Seneste piger håndtasker – Vores bedste 25 med billeder

Leder du efter en ny pigetaske? I ved alle, at tasken er det helt essentielle tilbehør. Og jeg tror, ​​at hver kvinde investerer i håndtasker af høj kvalitet. Nøglen er kun at slippe store kontanter på varer, der kan klare tidstesten. Derfor fortæller vi i dag i denne artikel dig de bedste designer piger håndtasker for dig. Som du ved, at nogle ting bare slet ikke ændrer sig, især når det kommer til typiske tasker. Ligesom Hermes besidder et par håndtasker, som aldrig går ud over mode.

Håndtasker er tegn på en kvinders smag. Ikke længe før de blev målt til at være tilbehør beregnet til at rose og gå med et outfit. På den anden side er håndtasker nu modeerklæringer, der kan fås i en række farver, modedesign plus former. De kommer også med fantastiske funktioner og rum. Det, som hver kvinde kræver en håndtaske, gør det til en stor gaveide plus venner og kære vil realisere en håndtaskegave.

År efter år er piger stadig forelsket i dem. Disse piger håndtasker vil fortsætte med at øge i pris. Det er dog ikke noget at være ked af.

Bedste og populære håndtasker til piger med billeder:

Her er de top 25 trendy håndtasker til piger i Indien.

1. Louis Vuitton x Murakami Sologne Håndtaske:

Louis Vuitton x Murakami Sologne håndtaske

Louis Vuitton x Murakami -teamarbejdet var vanvittigt trendy lige fra starten. Marc Jacobs, inspireret direktør for LV på det tidspunkt, gav den japanske kunstner til opgave at designe en samling håndtasker; et forsøg på at indpode en moderne intriger til produktet.

2. Fendi Læder Spy Håndtasker Til Piger:

Fendi Læder Spy Håndtasker Til Piger

Wow! Fendi Spy håndtasken, dette er en varmere klassiker, som enhver #pige ville være pompøs at tage! Det har en eksklusiv form plus design ved sine vævede håndtag og læderpaneler. Det kommer desuden i en mangfoldighed af farver og teksturer lige fra pels til perler. Til $ 2.250 er denne taske positivt en aftale, men hver øre værd!

3. Proenza Schoulers håndtaske til piger:

Proenza Schoulers taske Piger Handba

Proenza Schouler -tasken er inkluderet med masser af rum; alle store til at holde dine varer forudbestemt. Det alene har forberedt denne pung til hovedhittet. Det er en af ​​de bedste og perfekte håndtasker til college -piger.

4. Håndholdt håndtaske til piger:

Håndholdt håndtaske til piger

Banen i foråret 2015 viste opfindsomme tilgange til, hvordan du griber de ting, du tager – fra armbånd til hængestropper; disse er langt fra dine normale krydslegemer.

5. Phillip Lim’s Pashli Girls håndtasker:

Phillip Lims håndtasker til Pashli -piger

Her er kun et designer håndtasker, du skal vide om! 3.1 Phillip Lim’s Pashli har været et hit blandt mange stilfulde jenter i friske år på grund af dets funktionelle fremstilling. De lodrette lynlåse på kontrasterende sider af pungen kan tilpasses for at give mere plads (også godt til den arbejdende kvinde på farten). Det kan desuden bæres som en tote ellers en cross-body.

6. YSL Monogram Shoulder Ladies Håndtaske:

YSL Monogram Shoulder Ladies Håndtaske

YSL -monogram -skuldertasken er et stort alternativ til en clutch på en aften ude. Det er tilstrækkeligt i fuld størrelse til at holde et par lejligheder, din makeup plus telefon uden at være for klodset.

7. Chanel 2.55 flap taske til piger:

Chanel 2.55 flap taske til piger

Åhh! Chanel 2.55 er kejseren af ​​stilfulde håndtasker. Det er så moderigtigt, det er betagende. De er to gange så luksuriøse som Louis Vuitton Speedies plus de er også så vanvittige værd. Disse smukke tasker kommer i forskellige farver plus i 3 størrelser – lad størrelses-/prisoversigten stå nederst på Chanel 2.55 – Pure Classic post.

