25 Seneste modeller af Baggit -håndtasker til kvinder i Indien

Brandnavnet Baggit er et meget populært ord i Indien, når det kommer til Ladies Handbags. Deres stærke tro på, at “Dressing to kill, and not kill to dress” Baggit -mærket fik PETA Vegan Fashion Award i 2014. Neha Lekhi, Baggit -brandets grundlægger, troede på harmløse produkter og anerkendte Baggit som et indisk mærke med integritet. Håndtasken er en nødvendig tilbehørspost, der er nødvendig for kvinder i hendes daglige liv. Det kan også metamorfisk kaldes Tredje hånd for kvinder. Baggit Håndtasker er populære blandt alle aldersgrupper.

baggit håndtasker

Ny samling af Baggit tasker til damer og piger:

Der er forskellige typer og farver baggit -håndtasker, der kan bruges i henhold til lejligheden, idet de 25 bedste Baggit -håndtasker, som er mest almindelige i trend, er blevet påpeget her.

1. Baggit Office håndholdte tasker:

Baggit Office håndholdte tasker

KØB NU

Denne brune farveblokerede håndholdte taske til kvinder er en ny og unik i deres samling. Hvis du elsker multifunktionel slid med flere rum, kan det være godt at gå til. Den leveres med to indvendige rum og en anden indvendig lomme. Ikke bare det, farven og designet ser iøjnefaldende og dejligt ud, velegnet til unge til midaldrende kvinder, der foretrækker fascinerende udseende.

 • Design: Brun håndholdt taske med lomme
 • Materiale brugt: PVC
 • Omsorg: Tør støvet ud med en tør klud.

2. Baggit sidetasker:

Baggit sidetasker

KØB NU

Denne teksturerede slynge er endnu en ny og dejlig i deres samling. Sidelingstasken leveres med en lang skulderrem med et slankt og kantet smukt look. Det har to rummelige ydre rum og også et indre rum. Prøv denne nyeste Baggit-håndtaske til hurtige udflugter med venner og familie til det moderne nutidige look.

 • Design: Tekstureret slynge med skulderrem
 • Materiale brugt: Syntetisk
 • Omsorg: Brug kun en tør klud til at tørre støvet ud.

3. Baggit Small Crossbody Tasker:

Baggit små crossbody tasker

KØB NU

Denne elegante, elite beige Baggit-crossbody-slynge er en af ​​vores all-time favoritter. Denne praktiske og lille, perfekt udseende taske til kvinder leveres med en knaplukning, to indvendige rum og en ikke-aftagelig slynge. Dette er fra den nyeste baggit håndtasker nye kollektion.

 • Design: Beige lille crossbody taske med knaplukning
 • Materiale brugt: Syntetisk læder
 • Omsorg: Tør posen af ​​med en ren og tør klud for at fjerne støv.

4. Baggit læder Hobo tasker:

Baggit læder Hobo tasker

KØB NU

Hvis du elsker unikke og nye dagstasker, kan denne Baggit -læderhobotaske være det perfekte og passende valg for dig. Denne dejlige tan-brown farve dejlige hobo taske leveres med et rummeligt rum og er et alsidigt multifunktionsvalg. Fra dine bruncher og middage til fester og udflugter, posen kan passe i alle slags outfits og passe til alle former for farvesætninger. Hvad synes du om denne?

 • Design: Brun farve læder Hobo taske fra Baggit
 • Materiale brugt: Læder Syntetisk
 • Omsorg: Tør støvet ud med en tør, ren klud.

5. Baggit taske:

Baggit tasker

KØB NU

For alle de arbejdende kvinder eller hvis du altid har masser af ting at have med dig, er denne baggit beige farve taske et must-have. Med den perfekte stilerklæring, look, design og polerede udseende leveres tasken med et push-lock-system og aftagelig slyngestrop-ideel til et multifunktionelt look. De rummelige rum er altid en stor ekstra fordel!

 • Design: Beige farve taske med push-lock system og aftagelig slynge
 • Materiale brugt: Syntetisk
 • Omsorg: Tør posen af ​​med en ren klud for at fjerne støv.

6. Baggit Sling Tasker:

Baggit Sling Tasker

KØB NU

Baggit slyngetaskerne er blandt de mest elskede varianter i dametaskernes kollektion. Denne særlige solide sækpose i brun farve er sådan et dejligt stykke. Den leveres med et stort rummeligt hovedrum, to inderlommer, en dejlig lang slynge og justerbar størrelse. Det overdådige og polerede look fra denne kvindes baggit -håndtaske tiltrækker os ganske vist designet.

