9 Bedste St Patrick’s Day -håndværk og DIY -ideer til børn

St. Patrick er Irlands skytshelgen. Han betragter også som skytshelgen for Nigeria. Han tilbragte det meste af sit liv med at etablere skolen, gymnasierne og endda klostre i hele Irland. 17. marts fejres som St Patrick’s Day over hele verden for at mindes alle de vidunderlige ting, han havde gjort.

Bedste St Patrick’s Day -håndværk og DIY -ideer til børn og førskolebørn:

Lad os se et par håndværk til St Patrick’s Day til voksne og kits, der bruges til at fejre St. Patrick’s Day,

1. Palm Print Rainbow:

Palm Print Rainbow

Disse er de dejlige St Patrick’s Day -håndværk til førskolebørn. Du mangler bare maling af alle regnbuens farver og et kortark i henhold til den størrelse, du har brug for. Mal dit barns håndflader med maling – begynd med rødt, og begynd at udskrive det samme på kortarket, og form det i form af en bue. Gentag med alle farverne og virkelig farverig kunst, der skal bringe et farverigt smil på dit barns ansigt.

2. Foot Print Shamrock:

Fodtryk Shamrock

Dette er den underholdende aktivitet og det sjove håndværk på St Patrick’s Day for småbørn. Bare hold følgende ting klar – grøn maling og kortpapir. Mal fodsålen på din kiddo – forlader tæerne – med grøn maling og tryk den på kortarket. Dette vil gøre stammen af ​​shamrock. For bladene skal man male sålen sammen med tæerne og printe to fødder sammen tre gange som vist på billedet. Voila, din shamrock med fodtryk er klar.

3. Rainbow Shamrock:

Rainbow Shamrock

Hvad du har brug for – Kortpapir med regnbuefarver, en saks, ethvert farvet bånd, tape eller lim, blyant. Tag et A4 -ark og spor skabelonen til Shamrock. Læg skabelonen på alt det farvede kortpapir og skær dem ud. Stick dem side om side på båndet ved hjælp af lim eller klæbende tape. Bare sørg for at holde dem i rækkefølgen af ​​regnbuens farver. Det eneste du skal gøre er at hænge det op.

4. Regnbuekæde med en guldkrukke:

Regnbuekæde med en guldkrukke

Disse er de meget nemme St Patrick Day -håndværk til børn. Klip strimler af det farvede kartpapir – regnbuefarver. Rul dem til cirkler, og du kan enten hæfte dem eller lime dem sammen. Skær en gryde ud af et sort kortpapir og også en strimmel til håndtaget. Skær mange cirkler ud af det gule karton eller endda fra et gyldent ark, der let kan fås i en gavebutik. Stik de guld / gule cirkler sammen og sæt dem oven på gryden. Og din gryde med guld i slutningen af ​​regnbuen er klar.

5. Paper Cup Leprechaun:

Papirkop Leprechaun

Dette er de yndige St Patrick’s Day Craft -ideer til små børn. Alt du behøver er en lille plastikbold, en papirkop, lyserød og grøn maling, Wiggle øjne, eller du kan også bruge knapper, grøn, sort, gul, orange, rød og pink håndværksskum, sort markør eller skitsepen og lim. Mal plastikbolden lyserød og koppen grøn. Når det tørrer, skal du holde bolden til bunden af ​​koppen. Skær former af hånd, skæg, bælte, hat osv. Ud af skummet som vist på figuren, og lim dem sammen. Du kan holde stikkende øjne, eller du kan endda bruge sorte knapper til øjne.

6. Papirplade Shamrock:

Papirplade Shamrock

Disse er de meget nemme St Patricks -håndværk, der involverer en lille smule klipning, masser af maling og derefter til sidst stikker. Du skal bare bruge 3 små papirplader, grøn maling, grøn glitterlim, tape og grønt kort. Mal den forreste del af papirpladerne med grøn farve og lad dem tørre, skåret ud ?? ” V ”?? form fra kanten af ​​hver papirplade, med den grønne glitterlim tegner en central vene. Papirpladerne tørrer helt, og arranger dem derefter i en shamrockform og klæber dem sammen ved hjælp af lim eller tape. Stick et grønt kort rektangel som en stilk.

7. Collage Rainbow:

Collage Rainbow

Dette er den meget pæne idé om idéen til at holde din lille travl. Giv ham bare ark med alle regnbuens farver en efter en, da han river dem i små stykker. Tegn omridset af en regnbue på et hvidt ark, og bed bare dit barn om at sætte stykkerne på dem i henhold til regnbuens farver. Han vil elske at rive og holde fast.

8. Easy Shamrock Hat:

Let Shamrock Hat

Denne Shamrock hat er meget let at lave og ser yndig ud på børn. Lad os klippe et bånd af et grønt ark – stort nok til at cirkulere barnets hoved og hæfte dem sammen. Skær to stykker grønne piberensere, og hæft dem, eller tap dem på siden af ​​hatten på en sådan måde, at de kommer over ørerne. Skær to shamrocks -figurer ud af grønt papir og sæt dem fast i den anden ende af rørrenseren. Hej Presto !!! Dit barns hat er klar.

9. Toiletrulle kabiner:

Toiletrulle Leprechaun

For at forberede disse st patrick -håndværk skal du blot tage rullen af ​​toiletrullen og male den grøn – hvilket efterlader lidt plads til ansigtet. Stick sorte knapper eller vridende øjne og tegn munden med en rød skitsepen. Dæk den øverste ende af røret med en grøn hat og mal orange skæg med en skitsepen.

Fejr St. Patrick’s Day med farverigt håndværk, der let kan laves hjemme med din familie. Børn elsker at stamme rundt med Shamrock -hatte og regnbue -kranser, der stolt viser deres skabelse frem.

Billeder Kilde: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.