15 mest populære modeller til håndtasker til kvinder i Indien

Hvor damer går håndtasker følg dem !! Håndtasker, damer elskede tilbehørsposten, og de er klar til at bruge mere på det end en ferie. Det er en af ​​de mest begærede og fashionable artikler for 99% af kvinderne. Meningen om håndtaske fra folk i gamle dage havde en negativ konnotation, da kvinder, der bar personlige tøj i en lukket og synlig lomme kaldet håndtaskerne, var chokerende for mange mennesker.

Mest populære kvinders designer håndtasker modeller i Indien

Efter det 20. århundrede var accept af håndtasken enorm af den dominerende skare og forbliver som et tilbehør, der får kvinders skønhed frem. Indsamling af håndtasker er en af ​​de mest foretrukne hobbyer for kvinder, og det kan faktisk betragtes som en kunstform.

Moderigtig samling af designerinspirerede håndtasker til damer:

For at lære de forskellige håndtasker at kende, og til hvilken lejlighed, hvilken slags håndtaske der anbefales, og hvad de forskellige typer materialer er, der bruges til at lave en håndtaske, er blevet peget her med top 15 designer håndtaskliste.

1. Classic Day Bag i sort:

Klassisk dagstaske i sort

Sort er standardfarven på tøj, sko og det samme gælder også tasker. Det er en af ​​de mest solgte designer håndtaske farver i enhver butik. På grund af sit enkle og elegante syn, anbefales det at blive båret til enhver lejlighed. Enten til en afslappet outlook -stil eller til professionelt slid, men posens størrelse og længde afhænger af lejligheden. Lang længde med stålkæde er fra festslid. Korte designertasker kan bruges til professionel brug. Læder sorte tasker er standardudvalget af håndtasker, der bruges til professionelle såvel som til fritidstøj. Det bringer stil og elegance frem.

2. Designer koblingstasker:

Designer koblingstasker

Det er en enkelt låsetaske, der er bred i størrelsen, og som kan rumme alle kosmetiske og værdifulde ting i et rum. Lavet af forskellige materialer enten af ​​læder, syntetisk eller metalstel med en skinnende finish. Den fås i forskellige farver, og låsen til denne slags håndtaske er den mest attraktive del på grund af den designede lås og færdig med en rem på siderne, som er valgfri. Det bæres for det meste til en fest, der komplimenterer godt med kjolen på grund af dets design og størrelse.

3. Vævet skulderdesignertaske:

Vævet skulderdesigner mulepose

Det er en smuk og rummelig taske med en magnetlåsemulighed, der reducerer posen til at åbne sig bredt. Remmen er lang, hvilket hjælper med at bære den på skulderen. Det er for det meste slidt om sommeren af ​​kvinder på grund af dets lyse farver og strandtøjets udseende. Blomsterdekoration kan også laves på siden af ​​posen for at give den mere et sommerlook.

4. Designer læderpose med lange hængninger:

Designer læder taske med lange hængsler

Det er en lækker lædermule, der har forskellige designs omkring lædermaterialet. Enten laserskæringer eller maskearbejde, som giver et meget dyrt look, end det egentlig er. Denne form for designertasker er lang i længden, hvilket hjælper med at holde bærbar også med andre ting, som normalt kvinder har en tendens til at have med. Kvinder kan bære den let på grund af dens flade skulderrem, der er fastgjort med design nitter. Denne slags taske bruges af berømtheder på grund af dets sofistikerede design.

5. Bucket Style Tote Håndtaske:

Bucket Style Tote Håndtaske

Tote betyder at bære, og denne type taske passer perfekt til navnet. Det hjælper med at bære alle de personlige ting, der er nødvendige for, at kvinder kan tage det med. Tote i bøtte-stil åbner for bredt, og den har lange stropper, der hjælper med at lukke posen, eller der er placeret en knaplås i midten af ​​posen, som danner en skovlform, når den lukkes, og den reduceres i størrelse, hvilket hjælper med at bære mange genstande og række det let på skulderen. Det har også indvendige lommer. Det kan også være en vintage slags håndtaske på grund af sin kreative stil med gammeldags modeudsigter.

6. Canvas Tote Håndtasker af Designer:

Canvas Tote Håndtasker fra Designer

Denne type designerhåndtasker er lavet af lærredsmateriale med designs præget på det, der får en mode i sig selv. Brugerdefinerede trykte lærredstasker kan også laves, hvilket fremhæver kvinders kreativitet. Det er en løs taske med stropper fastgjort parallelt med hinanden, som hjælper med at hænge ind på skulderen. Det kan varmt anbefales som et afslappet tilbehør.

7. Crossover taske:

Cross Over taske

Det kaldes også som Messenger Bag. Den har en lang rem, der bæres hen over kroppen, og den holder på tværs ved hjælp af skulder og snor sig om brystet og hviler på den nedre del af kroppen. Denne slags taske er for det meste vandtæt og holdbar. Den bæres normalt af unge, da posen er meget holdbar og kan bære meget vægt. I dag bruges crossover taske også som et professionelt outfit, der er lavet af læder, og det er ubesværet.

