Sådan undgår du dårlig ånde ved hjemmemedicinbehandling

Lider du af dårlig ånde? Vil du undslippe dette? Bare rolig! Dårlig ånde udløses ofte af en ophobning af mikroorganismer i din mund, som rødder irritation og bidrager til dødelig lugt eller dampe, der lugter svarende til svovl eller ellers dårligere. En og en har alle stødende ånde nogle gange, der ligner, så snart du kommer rundt om sengen om morgenen. I dag i denne artikel diskuterer vi derfor nogle tips til at undgå dårlig ånde.

Sådan undgår du dårlig ånde

Der er mange grunde til dårlig ånde ud over mange behandlinger for at bekæmpe det. Årsagerne er som følger;

  •  Dårlig mundhygiejne,
  •  Inficerede mandler.
  •  angrebne tænder eller tandkød,
  •  Sure opstød.
  •  Under forkølelse og hoste.

Hjemmemedicin Behandling for dårlig ånde:

Nu har vi nedenfor nævnt de 14 bedste tips og måder, der let er tilgængelige, hvor du kan undgå den dårlige ånde. Ved du, hvordan du undgår dårlig ånde ved at bruge naturlige hjemmemedicin De er som følger;

1. Stativ hydreret:

Ved du, hvordan du undgår dårlig ånde ved at bruge drikkevand? At drikke meget vand kan være med til at fremskynde proceduren for støvning af skadelige bakterier og fragmenter, der findes i midten af ​​dine tænder. Hvis du har mundtørhed, er dette en af ​​de store faktorer, der er ansvarlig for dårlig ånde. Vandstøtter til at skylle den mad ud, som bakterier ildes. Bemærk, at vand ikke lugter. Vand fremmer spyt, der skyller munden og undgår dårlig ånde.

2. Tungen bør børstes korrekt:

Der er så meget plak og mikrober, der udvikler sig på din tunge, og derfor er børstning eller skrabning af din tunge afgørende. Nogle rester opbygges midt i smagsløgene samt folder, der er til stede i tungen, og derfor er rengøring nødvendig. Dette er en af ​​de bedste og enkle hjemmemedicinbehandlinger til fjernelse af dårlig ånde.

3. Medbring åndedrætsbunker og juice:

Der er visse mynter og tandkød til rådighed, der hjælper til at undgå dårlig ånde til en vis grad. På vegne af ekstra styrke onde lugtbusters findes håndkøbspillerne på markedet til støtte for at forhindre ildelugtende gisp.

4. Mundspray kan kontrollere dårlig ånde:

Uden tvivl har du et meget dårligt åndeproblem, så foretrækker du at bruge mundskyl eller mundspray i din hverdag for at passe på dine tænder samt tilbyde din mund en smagfuld havefrisk duft.

5. Tjek til tandlægen for at undgå dårlig ånde:

Dette vil være en af ​​de mest effektive hjemmemediciner mod dårlig ånde ved at besøge tandlægen. Overvej, at hvis du lider af dårlig ånde, og så er det meget vigtigt at vide, hvorfor det sker med dig. Den bedste måde at identificere årsagen på er at tjekke med en tandlæge. Når alt mislykkes, skal du besøge tandlægen. Den dårlige ånde er hovedsageligt skabt af en samling bakterier i munden; Derfor er det et betydeligt tempo at gå til tandlægen to gange om året på vegne af rutinemæssig vask og inspektion. Tandlægen kan give dig nogle af de bedste midler og tilbyde dig tips og tricks til en bedre tandtilstand, og dette kan igen være et effektivt middel til at undgå dårlig ånde.

6. Undgå nogle fødevarer for god ånde:

• Hvidløg eller løg:

Undgå forbrug af dette eller noget krydret, fordi det bevæger sig i din cirkulation og til sidst ind i dine lunger.

• Spring kaffe og alkohol over:

Tilsammen leverer disse drikkevarer en atmosfære i munden på vegne af mikrobes udvikling, hvilket forårsager dårlig ånde. Alkoholen er ansvarlig for mundtørhed.

