Sådan slipper du af med Jock Kløe ved hjemmemedicin

Jock Itch er en svampeinfektion og er også kendt som Tinea Cruris. Det opstår, når du udsættes for en bestemt slags svamp. Det sædvanlige område, hvor problemet opstår hos både mænd og kvinder, omfatter kønsdelene, lysken, inderlår og balder. Når problemet opstår, omfatter symptomerne, du kan opleve, hudafskalning, kløe, brændende fornemmelse og rødme.

Mennesker, der har et svagt immunsystem, er mere tilbøjelige til dette problem end andre. Det er også vigtigt for dig at vide, at infektionen er lidt smitsom. Det er ubehageligt og en skam for folk, der lider af det. Hjemmemedicinerne og de naturlige behandlingsmetoder er nævnt nedenfor, der kan hjælpe dig med at slippe af med kløe i et sikkert og effektivt miljø. Alt du skal gøre er at følge det med behørig omhu rutinemæssigt.

Sådan slipper du af med Jock Itch hjemmemedicin

Behandling af hjemmemedicin mod Jock Itch:

1. Æblecidereddike:

Fortynd æblecidereddike i vand og brug det til at skylle infektionen. En teskefuld af denne væske kan bruges i vandet til formålet. Lad det tørre i ca. 10 minutter efter en vask, før du bruger koldt vand til at skylle det helt. Dette bør gøres 2-3 gange om dagen for de rigtige resultater.

2. Tea Tree Oil:

Dette er en væske, der er kendt for antibakterielle og antiseptiske egenskaber. Tea tree olie har også nogle rensningsfunktioner, der helt sikkert hjælper med at slippe af med kløe. Kløe og betændelse kan også helbredes. Brug tea tree olie direkte på huden med en vatrondel cirka 2-3 gange om dagen for de ønskede resultater.

3. Rengøring:

Det er meget vigtigt at rense inficerede områder godt for at holde sig væk fra infektionen fra at sprede sig endnu mere. Selv for jock itch -behandlingen skal du således rengøre området med koldt vand og tørre meget omhyggeligt. Sørg for, at du bruger separate håndklæder til det inficerede område og resten af ​​kroppen.

4. Alkohol:

Alkohol er et vidunderligt jock kløende hjemmemedicin, og du kan bruge det flere gange om dagen til perfekt renlighed og lindring. For at følge dette skal du tage medicinsk alkohol i en skål, dyppe en vatrondel i det og derefter duppe det inficerede område med dette.

5. Listerine:

En fantastisk jock itch -kur er den enkle Listerine. Du kan simpelthen tage lidt Listerine på en vatrondel og derefter duppe det inficerede område med dette. Det vil klø lidt i starten, men så vil det give dig en masse lettelse.

6. Eddike:

Bland hvid eddike og vand i en andel på 1: 4, og dup derefter ved hjælp af en vatrondel det inficerede område med det samme og vask det ikke. Alternativt kan du blande hvid eddike sammen med kokosolie til behandling med jock kløe.

7. Blegemiddel:

Et meget almindeligt middel mod jock kløe er ved hjælp af normalt blegemiddel. Hvad du skal gøre er at tage noget blegepulver og derefter blande det i det badevand, du skal bruge. Nu skal vandet være varmt. Sug den inficerede del i blød i mindst 15 minutter.

8. Salt:

Salt har stor effekt for kløe og allergier som f.eks. Kløe. Det du skal gøre er blot at tage omkring 250 g salt og blande det med badevandet. Sid nu i badekarret i cirka en halv time og gentag derefter hver nat.

9. Løg:

Et sikkert shot jock itch hjemmemedicin er med et løg. Til dette skal du tage et løg og koge det lidt. Efter dette bliver du nødt til at lave en pasta ud af dette og anvende på det inficerede område og derefter lade det hvile. Herefter kan du skylle delen af.

10. Hvidløg:

Dette har svampedræbende egenskaber, som kan hjælpe meget i dette tilfælde. Tag bare et par fed hvidløg og lav en pasta ud af disse. Anvend nu på den inficerede del. Alternativt kan du også blande hvidløgsfedd i olivenolie og anvende det på området.