 • Design: Brun ensfarvet slynge med tre lommer
 • Materiale brugt: Syntetisk
 • Omsorg: Tør posen kun af med en tør klud for at fjerne støv.

7. Baggit Duffle Rejsetaske:

Baggit Duffle Rejsetaske

KØB NU

For mange, der synes, duffle tasker bliver kedelige, kan denne Baggit duffle taske være ideel. Denne slanke og dejlige duffeltaske leveres med en aftagelig taske, ideel til korte ture og ferier. Tasken er med et rummeligt rum og en inderlomme. Det er vandtæt og holdbart, med et behageligt og elegant udseende.

 • Design: Baggit Duffle Bag med aftagelig rem
 • Materiale brugt: PVC
 • Omsorg: Tør støv af med en tør klud.

8. Baggit bærbar taske:

Baggit bærbar taske

KØB NU

Denne dejlige og slanke marineblå farve taske med håndtag til kvinder i top er intet mindre end et fantastisk værktøj. Den passer let i en slank og tynd let bærbar computer og rummer plads til andre ting med et godt rummeligt rum. Det er et must-have for alle arbejdende fagfolk og forretningskvinder.

 • Design: Marineblå taske med håndtag i tophåndtag
 • Materiale brugt: Syntetisk
 • Omsorg: Rengør det kun med en tør klud.

9. Baggit skulderposer:

Baggit skuldertasker

KØB NU

Vi er forelskede i denne lyserøde og mauvefarvede slanke og smarte skuldertaske. Denne Baggit-håndtaske til damer er en perfekt storslået og elegant, klassisk taske til nutidens kvinder på tværs af aldersgrupper. Tasken leveres med et rummeligt rum og to inderlommer samt to skulderstropper. Dette er ideelt til kvinder, der elsker edgy og elegant eliteudseende tilbehør.

 • Design: Pink og Mauve farvet skuldertaske
 • Materiale brugt: Syntetisk
 • Omsorg: For at rense støv skal du kun tørre af med en tør klud.

10. Baggit muleposer:

Baggit muleposer

KØB NU

De dage, vi klynker over de kedelige muleposer, er forbi. Denne Baggits dejlige mulepose leveres med en rummelig indvendig og også en aftagelig slynge. Du kan nu bruge denne taske som en håndholdt taske med tophåndtag eller en behagelig slynge, lige som du ønsker.

 • Design: Mulepose fra Baggit med aftagelig slynge
 • Materiale brugt: PVC
 • Omsorg: Brug en aftørringsklud til at rense støv.

11. Kvinder Baggit håndtaske i khaki farve:

Kvinders baggit håndtaske i khaki farve

Det er en pose af syntetisk materiale, der er cirka 14 tommer høj og 16 tommer lang. Den har forskellige rum med lynlås. Det bruges mest som afslappet såvel som til daglig kontorbeklædning. Denne slags håndtaske i syntetisk materiale er ikke vandtæt, men den tjener til at bære alle de ting, der er nødvendige til daglig brug.

12. Gule Baggit -håndtasker til damer:

Gule Baggit håndtasker til damer

Denne slags taske bæres for det meste i hånden. Det er lavet af syntetisk materiale med to parallelle håndtag fastgjort i midten. Der er også en lang slynge på siden, som kan tages af. Det er ikke en vandtæt taske, og udsættelse for solen skal begrænses. På grund af sin lyse farve anbefales det at bære det til en fest.

13. Baggit kvinders håndtaske i vinfarve:

Baggit kvindetaske i vinfarve

Det bruges almindeligvis til professionelt slid på grund af sin elegante og subtile farve. Den består af syntetisk vinfarvet materiale med kun et rum og med en konvolutlukning. Håndtagene er fastgjort til midten af ​​posen og kan bæres i hånden.

14. Baggit Black Tote Håndtaske:

Baggit Black Tote Håndtaske

Det er en ret stor taske i længden af ​​denne type taske er lang, hvilket hjælper med at indlæse en bærbar computer og anden daglig brug. Den har to lange parallelle håndtag, som hjælper med at bære den på skulderen. Denne slags taske kan bruges som afslappet eller til professionel brug.

