have drukket en stærk drink, overforbrug af stærk drikke eller endda kontinuerlig drikke af mild drikke. En sådan situation kan opstå om morgenen eller natten afhængigt af hvornår og hvor meget drikke du indtager, hvilket afspejler sværhedsgraden af ​​tømmermænd og tømmermænds varighed.

Tømmermændssymptomer:

Alkohol tømmermænd er forårsaget efter kontinuerligt forbrug af ufortyndet drink eller stor kvalitet af den fortyndede drink. De største slående symptomer og tegn, der almindeligvis opleves efter stærkt drikke, kan mærkes efter et par timer, eller når du står op om morgenen.

Nogle af de vigtigste symptomer er:

 • Hovedsymptomet er hovedpine, du kan også nogle gange føle et roterende hoved.
 • Opkastning
 • Diarré
 • Dårlig ånde kaldes også Halitosis.
 • Den forvirrede sindstilstand
 • Sløret syn
 • Tørst, som skyldes hyppig opkastning.
 • Følsomhed over for lys
 • Træthed og svaghed
 • Mavesmerter
 • Skælvende hænder

I alvorlige tilfælde, da alkoholforgiftning opstår, er symptomerne:

 • Besvær med at trække vejret
 • Lammende angreb
 • Kropstemperaturen falder under
 • Bleghed er af huden

Hvad forårsager en tømmermænd?

Årsagerne til at få tømmermænd er afhængige af forskellige eksterne og interne faktorer. Den vigtigste eksterne faktor er den type drikke, der bruges, som kan omfatte vodka -tømmermænd, øl -tømmermænd eller tømmermænd forårsaget på grund af anden stærk alkohol, der er vanskelig at assimilere og let komme væk fra kroppen. Alkoholindholdet i kroppen forbliver således i længere tid og forårsager tømmermænds opkastning, hovedpine og andre symptomer.

Den indre faktor er ikke andet end ens kropsreaktion på alkoholindtaget og dets reaktion i leveren. En person med lavt stofskifte eller dårlig levertilstand, et tømmermænd er forårsaget, da kroppens stofskifte er langsom til at fjerne alkoholindholdet fra blodet.

Hvor længe varer et tømmermænd?

Tømmermænd efter at have drukket varer typisk i 24 timer, når du først beslutter dig for at stoppe med at tage et glas mere alkohol. Tidsvarigheden er ikke ligefrem kendt, da hver kropsreaktion for at opdele alkoholen i acetaldehyd og derefter til acetat er forskellig.

Der er forskellige faktorer som mængden af ​​alkohol, alkoholtype, kropsvægt, alder og hovedsagelig leverens tilstand. Alkoholindholdet reduceres fra blodet i en gennemsnitlig varighed på 24 timer, hvilket er en hel dag. Således bliver blodalkoholkoncentrationen (BAC) nødt til at falde til nul for at gøre kroppen fri for alkoholindholdet.

Bedste tømmermænd hjemmemedicin:

Her skaffede vi top 8 tømmermændsmedicin, der fungerer bedst. Lad os tage et kig på dem.

naturlige midler mod tømmermænd

1. Citroner Hangover Cure Remedy:

En hård gyngende fest fyldt med stærke drikkevarer samt en cocktail kan føre til at vågne op næste morgen med tømmermænd. Et tømmermænd er en almindelig situation, når du drikker mere end et eller to glas alkohol. Sådan håndteres tømmermænd?

Et simpelt hjemmemedicin til at komme væk fra tømmermænd kan gøres inden for et minut ved at bruge citronsaft som citron. Citron er let tilgængelig og ses ofte i alle hus. Behandling af alkohol i kroppen hæmmer glukoseproduktionen, hvilket fører til hypoglykæmi, for at undgå dette i et glas citronsaft med sukker og komme over tømmermænd.

2. Æg tømmermænd hjemmemedicin:

Æg- bedste hjemmemedicin mod tømmermænd

Tømmermændsbehandling derhjemme kan udføres ved hjælp af æg en hvid og gul mad, der er let tilgængelig samt let at lave morgenmad til alle. At bryde to æg og lave en æggekage eller som krypteret og spise med en skive toast er en let kur mod tømmermænd.

