9 Seneste modeller af Prada Håndtasker i 2021

Damer medbringer håndtasker, uanset hvor de går. De fleste designer håndtasker kvinder har en særlig taknemmelighed for stilen, kvaliteten og håndværket af de mest eftertragtede skabertasker til rådighed. Som formmærker går, er de nyeste Prada -håndtasker latterligt anstændige.

prada håndtasker

Kvinders Prada tasker og dens typer:

Liste over nye Prada håndtasker, der skal betragtes som en mulighed for køb, er forklaret nedenfor.

1. Prada Autentisk taske i rødt:

Prada Autentisk taske i rødt

Autentiske Prada Tasker er fejlfrit planlagt tote med forgyldte beslag, snap konklusion på siden. Den har tre indvendige segmenter og to udvendige lommer, hvor damer uden megen strækning kan formidle deres ejendele. Det har et udskifteligt skulderbælte, det er en overdreven ting og er bare et billede af polsk og stil.

2. Prada nylon messenger taske i sort:

Prada nylon messenger taske i sort

Denne Prada lille håndtaske er enestående, og den kommer i den selektive mørke, der i det væsentlige er fantastisk. Det er skabt med nylon lynlås foran, graveret logo i siden. Det har skinnende sølvfarvet udstyr, frontfold med billede og lukkekonklusion. Sendelsespakken er også inkluderet i et skulderbælte, der kan tilpasses.

3. Prada nylon og læder mulepose:

Prada nylon og læder stof Ba

Denne Light Purple Prada -håndtaske kan bruges på normale dage, og prisen er ekstremt sparsom, den har todelt kalveskindshåndtag, mobil og fleksibel skulderrem af kohud. Det har desuden et metal -ætsningsbillede på kohudstrekant, snaps -konklusion på sider og forgyldt materiale bruges som en del af dets omrids.

4. Nylon og læder Prada sort håndtaske:

Nylon og læder Prada sort håndtaske

Det fremhæver todelt okseskindshåndtag, Prada -logo inden i belægningen og er tilstrækkelig rummelig til at holde dine ting ubesværet. Det er stilfuldt og moderne med attraktivt udseende. Den har inderlomme med lynlås og ledsager rent betræk. Denne sæk er glat og slår en smule Prada, der vil give damer et enamouring og bestemt look.

5. Prada Tessuto & Saffiano Tote:

Prada Tessuto & amp; Saffiano stof

Dette er resultatet af førsteklasses kvalitet. Det er af importkvalitet og er tilstrækkeligt omfattende til dine ting. Denne er lavet af nylon med færdig kalveskind. Denne Prada Ladies -håndtaske er desuden skabt med lynlås foran med indgraveret logotrekant. Det har image jacquard tekstur belægning, der er bare ekstraordinær.

6. Saffiano Lux Small Prada Tasker:

Saffiano Lux Små Prada Tasker

Den har defensive metalfødder, en lynlås på den ene side, logoforing, tre indvendige rum og tre åbne lommer indvendigt. Den er lavet med kalveskind i forskellige nuancer, herunder Prada håndtasker pink, mørk, dæmpet og karamel.

7. Prada mulepose med Bluette:

Prada mulepose med Bluette

Dette er virkelig en forbløffende tote, der er på mode og stilfuld og er bedst til rutinemæssig tidsplan, så få et modellook med denne smarte Prada. Denne Prada Håndtasker blå tote er let. Det er vendt tilbage med kontantsikring. Dette er en af ​​de mest overdådige tasker, der nogensinde er blevet solgt.

8. Lysegrå Prada Saffiano Cuir dækket:

Lysegrå Prada Saffiano Cuir overdækket

Det er planlagt med tophåndtag, og remværge har desuden et aftageligt, aftageligt skulderbælte. Den har en trekant af kalveskind med indgraveret logo og hængende foldet gearmærke. Dens inderside er skitseret med foring og har fokus fold stash.

9. Saffiano Metal Studs Håndtaske:

Saffiano Metal Studs Håndtaske

Den har et dobbelt håndtag, lynlås -konklusion, justerbar og adskillelig skulderrem af læder. Denne sæk har kohudfor, to udvendige lommer, der lukkes med lynlås, og hvor du uden meget stræk kan lægge de ting, du har brug for, kritisk.

Disse Pradas håndtasker er toppen af ​​rækken i dag. Det er ikke nogen stor overraskelse, at disse tasker er dyre. Mens et par damer har rigelige penge til at bruge på arkitekter i alle former og størrelser, er andre nødt til at vælge endnu mere bevidst.