8. Valentino’s Rockstud Tote Håndtaske til kvinder:

Valentino's Rockstud Tote Håndtaske til kvinder

Valentino ramte must-have guld, mens de kom ud af et udvalg af tilbehør, der havde studs. Med hensyn til pumper til koblinger plus totes ser det ud til, at hver modepige i kendelsen bare ønskede en af ​​designerens overvurderede varer. Dette er en af ​​de mest foretrukne håndtasker til piger og har også stor efterspørgsel.

9. Hermes Shoulder Birkin JPG II Håndtaske:

Hermes Shoulder Birkin JPG II Håndtaske

Denne posestyrke er ikke en must-have taske til nogen. Designet tiltrækker stort set det samme som den unikke Birkin taske; hvad jeg så i denne taske er imidlertid frygtelig eksklusivt. Det er temmelig kortere end den originale Birkin -taske plus lidt et lille strejf. Jeg elsker den lille taske. Til begyndelse ejer du desuden en Hermes Birkin, ellers er en skulder Birkin JPG II også meget godt.

10. Hermes Birkin Stilfuld håndtaske til piger:

Hermes Birkin taske plus Hermes Kelly er de to mest kendte tasker. Begge starter fra $ 8.000. Sammen med Kelly er dette også en must-have taske til enhver forret. Hermes Birkin er så mange stilfulde tasker derudover er gode til daglig brug.

Hermes Birkin Stilfuld håndtaske til piger

Mange piger elsker den røde farve. Sort plus hvid bliver lejlighedsvis for almindeligt. Forsøg at skifte til andre farver, bortset fra kun når posens design passer til farven. Hvis du vælger denne taske i lilla, vil du senere end et stykke tid blive ulykkelig og på ingen måde bære den en anden gang.

11. Dior sort quiltet Patent Lady Dior taske:

Dior sort quiltet Patent Lady Dior taske

Endnu et andet stilfuldt og tidløst klassisk design. Denne Dior taske ser slående ud, plus den kan blive ødelagt af alt, hvad der gør den til et utroligt valg til din stilfulde taske samling. Det kommer også af gylden hardware, for at du ikke leder efter en fantastisk dressier. For en værdi af $ 1800 modtager du en af ​​de mest fantastiske tasker derude. Desuden kommer den smukke klassiske Lady Dior -taske i øvrigt i pasty laklæder også til de varme sommerdage plus ferier.

12. Juicy Couture Girls Håndtaske:

Juicy Couture Girls håndtaske

Juicy Couture er det velkendte mærke til håndtasker. Mottoet for dette mærke er udarbejdet i det forlokkende USA. Dette mærke er kendt for glamourøse håndtasker. Juicy Couture håndtasker er mærket hos masser af berømtheder. Det blev fundet i 1997. I en lille tidsbredde fik dette mærke en beundringsværdig position. Den sidste vigtige ting Juicy Couture håndtasker er værdifulde.

13. Guccis Monogram Canvas Taske:

Gucci's Monogram Canvas Taske

Der er lidt andre logoer, der er ekstra direkte identificerbare end Gucci -monogrammet. Faktisk føler de så ivrig angående deres underskrift, at de tager Guess for retten for krænkelse af ophavsretten. Efter også at have brugt ved du, hvor varm denne pung er, og så ved jeg ikke, hvad jeg også skal fortælle dig!

14. Charlotte Olympia’s Perspex Clutch Håndtaske:

Charlotte Olympia's Perspex Clutch håndtaske

Når det er tid til at ramme byen, vil en stor tote ikke gøre. I stedet skal du vælge kølige koblinger. Hvorimod Charlotte Olympia perspex -koblingen kan komme på tværs som moderne på grund af sin tilsyneladende natur, ved at tilføje den i en sort pose for at dække dine varer. Fordi vi alle ved, er sort tidløst.