Æggene indeholder et element kaldet cystein, som er den væsentlige faktor, der er ansvarlig for at modvirke aldehyd, et alkoholindhold ophobes i kroppen efter indtagelse af alkohol. Således er en god start om morgenen efter morgenmaden at tage et kogt eller røræg og komme tilbage til normal rutine hverdag.

3. Drikke en kop kaffe Hangover Cure Home Remedy:

En god tømmermandsdrink er bestemt kaffe og let at lave derhjemme. Koffein velkendt kemisk indhold findes i kaffe, som er ansvarlig for at stimulere centralnervesystemet og dermed få sig selv til at føle sig mere energisk og entusiastisk. Det er historien om, hvordan kaffe blev en vigtig morgendrink. Den samme ideologi kan anvendes til at lindre tømmermænd.

Hovedpine forårsaget på grund af tømmermænd skyldes kemikaliet kaldet adenosin. Modgiften til dette kemikalie er koffein, og derfor kan en kop kaffe til tømmermænd fjerne adenosin i kroppen og hjælpe med at reducere hovedpine og en anden bivirkning som træthed og dovenskab. Derved reduceres tømmermænden og aftager.

4. Ginger Hangover Home Remedy:

hurtigt middel mod tømmermænd

Tømmermændsdrink derhjemme kan gøres let ved bare at søge i køkkenet og hente ingefær fra hylden. Ingefær er et kvalmehæmmende element, som hjælper med at behandle tømmermænd efter at have drukket stærk alkohol den foregående dag. Det reducerer opkastningsfornemmelse og giver hurtig lindring af tømmermænd.

Ingefær hjælper også med at stabilisere fordøjelsessystemet og berolige maveslimhinden. Prøv at lave en simpel varm ingefærte med eller uden mælk, hvis ikke skæres to til tre skiver frisk ingefær og tygger dem. Ingefærsaften kan kombineres med honning for let at øge sukkerniveauet.

5. Antioxidant mad tømmermænd hjemmemedicin:

Indtagelse af alkohol kan føre dig til at frigive frie radikaler i kroppen forårsaget på grund af oxidativ stress. For at bekæmpe disse frie radikaler indtager mad, der er fyldt med antioxidanter, som er tømmermænd mad, er afgørende.

Nogle af de almindeligt tilgængelige antioxidanter er som bær, druer, granatæbler, gulerødder mørk chokolade, alle former for nødder og frø som valnødder, mandler og frø som græskarkerner, fyrretræsfrø, solsikkekerner osv. Anti-tømmermændsdrik med en antioxidant element inkluderet te som grøn te og frugt te. Indtag en af ​​de ovennævnte fødevarer sammen med morgenmad og reducer tømmermændssymptomer let.

6. Drikkevand Tømmermænd Cure Home Remedy:

Et enkelt og let tilgængeligt hjemmelægemiddel til tømmermænd er bare at drikke almindeligt drikkevand. Hvis du drikker alkohol, som er et naturligt vanddrivende middel, kan du føle, at du skal tisse oftere end normalt. Dette fører til dehydrering, træthed, sløvhed kan også føre til diarré.

Dehydrering forårsager tab af essentielle elektrolytter fra kroppen, hvilket fører til svaghed. At bekæmpe tabet af elektrolytter ved at drikke masser af vand hjælper med at øge jernindholdet i kroppen og aftager tømmermændssymptomer. Man kan også indtage et glas vand imellem drikkevarer som en sikkerhedsforanstaltning for at undgå tømmermænd.

7. Bananer Hangover Home Remedy:

tømmermændsbehandling derhjemme

God mad efter at have drukket stærk alkohol er vigtig for at forhindre tømmermænd opkastning, mens du står op næste morgen. Enkel hjemmelavet tømmermændsmad, der er tilgængelig i alles hjem, er bananer. Den lange gule hud frugter os fyldt med vitamin B6, samt magnesium vigtigt mineral, der hjælper med at slappe af blodkaret og dermed forhindre tømmermænd hovedpine.

