9 Ny samling af Versace tasker i Indien

Gianni Versace grundlagde Versace luksusmodefirma i 1978. Hovedsædet er i Milano, Italien. Versace er populær over hele verden, så der er Versace -samlinger. Gianni Versace valgte Medusas hoved som virksomhedens logo. Den græske mytologi Medusa tiltrak folk til at vende tilbage, så Versace besluttede også, at hans produkter ville have Medusas effekt på mennesker.

Versace tasker

Populære Versace håndtasker i forskellige former og størrelser:

Her er de 9 bedste designs af Versace tasker i forskellige farver og mønstre til kvinder og mænd.

1. Versace Bowler Håndtaske:

Versace Bowler Håndtaske

Duavivo sælger denne Versace taske til kvinder. Den er lavet i sort læder, der passer godt til et sort outfit. Der er attraktivt gyldent håndtag og dekorationer.

2. Sort Versace læder håndtaske:

Sort Versace læder håndtaske

Denne taske er lavet af glat sort læder. Du kan beholde det, du har brug for, og fastgøre ved hjælp af lynlåsen. Der er en gylden metal viserpose fra Versace Collection.

3. Versace Athena Velvet Håndtaske:

Versace Athena Velvet Håndtaske

Dette tilbehør er meget specielt fremstillet med fløjl, der ligner blød leopardhud. Der er et design af kronen omgivet af krans, blade og blomster. Nuancer af gul, hvid og brun, som passer godt sammen med baggrunden, er blevet brugt til designet. På toppen, bunden, siderne, remmen og håndtagene er lavet i massivt mørkt læder. Dette former posen og gør den fast og holdbar. Lynlåslukning er på toppen. Sølvspænder til håndtag og kvast tilføjer designet.

4. Versace Punge – Luxe håndtasker:

Versace Punge - Luxe håndtasker

Du vil helt sikkert bære denne taske, når du deltager i en fest. Tasken er lavet i sort læder med gyldent metallisk Versace logo foran. Tilsvarende er der et gyldent kædehåndtag til at bære tasken.

5. Versace syet hvid læder skuldertaske:

Versace syet hvid læder skuldertaske

Denne selvdesignede hvide læder skuldertaske har gyldne dekorationer på hver side. Et par hvide håndtag har gyldent vævet metal. Den fulde rejsning af tasken er attraktiv og matcher godt, når du er i en hvid kjole eller sari.

6. Hvid Versace Jeans taske med kæde:

Hvid Versace Jeans taske med kæde

Denne forarbejdede hvide læder håndtaske har to håndtag. Indvendigt er der et rum med lynlås på 38 x 29 x 13 cm. Der er en indvendig lomme og en udvendig lynlåslomme.

7. Versace sort nylon Medusa pose:

Versace sort nylon Medusa pose

Herretasken er sort, slank nylonpose med virksomhedens logo. Der er en aftagelig tynd rem til at bære den. Åbningen har lynlås. Der er et læderlogolap, lynlåslomme indeni. Der er også en tonet tekstilfor, syning. Størrelsen er 10 “x 6,75”.

8. Alce sort kæde læder tasker skulder:

Alce sort kæde læder tasker skulder

Tasken har form af en konvolut og er lavet af naturligt kalveskind. Denne Versace taske er perfekt til at bære dine vigtige ting. Der er en aftagelig kæde, der kan bruges til at hænge pungen på dine skuldre i dagtimerne. Om aftenen kan den samme taske bruges som en aftentaske ved at fjerne remmen. Der er en flap top, der kan lukkes ved hjælp af magnetiske snaps. Der er også en intern lynlås, åben lomme. Der er også en signaturplade på forsiden med gylden hardware.

9. Versace Rygsæk til mænd:

Versace rygsæk til mænd

Tekstilrygsæk til mænd har mange bælter trykt i pink, blå, gul, sort og hvid. Det sorte inderfor har tonale syninger. Hovedrummet er 13 “x 16” x 4,5 “med tovejs lynlås. Håndtaget på toppen er lavet i sort læder. Justerbare skulderstropper leveres, og har virksomhedens logo i pistol-me-talon foran med lynlås med lynlås.

Hver taske har logoet i guld eller pistolmetal, og du ved, at den taske, du køber, er autentisk og fra Versace. Bestemt tilføjer Medusa til posens udseende.