• Undgå sukkerholdige diæter og drikkevarer:

I snack skal du tage et æble eller et bestemt protein lidt end en chokoladestang.

• Undgå tærtejuice:

Syredrikken skader tændernes egnethed, da de skader dækslet på dine tænder. Så spring over at drikke sodavand.

7. Regelmæssig børstning er nødvendig:

Hvis du vil bevare din tandhygiejne såvel som din bredde, er det obligatorisk at børste tænder mindst to gange om dagen. Det betyder, at en om morgenen og en anden tidligere går i seng. Denne proces fordel for at fjerne de fødevareelementer, der forbliver i munden på eller efter en hel dag med forbrug.

8. Undgå tobaksvarer og rygning:

Cigaretterne snus og rør kan føre vejret. Rygning er ansvarlig for bidraget fra frygtelig ånde. Nogle mennesker bringer dette rod ikke så godt som andre.

9. Træning for at undgå dårlig ånde:

Ja, det er rigtigt, at bekæmpelse af dårlig ånde bliver effektivt, når du træner regelmæssigt. Man kan let fjerne dårlig ånde ved at træne på daglig basis. Daglig træning kan bevare det indre systems sundhed og kan redde dig fra alle mulige problemer med dårlig ånde. Dette er en effektiv naturlig dårlig åndebehandling. Denne særlige dårlig ånde hjemmemedicin kan bruges af mennesker i næsten alle aldre og er velegnet til både mænd og kvinder.

10. Skrab din tunge:

Bortset fra at børste dagligt, skal det huskes på, at du også skal tandtråd. Man kan let forhindre dårlig ånde ved at skrabe eller børste tungen. Ligesom mange urenheder er gemt i tænderne, er tungen også et af de organer, som også indeholder nogle urene elementer, som kan være en af ​​årsagerne til dårlig ånde. Man kan forhindre dårlig ånde ved at børste tungen, mens man børster tænder. Dette er et af de bedste naturlige hjemmemediciner mod dårlig ånde.

11. Spis Crunchy Foods:

Hvis du vil vide om behandling med dårlig ånde, kan dette være en af ​​de bedste måder at aflaste dig selv fra dette selvproducerende problem. Det er blevet bevist, at at spise sprød mad som gulerødder også kan være et af de bedste midler mod dårlig ånde. Man kan helt sikkert reducere problemer med dårlig ånde ved at spise sprøde frugter og grøntsager. Indtagelse af sådanne fødevarer kan stimulere produktionen af ​​spyt, som effektivt kan reducere symptomerne på dårlig ånde. Dette er et af de bedste naturlige midler mod dårlig ånde.

12. Sukkerfri slik:

Slik med kunstigt sukker vil ikke gøre dig godt. Prøv derfor at have de sukkerfrie. De forsyner ikke din krop med dårlige mængder sukker og forhindrer samtidig dårlig ånde. Denne dobbeltfunktion i tandkødet gør det til et af de bedste midler mod dårlig ånde. Denne særlige dårlige ånde -behandling kan spare dig for mange omkostninger og også gøre jobbet.

13. Brug alkoholfrit mundskyl:

De alkoholfrie mundskyl er dem, der faktisk skal bruges. Her har vi en vidunderlig dårlig åndehjem, der kan aflaste os fra problemet med dårlig ånde. Mundskyl, der indeholder alkohol, vil ikke gøre noget godt for dig. De er nogle af de ubrugelige produkter nogensinde.

14. Undgå stoffer, der gør din mund tør:

Man bør altid undgå lægemidler, der har en tendens til at gøre munden tør. Dette vil omfatte lægemidler med dårligt indhold eller elementer, der gør munden dehydreret, og det kan være en af ​​årsagerne til dårlig ånde. En kan du kan gøre er at undgå disse stoffer og drikkevarer. Det kan være et af de bedste midler mod dårlig ånde.

Den uddannede og velpraktiserede tandlæge vil altid give deres patienter intet andet end det bedste råd til fjernelse af dårlig ånde. Dette vil koste dig og derfor kun besøge tandlægen, når du har prøvet næsten alle de ovenfor diskuterede midler, og du stadig er utilfreds.