15. Ting Tong Black Bag fra Baggit til bærbar computer:

Ting Tong Black Bag fra Baggit til bærbar computer

Det er en slyngetaske, der bruges af mænd, hvilket bringer et smart look. Det er en rummelig taske, der er æskeformet med en flip på omslaget. Slyngerne er fastgjort på siden og justeres efter personens højde og vægt. Denne taske bruges som en kontorpose af unge eller en rejsetaske til at indeholde alle de vigtige dokumenter.

16. Dobbelttonet pose baggit:

Dobbelttonet pose med Baggit

Det er en dobbeltfarvet taske i læder. Det kan være to kontrastfarver. Den mest dobbelte tonede taske i trenden er orange og olivengrønne tasker. Denne type taske frembringer det rige look af læder. Posens design er ejendommeligt. Taskens bund er bred og tilspidset i toppen med lynlås.

17. Jhuti Aqua Bag:

Jhuti Aqua taske

Dette er en række slynge tasker, som college-goers er forelsket i. Posens design er forskellig fra den normale slyngetaske fremstillet af Jhuti -materiale. Det er en lang taske, der danner en buet form øverst med en slynge fastgjort til siden.

18. Baggit Bowling Håndtaske til piger:

Baggit Bowling Håndtaske til piger

Det er indbegrebet af elegance og stil. Denne type taske er meget rummelig. Posens længde er mindre, men bredden er tilstrækkelig til at beholde alle mulige ting, der er nødvendige for kvinder. Det er en syntetisk taske, der ikke er vandtæt.

19. Jhuti Green Shoulder Bag:

Jhuti grøn skuldertaske

Denne type taske kan kaldes en Vegan Style håndtaske. Dette er en miljøvenlig taske. Denne type taske danner en sadelform i bunden med to håndtag fastgjort i hjørnerne. Denne form for design får sadelformen frem og er let at bære på skulderen.

20. Ved håndtaske:

Ved håndtaske

Dette er den seneste samling af baggit poser. I denne type håndtaske er hænderne designet sammen med tasken, hvilket gør den let at bære og navnet By-Hand tasker. Men udover det indbyggede håndtag er der også en slingefastgørelse fastgjort på siden, som er aftagelig.

21. Baggit Black Hobo Håndtaske:

Baggit sort Hobo håndtaske

Denne rummelige taske er nødvendig for kvinder, der stadig leder efter en taske for at beholde alle de nødvendige genstande og andre dokumenter. Den består af syntetisk materiale (polyurethan) med lynlås og et enkelt håndtag.

22. Håndbagage fra Baggit:

Håndbagage fra Baggit

En enkel, elegant seng har en flad bund med en bred åbning med lynlås. Håndtaget er meget lille, hvilket gør det kun muligt at bære det i hånden. Denne taske frembringer stilerklæringen i en mængde på grund af dens kompakte, men rummelige taske.

23. Sort læder mulepose baggit:

Sort læder mulepose baggit

Sort er også en yndlingsfarve for både mænd og kvinder. Når det kommer til kvinders håndtaske, er sort læder den mest foretrukne farve, fordi det er et fyldigt look. Designet på tasken siger sin mode. Højden og bredden er ens i forhold til to parallelt fastgjorte håndtag.

24. Baggit brun håndtaske:

Baggit brun håndtaske

Det er en håndtaske i syntetisk materiale. Unge bruges mest på grund af deres levende farve og en ganske rummelig taske med to håndtag fastgjort på hver side i midten.

25. Designer Bucket Baggit Bag til piger:

Designer Bucket Baggit taske til piger

Den rummelige og stilfulde taske bruges mest af college-goers. I dag er stilen med at bære en rygsæk til college skyllet væk. I stedet bruges håndtasker, der er rummelige og trendy i denne liste, som er almindelige spandposerne. Et enkelt rum med små lommer ses indeni. Låsesystemet er fastgjort med en enkelt knap i midten. Et rebsystem kan også bruges til at låse posen, set som i jutetasker.

Unge, der keder sig med at bruge almindelige poser, og afprøve innovative og kreative designs til dine tasker, som at lime glitrende sten eller patchwork -designs. Baggit er et af de mest berømte indiske virksomheder, der har blomstret mest enormt og har vundet international anerkendelse. Denne vurdering opnås kun på grund af dens fashionable tasker designet og solgt på markedet, og dens vækst vil bringe flere designerkollektioner frem.