De to til tre bananer inden du går i seng, hvilket hjælper med at opretholde blodsukkerniveauet samt øge fordøjelsessystemet mod surhed og halsbrand. Hvis tømmermændene rejser sig om morgenen, blandes to bananer sammen med mandelmælk og drikkes som morgenmad.

8. Havre tømmermænd hjemmemedicin:

At spise en god portion af måltidet om morgenen efter at have drukket en stærk drink i den foregående nat, hjælper med at reducere tømmermændssymptomer og få dagen til at gå glat og stabil. En sådan hjemmelavet bedste tømmermænd, som er let at lave, og det er havre.

Super-hot øjeblikkeligt tilberedt havre med mælk eller vand indeholder masser af næringsstoffer som vitamin B, mineraler som magnesium, calcium og magnesium. Havre neutraliserer også det sure niveau i fordøjelsessystemet og regulerer udskillelse af mavesaft. Blanding af en teskefuld sukker med havre genvinder straks blodsukkerniveauet og øger også energiniveauet.

Bedste Hangover Cure Drink:

Appelsinjuice fungerer som det bedste tømmermændsmiddel. Lad os tage et kig på dem.

1. Orange Juice Hangover Cure Drink:

øjeblikkelig lindring fra tømmermænd

Frugt er et af de mest brugte tømmermænd, der enten kan indtages på den måde eller laves til juice. Den almindeligt tilgængelige samt let at lave anti-tømmermændsdrik er appelsinsaften også kaldet EFT. Appelsinjuice indeholder C -vitamin, som er et vigtigt vitamin, der er ansvarligt for at øge stofskiftet og dermed fastne i kroppens stofskifte.

Alkoholindholdet i kroppen assimileres hurtigere end normalt. Appelsinjuice hjælper dig også med at holde dig hydreret og få dig til at føle dig bedre og undgå svimmelhed. Fruktose er sukkerindholdet i den orange frugt, der er et vigtigt element i at få kroppen til at genvinde energi og udholdenhed efter et hårdt tømmermænd.

Bedste tømmermænd medicin eller piller:

Her hentede vi 2 bedste tømmermændsmedicin eller tømmermændspiller. Lad os tage et kig på dem.

1. Antacida piller til tømmermænd:

anti tømmermænd pille øjeblikkelig lindring fra tømmermænd

Lægemiddel mod tømmermænd ved brug af tømmermændsmedicin viser øjeblikkelige resultater sammenlignet med naturlige hjemmelavede opskrifter. Dette er en fordel, men det anbefales bedst at undgå at bruge medicinen dagligt for at reducere tømmermænd. En anti-tømmermændspille, der er let tilgængelig derhjemme, er antacida-pillerne.

Indtagelse af alkohol fører til forstyrrelser i mavesaften i fordøjelsessystemet, hvilket fører til surhedsgrad og maveproblemer som surhed og oppustethed. Et følsomt fordøjelsessystem kan også føre til diarré, når almindelig alkohol indtages regelmæssigt. Ved at tage sur neutraliserer mavesaften og helbreder syre og maveproblemer.

2. Antiinflammatorisk medicin til tømmermænd:

bedst hjemme tømmermænd kur

Den grove del efter at have indtaget en stor mængde drikke er bestemt tømmermænd. Et tømmermænd kan få dig selv til at miste energi og få dig til at føle dig træt. Hvordan man slipper af et tømmermændssymptom, den let at bruge tømmermændsmiddel er anti-tømmermændspiller.

En sådan let tilgængelig og altid på lager derhjemme er de ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID’er) som Aspirin, Ibuprofen. Antiinflammatoriske lægemidler reducerer tømmermændssymptomer. Men det anbefales ikke at drikke NSAID piller regelmæssigt og poppe op, da disse piller har bivirkninger, som omfatter skader på leveren samt forstyrrelse af fordøjelseskanalens foring.

