9 bedste idéer til lærerdagshåndværk til børn og førskolebørn

Den 5. september fejres hvert år som lærerens dag rundt om i verden, som også er fødselsdag for Dr. S. Radhakrishnan. Denne dag fejres grundlæggende for at sætte pris på lærerne for deres bidrag til at give børnene en lys fremtid. Så hvorfor ikke takke dem med nogle særlige gaver!

Bedste håndværk til lærernes dag:

Her er nogle lærerdagshåndværksideer, der er meget udbredt til at give unikke gaver til lærerne.

1. Holder Fra Lego:

Lærerdagshåndværksideer til børn

Dette ville helt sikkert være et interessant lærerdagshåndværk for din lærer. Den er lavet af mursten i Lego -spil og giver en stram og sikker holder til at gemme papirvarer sammen med mobiltelefoner, mens du arbejder på borde.

2. Tak Blomsterpotte:

Tak Floral Pot

En anden bedste kunst og håndværksideer til lærernes dag er den taknemlige blomsterpotte. Urtepotten er lavet med en kant af skalaen, der bærer din lærers yndlingsblomster, med en note, der takker for at hjælpe med at vokse.

3. Dele af lærer:

Dele af lærerhåndværk til lærernes dag

Lærerdagshåndværk til førskolebørn ville være ufuldstændig uden dele af lærernes diagram. Billedet indeholder et lærerportræt, der forklarer kropsdele og de funktioner, det bærer. Det hjælper også eleverne med at lære. Hvis du vil lave en sjov på lærernes dag, vil denne type enkle, men sjove håndværk være din for din lærer.

4. Værdsættelsestræ:

Lærerdagshåndværksideer til førskolebørn

Et påskønnelsestræ ville være det bedste, der bærer små notater fra forskellige elever, der deler deres synspunkter eller følelser for lærerne. Sådanne håndværksgaver til lærere giver også lærerne en karakter med deres navn på.

5. Bedste lærerkroner:

Bedste lærerkroner

Vil du gerne give din favoritlærer en særlig ære! Håndværksideerne til lærergaver, der laver dejlige kroner, er en ideel måde. Kronerne er lavet med pap papir med forskellige designs dekoreret med perler og anden charme.

6. Personlig blomsterpotte:

Personligt blomsterpottehåndværk til lærernes dag

Vil du give din lærer en samling af hendes yndlingselever! Denne håndværkside til lærere er det, der ville opfylde dine krav. Gryden indeholder solsikker fremstillet af papirer med et centralt billede af eleverne. God idé som en håndværksgave til din lærer på lærerdag.

7. Besked Apple:

Send besked til Apple

Tænker på at give en flok beskeder fra dine klassekammerater! Lav et kreativt æble af forskellige papirsager og lav et budskab med æble til din lærer. Papirets kant er lavet i rødt, der bærer beskeder i hver fold med et navnespring på toppen.

8. Print sommerfugl:

Lærerdagshåndværksideer til børn

Tryklæreres daghåndværk til førskolebørn er blevet en acceptabel måde at give lærere på. Sommerfuglen er lavet med fodprintene i forskellige farver, hvilket gør en sommerfugl med et personligt budskab på siden.

9. Håndlavet ramme:

Håndlavet stelhåndværk til lærernes dag

Et andet design, der er udført på samme måde som udskrivningsmulighed, er også en del af kunst og håndværk. Rammen er lavet med en håndskæring i pap, der indeholder fem bedste punkter af læreren med hendes navn og batchdetaljer på. Du kan gave dette håndværk til din lærer med teamet af dine venner i din division, denne type håndværk giver speciel påskønnelse touch moment.

Lærerdagshåndværk har været en ny teknik til at ønske lærerne noget mindeværdigt. I stedet for dyre gaver har disse hjemmelavede varer vist sig at være en miljøvenlig mulighed for at lære noget kreativt.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.