8. Designer Minaudiere taske:

Designer Minaudiere taske

Det er en lille pose aflang størrelse, der er metalbelagt, og den udvendige overflade er designet med ædelstene. Det anvendte materiale giver en stiv base med et blankt udsyn. Det er et smykke, der normalt udskiftes til en aftentaske. Den kan enten holdes i hånden, eller den kan hænges rundt om håndleddet ved hjælp af kæde. Til sin glødende og miniaturestørrelse frembringer denne slags tasker et sexet syn.

9. Sadeltaske:

Sadeltaske

Det er en stor lille taske, der får en sadelform frem med en bred flad rem. Mange designertasker er fremstillet af designet inspireret af sadeltasker. De fleste typer sadeltasker er i læder med lynlås. Stropperne er justerbare som messenger -tasken.

10. Berømte Muff Håndtasker:

Berømte Muff Håndtasker

Det kaldes også som vinterhåndtasker, da det består af uld eller fløjl, der har en skillevæg med lynlås og en åbning til at dække hænder under kulden. Denne taske giver dobbelt funktionalitet, der er til at holde alle genstande, der er nødvendige for at starte en dag og beskytte hænder mod at blive fryset. Det er ret dyrt på grund af dets materiale, men værd at købe.

11. Designer Hobo Tasker:

Designer Hobo Tasker

Nogen på udkig efter en rummelig og fashionabel taske? Så er hoboformede håndtasker den bedste løsning til det. Det har mange indvendige lagerkapaciteter. Det er en af ​​de berømte håndtasker blandt kvinder, der typisk er stor i størrelsen og har en halvmåne. Når den hænges rundt om skulderen enten ved en almindelig kæde eller kæde med cirkeldesignet eller et almindeligt kludemateriale, danner håndtaskerne et godt halvmåneformet design. Denne form for designertasker bruges for det meste som fritidstøj eller festtøj. Posernes materiale er for det meste syntetisk med præget design på det, eller der bruges også dyremærke.

12. Designer Envelope Clutch Bag:

Designer kuvertkoblingstaske

Det bæres almindeligvis af kvinder til et forretningsmøde eller forretningsmøde. Det er en flad pose, der er firkantet eller rektangel i form. Håndtasken er dækket som en konvolut ved hjælp af en trekantet klap, der dækker posen og sikrer den. De mest almindelige farver på kuvertpose er pink, beige, creme, sort eller hvid farve.

13. Bowling Bag:

Bowling taske

Som navnet antyder, er det en slags taske, der faktisk blev brugt til at holde Bowling Ball. Designerne blev inspireret af posens form, der senere viste sig at være et modetilbehør til kvinder. Det ser let ovalt ud med parallelle holdere, der normalt er stærke og har samme farve som posen, derudover er der også fastgjort en lang kæde til den, som er aftagelig. Det anbefales til fritid og fest på grund af sin kompakte størrelse, der begrænser i at bære lange filer.

14. Wristlet håndtaske:

Wristlet håndtaske

Denne slags håndtaske ligner meget koblingstaskerne. I denne Wristlet taske er der en vedhæftet rem langs siden af ​​posen, som kan være en læderrem eller en kæde, der ligner et armbånd, når den bæres rundt om håndleddet. Dette hjælper kvinder med at hvile tasken rundt om håndleddet og bevæge sig frit uden altid at overvåge posen, når det kommer til håndtasker. Den bæres til enhver lejlighed.

15. Baguette Håndtaske:

Baguette Håndtaske

Det er en baguetteformet taske, som er lang fra siderne og posens bredde er mindre, hvilket giver et Baguette-look. Tasken er fastgjort til en rem, som hjælper med at bære den i hånden. Klappen, der bruges til at lukke forfølgelsen, er lang med et spænde fastgjort i midten. Låsesystemet er normalt designet, hvilket skjuler spændet og giver et rigt udseende. Det anvendte materiale er generelt læder eller syntetisk materiale. I løbet af de seneste år perlebearbejdning, Baguette poser er i trend.

Designer håndtasker er et af de mest traditionelle tilbehør til kvinder, men i slutningen af ​​det 18. århundrede blev prototype håndtasker betragtet som en latterlig ting i stedet for en reticule, som er en snøre håndtaske, der består af net eller perlemateriale. Enten en normal håndtaske eller en mærke med dobbelt prissætning, kvinder går amok efter at have samlet dem, og det får dem til at føle på sky ni ikke bare at bære den med, men også gøre den som en stilerklæring i en mængde. Ved nylige undersøgelser, der viste, at mere end dametøj, er salgsraten til damer håndtasker fordoblet, hvilket viser smart design af håndtasker og marketingstrategier er helt sikkert boomet enormt op.