15. Hermes Kelly moderne håndtaske til damer:

Hermes Kelly moderne håndtaske til damer

Dette er en pung, der er kompatibel til de mest feminine af damer. Uanset hvad der gør Hermès Kelly (og Birkin) så foretrukket, er mærkets fulde dedikation til glans i design. Hver pung er håndskåret plus syet; derfor berettiger dens omfangsrige pris.

16. Givenchys nye håndtaske til Antigona til kvinder:

Givenchys nye håndtaske til Antigona til kvinder

I lighed med Pashli kan Givenchy Antigona godkendes på to måder: cross-body ellers tote. Den forudbestemte silhuet plus gedeskind gør denne til et must-have.

17. Alexander McQueen Skull Clutch Piger Håndtasker:

Alexander McQueen Skull Clutch

Det er svært stadig at benægte Alexander McQueens hovedmand. Hovedmønsteret er en signatur af mærkenavnet, såvel som her ser det iteration i en af ​​mærkets mest kendte punge.

18. Coach håndtasker til piger:

Coach håndtasker til piger

Vi vil gerne tale om et andet mærke på listen over top 25 håndtasker i 2015 er Coach. For et par år tilbage var dette mærke bare producent af tilbehør til lædermode. I dag får Coach den håndtaske i læder. Priserne på Coach Håndtasker er ganske luksuriøse i forhold til andre håndtasker. Coach laver for evigt høje fremragende håndtasker. Det blev fundet i 1941. I dag har det mere end 700 forretninger i hele verden.

19. Color Block Tote Girly Håndtaske:

Color Block Tote Girly Håndtaske

Det instrueres i at tørre af med en tør klud. Det anvendte materiale er Main: Imiteret læder. De bruger stoffer i høj kvalitet sammen med de mest trendy farver for at sikre, at du ser vidunderlig ud. Der er så mange rangers og stilarter er tilgængelige, så skynd dig hurtigt og få den! Det er en af ​​de stilfulde og nye modehåndtasker til piger.

20. Michael Kors Hamilton – Heritage Blue Hand Bag:

Michael Kors Hamilton - Heritage Blue Hand Bag

Denne stilfulde Michael Kors-tote er ekspertise inden for massivt saffianolæder af guldfarvet hardware. Et skiltlås fremhæver fronten, plus den attraktive øverste linje åbner til et foret 5-lommers center. Det inkluderer fastgørelse af fjederlås nøglering. Desuden de rullede håndtag plus kædetrimmet skulderrem. Det anvendte materiale er saffianolæder sammen med den magnetiske snaplukning, også guld- eller sølvtonet hardware. Inkluderer dobbelt håndtag med 5 ″ dråbe; skulderrem ved hjælp af et fald på 14-1/2 “. Størrelsen på pungen er 14 ″ B x 13 ″ H x 6-1/4 ″ D.

21. Alessia74 Kvinders håndtaske (blå) (PBG291E):

Alessia74 er midt i de bedste indiske modepyntmærker, der formodes for sine dametasker plus tegnebøger. Alessia -navnet opfinder fra Italien plus stammer fra ‘Alessia’ plus ‘Alexandra’. Alessia74 produktfilosofi er moderne stilarter, fashionable farver, kvalitet plus forbløffende værdi. Det har en bred vifte af håndtasker, skuldertasker, totes, udsendingstasker, bærbare tasker, rygsæk, tegnebog plus koblinger til rupees 499-4999.

Alessia74 Håndtaske til kvinder (blå) (PBG291E)

Størstedelen af ​​stilarterne er hovedsageligt i kunstlæder, ellers har kunstlæder dog tilføjet nogle læder plus polyester stilarter på grund af kundens trækkraftsbehov. Alessia74 producent lagerfører ellers sine kernefarvestoffer og sikrer dermed gentagen udskiftning af sin fineste sælger. Stiler farver gennem året, Alessia74 livsfilosofi er “Hvis du kan forestille dig det, kan du opnå det, hvis du kan visualisere det, kan du blive til det”.

