15 enkle kvinders små håndtasker med stropper og kæder

Små håndtasker er tasker, der er små i form designet af læder, stof eller plastik, der kan bæres ved hånden ved hjælp af et håndtag eller en rem. Det bruges almindeligvis af kvinder til at bære deres personlige ting som penge, kosmetik osv.

De små håndtasker er et must for enhver kvinde og pige, uanset om de skal shoppe eller til noget hangouts. Selv de små børn foretrækker at have håndtasker med, så de kan se cool og stilfuld ud. Taskerne fås i mange designs, mønstre, størrelser og farver, og du kan vælge den i henhold til dine behov.

små håndtasker

Forskellige typer små håndtasker:

Lad os se på top 15 nyeste og trendy små håndtasker i forskellige modeller med billeder:

1. Stilfulde håndtasker i lille størrelse til kvinder:

Stilfulde håndtasker i lille størrelse til kvinder

De små håndtasker ser ud til at være meget stilfulde, da posen i stedet for stropper har en gylden to-lags kæde. De små firkantede gyldne udsmykninger, der er besat på den, får posen til at se kongelig og elegant ud, når den bæres. Denne type håndtaske er meget rummelig og bruges overvejende af kvinder på grund af størrelsen. Denne type taske fås i mange størrelser og farver, og du kan håndplukke den efter din smag og behov.

2. Små håndtasker med lange stropper:

Små håndtasker med lange stropper

Denne lille håndtaske fremstår meget sød og praktisk at have med. Tasken har lange justerbare stropper, der kan hænges som en crossbody. Tasken åbner forfra og har en lille stilfuld pose med kraftig lynlås på. Bagsiden af ​​posen har også en lille dyb lomme til opbevaring. Den lille søde hængning forstærker udseendet på tasken. Disse typer tasker er perfekte til unge piger at have med på indkøb eller til daglig brug.

3. Små håndtasker til damer:

Små håndtasker til damer

Her kommer en perfekt lille håndtaske til damer. Forsiden af ​​posen har metallisk hardware til lukning af posen. Håndtasken er designet i form af en konvolut, og den åbnes fra forsiden. Den har et smukt snit foran og kanterne og hjørnerne er syet i et pænt, hvilket giver håndtasken et sydende look.

4. Sommerfugleprægede små håndtasker til piger:

Butterfly præget små håndtasker til piger

Disse små søde håndtasker er perfekte til at blive båret af unge piger. Den lille sommerfugl præget i posens forside forbedrer posens udseende og får den til at se mere attraktiv ud. Mens de bærer denne søde lille håndtaske, kan pigerne skabe deres egen stilerklæring og markere et indtryk foran deres venner og kolleger. Denne type håndtasker er perfekte til hangouts eller fester.

5. Små håndtasker til børn:

Små håndtasker til børn

Håndtasken er ikke længere en nytteværdi, den er blevet et modetilbehør til lille sød pige samt til børn. Børn er blevet mere bekymrede over deres udseende og ønsker håndtasker, i modsætning til deres ældste. Disse håndtasker er lavet af bløde materialer og har glatte hjørner og kanter, så det ikke skader børnene på noget tidspunkt. På tasken lille er deres yndlings tegneseriefotografier lamineret, og remmen har små søde ophæng, hvilket gør tasken perfekt til små og smukke piger.

6. Sorte små håndtasker i læder:

Sorte små håndtasker i læder

Som sort er altid værdsat og elsket af alle, da det ser elegant ud og frem for alt kan den sorte læder håndtaske matches med enhver farve på det tøj, du har på. Denne lille håndtaske er en ideel taske og kan bæres hvor som helst uden tøven. En lang sølvmetalplade præget på den forreste flap tilføjer et fantastisk look til tasken. Disse typer poser findes i mange farver og mønstre, og du kan vælge den efter dit valg.

7. Små tasker med stenudsmykninger og kædeskulder:

Små tasker med stenudsmykninger og kædeskulder

Disse typer håndtasker ser meget klassiske og kongelige ud. Posens sydende lyserøde farve og de små hvide skinnende sten besat foran med en lille hjerteformet lås får posen til at fremstå mere attraktiv. På remmen er den gyldne kæde fastgjort, hvilket forbedrer udseendet med mange folder. En perfekt og smuk lille håndtaske til aftenfester.

