9 Easy Giraffe Craft Ideer til børn og førskolebørn

Håndværk, der omfatter dyr, er altid sjovt, og dette girafhåndværk er perfekt. Børnene kan have det sjovt med at lave de forskellige typer giraf. At bruge mange metoder til at lave et simpelt girafhåndværk vil være den sjove idé for alle børn.

Bedste girafhåndværksideer til børn og førskolebørn:

Prøv få girafhåndværk blandt top 9 nedenfor nævnte håndværk,

1. Håndstempel giraf:

Håndstempel giraf

Her er en dejlig håndprint giraf, som du kan hjælpe dine børn med at lave. Børnene skal placere deres hænder i gul maling og derefter lægge det på et stykke papir. Når det tørrer, kan de sætte brune pletter og derefter farve halsen på giraffen.

2. Armprint Giraffe:

Armprint Giraffe

Her har du en anden version af det samme. Børn skal placere deres arm og hånd i gul maling og derefter lave giraffen. Farv det med brune pletter for at lave din helt egen giraf -håndværkside.

3. Toiletpapirrulle:

Toiletpapirrulle

Denne fantastiske giraf er lavet af toiletpapirruller. Papirrullen er forbundet med slikpinde til giraffens ben og et papirudskæring til nakke og hoved. Børn skal farve giraffen. Dette er ideelt til girafhåndværk til førskolebørn.

4. Tøj Pin Giraffe:

Tøj Pin Giraffe

Her er et sjovt girafhåndværk til børn at lave. Alt du behøver er tre tøjnål. Fastgør dem til et ovalt papirudsnit og mal dem gule og brune. Fastgør en gul pompon til ansigtet.

5. Dots Learning:

Prikker Læring

Gode ​​måder at lære girafhåndværk til småbørn på er at få dem til at sætte små prikker på en udskæring. Prikkerne kan bruges til ben og hals samt pletterne på kroppen. Dette lærer dem finmotorik.

6. Sko Craft Giraffe:

Sko Craft Giraffe

En fantastisk måde at give girafhåndværk for voksne at lære børn på er at lave denne skoudskæring. De voksne kan få en sko til at skære ud og derefter bruge den som hovedet på giraffen. Børn skal bruge fingermaleri til at dekorere giraffen sammen med garnhår.

7. Papirhåndklæderør:

Papirhåndklæderør

Dette er en anden version af papirgiraffen. Her kan du tage et køkkenrullepapirrør og bruge det som giraffens hals. Skær papir ud til hovedet, og sæt det fast på røret. Farv det med gul og brun maling og tilføj også hår.

8. Frugt sjov:

Frugt sjov

En anden god måde for giraffkunst og håndværk til førskolen er denne frugt sjove aktivitet. Her kan du tage forskellige frugter og skære i for at danne giraffen. Børn vil have det sjovt med at se på displayet og vil også spise deres frugter. Hvis dit barn ikke kan lide at spise frugt, så prøv denne idé for at føle dem sultne, få også dette ene girafhåndværk fra forskellige frugttyper.

9. Giraf Bogmærke:

Giraf bogmærke

For alle børn, der elsker at læse, er dette sjove giraf -bogmærke lige det rigtige. Denne listige giraf er vidunderlig og sjov at se på, mens du læser din bog. Hjælp et barn med at lave denne store giraf til sig selv og sin familie. Dette bogmærke i et hjørne i girafhåndværk giver et køligt look.

Hvis du vil have dine børn til at lære om dyr, vil det være en god idé at lave dyrehåndværk til dyr, så giraf som et dyr er sjovt at se, så alt håndværk relateret til giraffer er fantastisk. Disse anførte aktiviteter er en god måde at introducere dyret for børn.

Billeder Kilde: 1, 2, 4, 5, 6, 7, 8, 9.