11. Bagepulver:

Tag bagepulver og bland det nu med lidt vand og lav en glat pasta ud af det. Når du er færdig, skal du anvende den på det inficerede område, og lad denne pasta tørre naturligt ud. Når det er tørret, skal du vaske det af med koldt vand og derefter tørre området tørt.

12. Kokosolie:

En af de enkleste måder at kurere kløe på, kan du regelmæssigt bruge kokosolie, selv for at forhindre symptomerne i at stige. Til dette kan du tage kokosolie og derefter anvende det inficerede område og derefter lade det hvile et stykke tid og ikke engang skylle det.

13. Majsstivelse:

Problemer med kløe stiger mere, når områderne ikke tørres tørt og har fugt i områderne. Tag majsstivelsen og påfør derefter området og lad det trække overskydende fugt i blød.

14. Havregryn:

Dette er lidt underligt, men et gennemprøvet middel absolut. Tag havregrynpulveret og hæld simpelthen dit badekar varmt vand i. Nu suges hver nat i cirka en halv time, og indtil symptomerne falder absolut.

15. Babypulver:

Dette er en mild slags pulver og påvirker slet ikke tør hud. Tag bare babypulveret og påfør det derefter på huden, så det holder fugtigheden væk og også symptomerne på allergi og kløe hele tiden.

16. Sollys:

Dette er et ældgammelt middel, fordi folk fra lang tid ved, at sollys har naturlige antibakterielle og svampedræbende egenskaber, som hjælper med at dræbe alle de bakterier, der er årsager til kløe og allergi. Du kan gå i sollys i nogen tid hver morgen for de bedste resultater.

17. honning:

Dette er også et meget gammelt middel mod problemer med jock kløe. Det er også meget let at følge. Det du skal gøre er bare at tage flasken honning fra hylderne, tage lidt på din hånd og forsigtigt påføre det allergiske område og lade det hvile i en halv time.

18. Medicinske sæber:

Det er meget vigtigt, at du skal skifte din sæbe, når du er ramt af kløe og bruge en urtemiddel og medicinsk sæbe. Sørg også for, at ingen bruger den samme sæbe, da det kan sprede infektionen endnu mere.

19. Hårtørrer:

Dette er et meget let og almindeligt middel til at holde hudområdet rent, og du kan bruge det regelmæssigt. Du skal bare sørge for, at du bruger det sikkert. Det betyder, at du slet ikke skal blæse tørretumbleren meget tæt på det inficerede område.

20. Pebermynteolie:

Vi ved alle, at pebermynteolie er en del af hele aromaterapipakken og er en af ​​de æteriske olier, der bruges til terapierne. For nu at helbrede jock itch kan du tage et par dråber pebermynteolie og derefter påføre det inficerede område efter badning hver dag.

21. Jasminolie:

Kombinationen af ​​jasminolie og appelsinolie er meget effektiv, når det kommer til let lindring af kløe. Bare bland begge dele i lige store mængder, og anvend dem derefter direkte på de allergiske områder for at slippe af med betændelse.

22. Kamilleolie:

Denne olie er kendt i årevis på grund af sine køleegenskaber og er derfor også en god idé til dette formål. Tag blot noget på en vatrondel og påfør derefter det inficerede område for lidt afkøling og hurtig lindring af irritationen.

23. Druefrugtfrø:

Dette er ikke et meget populært, men et meget godt middel mod kløe. Hvad du kan gøre er at tage og male frøene og derefter anvende på områderne eller bruge urtelotion og vasker med druekerneekstrakter i dem.

24. Aloe Vera:

Dette har naturlige antiinflammatoriske egenskaber og er derfor meget godt for kløe. Du kan bruge gelé af Aloe Vera direkte på de inficerede områder, eller du kan bruge enhver kosmetik med Aloe Vera -ekstrakter i dem.

25. undertøj:

Brugen af ​​rene undertøj og bomuld er ekstremt vigtig. Sørg for at vælge bomuld og meget rene undertøj frem for elastik og nylon for de bedste resultater.

Jock kløe er meget almindelige problemer blandt både mænd og kvinder, og behandling for jock kløe er ikke kendt for mange mennesker. Dette er som en mulighed for dig at vide ting og begynde at bruge dem.