8. Blomsterprint Cross Body Small håndtasker:

Blomstertryk Cross Body små håndtasker

Da blomster er en alletiders favorit blandt piger, er denne lille håndtaske perfekte tasker til piger såvel som til kvinder. Tasken har blomsterprintene præget og får posen til at se meget smuk ud. Farvekombinationen af ​​hvide, grå og gule konturer tilføjer et fantastisk look til tasken, når den bæres. Den har en lang rem, så den kan bæres som et kryds over eller endda på en skulder i henhold til komfortzonen.

9. Små Hobo håndtasker:

Små Hobo håndtasker

Hobo håndtasker er den mest stilfulde type tasker, der er store og halvmåne i form. Da navnet afspejler tasken er lille i størrelse, men ser fantastisk ud, når den bæres af unge piger på deres skuldre. Tasken har en justerbar rem, og de små fashionable perler og sølvudsmykninger tilføjet får tasken til at se mere sizzling look og stilfuld ud at bære. Den lille hobo taske fås i mange farver, og du kan vælge den efter dine behov.

10. Vandtæt lille håndtaske:

Vandtæt lille håndtaske

Håndtasken er designet af en anden type materiale, som kan beskytte din taske mod vand, og dermed en vandtæt håndtaske. Det er et elegant stykke håndtaske, der kan bæres til enhver slags fester og eller til hangouts. Tasken har et glat og pænt udseende, og kanterne og hjørnerne er syet korrekt. Disse typer af den vandtætte håndtaske fås i mange størrelser og farver, og du kan håndplukke den efter din smag og behov.

11. Små håndtasker i rød Tote Style:

Små håndtasker i rød stil

Muleposer er store i størrelse og perfekte til rejser og indkøb. Tasken er designet i rødt læder, og den lille stilfulde lomme foran forstærker posens udseende. Tasken har designer looket og posens form er fantastisk at se på. Remens kanter har stilfuld metalhardware og får tasken til at se imponerende ud og ser meget stilfuld og smuk ud, når den bæres til ethvert sted

12. Uld og pels lille håndtaske:

Uld og pels lille håndtaske

Tasken er designet i kombinationen af ​​pels og uld, hvilket får tasken til at fremstå meget sød og smuk. Blandingen af ​​lys og mørk uld og pels får tasken til at se mere attraktiv ud. Den sorte metalliske kæde giver komfort til at bære tasken på dine skuldre. Mens de bærer denne søde lille håndtaske, kan pigerne skabe deres egen stilerklæring og markere et indtryk på andre.

13. Lille satin clutch håndtaske:

Lille satin clutch håndtaske

Clutch er en lille håndtaske, der også kan bæres på hænder under armhulerne. Tasken har ingen stropper eller håndtag til at bære og er temmelig lille i størrelsen, hvor du kun kan bære dine væsentlige ting i tasken. Tasken er lavet af satin, og den smarte lås på toppen får tasken til at fremstå mere stilfuld og moderigtig. Denne type taske findes i brede varianter samt et mønster med sten og stilfuld hardware præget på den, og du kan vælge den i henhold til din stil og dit outfit, og det er endda en fantastisk aftentaske også.

14. Små håndtasker i skovlstil:

Bucket Style Små håndtasker

Håndtasken er designet i form af en spand med glatte kanter i hvert hjørne. På posen er små blomstrede blomster præget således med små sølvperler, hvilket giver posen et sensationelt udseende. Farvesammensætningen af ​​tasken og de lange stilfulde stropper med metalliske kanter får tasken til at se fantastisk ud. Disse typer poser er ideelle til at blive transporteret til indkøb og endda også til kontoret.

15. Søde små håndtasker:

Søde små håndtasker

Sidst men ikke mindst her kommer søde og smukke blændende tasker til unge teenagepiger. Den trendy blå farve lille håndtaske ser ud til at have et sydende look, og den lyserøde lille smukke sløjfe præget i fronten tilføjer flere looks. Det lille lyserøde håndtag med metalliske gyldne vedhæftede filer giver tasken et komplet look. Det er også en perfekt taske til college og til indkøb. Det får dig til at se smart og stilfuld ud, når du bærer den.

Da poserne er små i størrelse, er de meget lette at bære. Små håndtasker er blevet en nødvendighed frem for stil for piger, da det hjælper dem med at rejse frit, og de fås i mange stilarter som en crossbody, lange stropper. De små håndtasker tilføjer mere glamour og look, hvilket giver dig et minimalistisk look.