9 fantastiske kohåndværk og ideer til børn og førskolebørn

Ko -kunsthåndværk er et andet godt håndværk med dyretema, som børn kan lide at lave. Lav disse dejlige ideer, så de kan blive underholdt.

Bedste kohåndværk og ideer til børn og førskolebørn:

Her er få kohåndværk, som du helt sikkert vil kunne lide,

1. Cow Letterhead Craft:

Cow Letterhead Craft

Hjælp børnene med at lave dette søde kohåndværk til skoleaktivitet. Dette brevpapir har billedet af en ko på toppen af ​​det enkle brevpapir. Børnene kan dekorere koen med klistermærker og tuscher.

2. Candy Stick Cow Craft:

Candy Stick Cow Craft

Et andet sejt og enkelt design er slikpindkoen. Børnene skal fastgøre hovedet på en ko til slikpinden. De kan også tilføje grønt papirgræs nær munden. Dette er en cool idé til kohåndværk. Hvis du har få ispinde, kan du også lave dette håndværk til dine børn

3. Tøj Pin Cows Craft:

Tøj Pin Cows Craft

Dette lette husdyrfartøj fremstilles ved at skære ud af køerne. Du kan få hver ko til at stå ved hjælp af fire tøjnåle. Disse er søde som koens håndværk til førskolebørn, da du kan bygge en hel gård med forskellige dyr på samme måde. Denne er en god idé til at dekorere dit bord derhjemme.

4. Dansende ko som håndværk:

Dansende ko som håndværk

Lav denne lækre danseko ved at vise koens ben som tynde linjer. De andre dele af koen kan laves med udskæringer i papir. Græsset kan også tilføjes. Dette er rart for børn som kohåndværk til småbørn. Sjovt håndværk giver sikkert dit barns ansigt sikkert, prøv denne idé.

5. Returner gave ko tasker:

Returner gave ko tasker

Her er en god måde at afslutte en fødselsdagsfest. Hjælp børnene med at lave disse søde returposer dekoreret som køer. Koens håndværk for børn vil være populært og sjovt at lave. De kan lave så mange som nødvendigt for at give ud til deres venner, når festen er slut. Det er en god og god idé at give denne gave til din børns fødselsdagsfest.

6. 3D -ko:

3D ko

Dette er en god måde at genbruge en gammel kasse på. Denne kasse omdannes til en ko ved hjælp af toiletpapirruller som ben. Du kan tilføje et snit ud af ansigtet og dekorere æsken med sorte pletter. Dette er de underholdende kohåndværksprojekter, som de fleste børn vil nyde.

7. Kosmaske:

Lav denne dejlige kosmaske til en kostumefest eller bare til koopskæringsdag. Papirpladen er dekoreret med sorte pletter og skåret ud til øjnene. Du kan også tilføje et bånd. Lav en lyserød mund og udfyld smilet. Denne ko kunst og håndværk er en fantastisk måde at få børnene engageret.

8. Cow Party Hatte:

Cow Party hatte

Dette er en fed festhat idé, som alle børn vil elske at have på. Keglehatten er dekoreret med sorte pletter og øjne. Toppen af ​​keglen er sortmalet og små ører er fastgjort. En lyserød mund afslutter berøringen. Køn mønstre håndværk er enkel sjov at gøre.

9. Toiletpapirrulleko:

Toiletpapirrulleko

Skift en toiletpapirrulle til en dejlig ko med bare nogle enkle trin. Rullen er dekoreret med tyndt papir på toppen, der former benene og ansigtet foran. Tilføj koens pletter for et komplet look. Dette kospapirhåndværk er også meget populært.

Kohåndværk er gode måder at lære børn om dette alsidige dyr. Lav også kohovedbåndsfartøjer, som børnene kan have på.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80