22. Regalovalle Elegance Girls Style Ladies Håndtasker:

Regalovalle Elegance Girls Style Håndtaske til piger

Denne flotte taske blev lavet til de unge og fashionable piger og kvinder i vore dage. Man kan let tiltrækkes af denne smukke dametaske. Dekorationen af ​​blomster på siderne af posen er let iøjnefaldende. Lagene i tasken i begge sider, såsom ryg og forside, tilføjer skønhed til håndtasken, og som er nyttige til at holde alle de fashionable makeupværktøjer i tasken til kvinder og piger. Hvis du tæller lommerne på læderposen sagde det, at 5 og lagene er 14x11x4, hvilket også er lig med posens volumen.

23. Kovi Jasmine Håndtaske til kvinder (rød) (KV0028):

Kovi Jasmine Håndtaske til kvinder (rød) (KV0028)

Kovi bringer håndtasker, tasker og slynger af højeste kvalitet til dig, og du vil elske at vise dem. Dette er ideelt til alle lejligheder plus fås i en række forskellige stilarter plus farver, der passer til din smag. Nyttigt, komfortabelt plus lavet af de fineste råvarer, din Kovi vil være mere end nu et modetilbehør. Det vil være en ven, du vil elske at have ved din side, for evigt!

Rød håndtaske færdig i kunstlæder i høj kvalitet. Størrelse: 33 cm x 25 cm x 10 cm. Lynlåslukning med 3 lommer. Dette er din ideelle ledsager til alle afslappede begivenheder.

24. MERCI Håndtaske til kvinder (rød) (123LRD01):

Se moderigtigt ud uden besvær ved at bære denne taske. Enkel at bære på grund af de dobbelte håndtag, denne håndtaske er værd at vælge. Denne skuldertaske er fremstillet af PU (polyurethan) og har en høj sejhed. Det imponerende design plus finish gør denne håndtaske yderligere til et mode -statement end din normale gennemsnitlige taske. Merci kvinders håndtaske blev designet godt med høj bidragskvalitet, hvilket også er på mode, materialet er læder og lanceret med en lille pris, der kommer til middelklassens familiebudget.

MERCI Håndtaske til kvinder (rød) (123LRD01)

Vi er en samling af frivillige ved et job til at konstruere Indiens første sociale mærke har lovet at omfordele 100% af provenuet til HEAL, dvs. sundhed, miljø, uddannelse, dyrevelfærd og; levende. Når du køber dette produkt, får du en uidentificeret sjæl, der velsigner dig for dit hensynsfulde valg.

25. Anges Sakura Fuchsia skulderhåndtasker til piger:

Dette er afslappet og miljøvenlig jute håndtaske. Denne skulderrem med dobbelt håndtag på 24 cm med lynlås. Produktplejeanvisningen med hånd vasker i koldt vand med mild flydende sæbe. Anges Tasker har en bred vifte af udelukkende designet håndtasker. Der henviser til, at det slående design giver denne håndtaske ekstra kompleksitet; jutestoffet skaber det holdbart.

Anges Sakura Fuchsia skulderhåndtasker til piger

Denne miljøvenlige taske har tilstrækkelig plads til at bære daglig basis i en sikker tilstand. Ekstremt populær omgivet af college-piger på grund af sin miljøvenlige natur og lette, men stilfulde design. Denne rummelige taske kan også bruges som din indkøbspose. Det ydre materiale er jute, og det indre materiale har polyesterfor. Husk at håndvask i koldt vand med mild flydende sæbe.

Jeg håber, at du kan lide denne artikel og finder det nyttigt for dig at vælge den bedste for dig. Bliv altid stilfuld!