9 enkle snefnughåndværk til børn og voksne

Hey, lad alle lide at lege med sne og snefnugene, som er små, du kan lave snebolde og lege med dem, børn gør normalt dette ved at lave snebolde og kaste på hinanden.

Bedste og lette snefnughåndværk til børn og voksne:

Her er nogle gode snefnughåndværk, som du kan lave for at beholde som udstillingsgenstand i dit hus, eller dekorere dit værelse med det, nogle top 9 snefnugfartøjer er som følger.

1. Glitter Snowflake Craft:

Glitter Snowflake Craft

Så snefnug er lidt skinnende, fordi det er is, så det skinner lidt, alt hvad du skal gøre er at tage en ispind og derefter stikke noget bomuld i den i rund form. Du får et let snefnugfartøj til at lave et snefnug, du skal stikke Popsicle -pinden i en stjerneform.

2. 3d papir snefnug håndværk:

Papir Snowflake Craft

For at lave papir 3d snefnug håndværk, skal du tage et hvidt ark papir et lyst ark, der kan foldes, så skal du folde det i en firkantet form, det er en del i en trekantform og derefter åbne firkanten, og du har en smuk udskæring af papir snefnugfartøjer.

3. Øreprop snefnug:

Øreprop Snowflake Craft

Se, snefnug er som stjerner betyder der præsentation, for at lave et snefnug fra ørepropper skal du tage en vatrondel og derefter stikke nogle ørepropper til det for at gøre det til et 3dsnowflakecraft, du kan hænge i dit værelse som en indretning.

4. Bomulds snefnug:

Cotton Snowflake Craft

En god ting du kan lave til jul er snefnug i bomuld, alt hvad du skal gøre er at tage et karton, der skærer det i snefnugform, derefter klæbe bomuld til det og lidt glitter, og du får snefnughåndværket til jul, du kan dekorere din Juletræ med.

5. Bead Snowflake:

Perle snefnug

En stor ting, du kan gøre, er at lave nøglering i form af snefnug, alt hvad du skal gøre er at tage nogle perler, derefter noget trådforme den form af snefnug og derefter sætte perlerne i den tråd, og du har et smukt snefnugperlerhåndværk.

6. Knap Snefnug:

Knap Snowflake Craft

Et andet godt snefnughåndværk til børn er simpelthen ved knapper, tag et kartonark, skær det ud i form af snefnugpind hvidt ark til det, og sæt bare en smuk knap på det, eller de glitrede knapper, dette kan læres til børn, som de kan holde på deres værelse.

7. Snefnugkage:

Snefnugkage

Bagning er en af ​​de meget gode tidsfordriv, og hvad en voksen kan gøre er at bage en kage og lave en snefnug oven på den, bare lav en snefnugglasur og dæk den til med en anden farve snefnug, det er de meget gode snefnug kunsthåndværk til voksne.

8. Kaffefilter Snefnug:

Kaffefilter Snow Flake Craft

Hvert hus har et kaffefilter med sig, så alt hvad du skal gøre er at male kaffefilteret blåt, som baggrund og derefter bare indsætte nogle små perler og pinde i form af snefnug, og du får den smukke snefnug kunst og kunsthåndværk som du kan beholde i dit værelse.

9. Karton Snowflake Craft:

Pap Snowflake Craft

Der er mange gange, ‘når du har noget pap tilbage i dit hus, hvad du kan gøre er at forme pap i form af snefnug, det er en god snefnug -håndværkside, du kan indsætte formen i et ark papir eller pap og endda male det.

Der er mange snefnug -håndværksideer, som du kan anvende i dit liv for at få et smukt snefnug, som du kan beholde som et udstillingsstykke, eller du kan hænge det i dit værelse, med nogle lys i det.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80