Bedste tømmermændsture:

Nogle af de mest dunkende spørgsmål i tankerne, hvis du oplever tømmermænd, er, hvordan du reducerer tømmermænd eller hvordan man kommer ud af tømmermænd samt hvordan man lindrer tømmermænd. Tømmermænd vedhæftede symptomer, som almindeligvis opleves, er: lider af alvorlig hovedpine, svimmelhed og andre tilhørende tømmermændssymptomer regelmæssigt efter at have drukket alkoholiske drikke. En god taktik er nødvendig for at håndtere disse spørgsmål og være klog nok til at kende dem og flygte fra disse tømmermændssymptomer. Prøv disse nedenstående gør -og -ikke -tømmermændstip, og oplev ændringen, der føltes efter en fest med alkoholiske drikke med venner.

Gør:

Inden du tager alkohol:

 • Tænk først og fremmest på at gøre dig klar over, hvor meget du kan indtage alkoholholdig drikke, som enten kan være cocktails eller almindelig vin eller endda hårde drikke. Ved at kende kapaciteten, begrænse indsugningsniveauet og forhindre et kraftigt tømmermænd.
 • Få altid foretaget en leverprøve, hvis du er en almindelig alkoholforbruger.
 • Holde sig væk fra allergiske drikke.

Mens du drikker alkohol:

 • Prøv at drikke alkohol, som har færre medfødte. Congeners er et kemisk giftigt biprodukt, der dannes under forarbejdning af alkohol. Nogle af de drikkevarer, der har færre kongenere, er Vodka, rom samt gin.
 • Drikker kun ikke-frizzy drink.
 • Blanding af alkohol kun med saft.

Gå i seng efter alkohol:

 • Gå i seng med en flaske vand, da vand er et godt fugtgivende middel.
 • At få en god og god søvn er også vigtig at påpege for at blive overvejet af alle.

Næste dag morgen:

 • At spise en god morgenmad, når du står op om morgenen, er vigtig sammen med kaffe. Mad med kulhydrater kan let øge sukkerniveauet.
 • Hopper i multivitamintabletter, der øger dit folat, vitamin B12 og magnesium.
 • Går ud en god morgen tur og ånder den friske luft. På denne måde kan stretching af muskler og sved ud få dig til at føle dig mere energisk.

Ikke:

 • Undgå at have drikkevarer på en sultende mave, tag noget mad og tag derefter to til tre glas drikke. På denne måde vil du føle dig mæt og vil ikke indtage den næste drink.
 • Undgå at drikke kulsyreholdige drikkevarer, imellem når du spiser alkohol, da kruset drik fastgør alkoholoptagelsen i blodet.
 • Undgå at drikke drikkevarer, der har et højt kemisk indhold, Congeners som Tequila, Whisky og Cognac. Bourbon whisky har en stor mængde af dette kemiske biprodukt.
 • Undgå at drikke hårde drikkevarer, når du har en følsom mave, svag lever.
 • Hold dig væk fra at lave en overnatningsfest og drikke i længere tid.
 • Undgå at ryge og drikke samtidigt. At gøre begge dele kan gøre tømmermændssymptomer værre.
 • Med leverproblemet bør forbrug af drikke begrænses til kun et glas om måneden.
 • Undgå at drikke en kombination af alkoholholdig drikke.

Tømmermændsløsning er et interessant emne, som kan diskuteres på mange måder om, hvordan man får øjeblikkelig tømmermændskur, eller er der nogen tømmermændshjem. Men nøglen til at komme over tømmermænd er at finde den udløsende faktor, når du oplever tømmermænd for første gang og drager en konklusion, som hjælper med at forhindre forekomsten af ​​tømmermænd. Det bedste tømmermændsmiddel er at behandle tømmermændssymptomet på det tidspunkt og også behandle årsagen. Hvordan man skal håndtere tømmermænd, er også et spørgsmål, som nu helt sikkert ville være blevet klart efter at have kendt den enkle tømmermænds kur derhjemme. Vælg den alkoholholdige drink, der passer dig og nyder festen og vågner dagen efter uden hovedpine i stedet med et smil!