9 Iøjnefaldende let forårshåndværk til børn og førskolebørn

Foråret starter fra midten af ​​marts til midten af ​​juni; det er sæsonstypen, den efterfølgende vinter og den foregående sommer. Det er den tid, hvor nye blade dukker op, friske og fra de grønne træer, og de friske blomster, det hele forynges.

Bedste og lette forårshåndværk til børn og førskolebørn:

Der er nogle ideer, du kan følge til foråret, her er nogle top 9 lette forårshåndværk til førskolebørn og voksne,

1. Bird Toy Craft:

Bird Toy Craft

Med de nye blade og blomster, som fuglene nyder, er de også friske til at tage lange flyvninger fra et træ til et andet, dette er et fantastisk forårshåndværk for børn, hvor du kan lave små fugle og indsætte dem på et stykke pap, som brune baggrund, dette er godt håndværk, der skal opbevares i ens værelse.

2. Papirblomsthåndværk:

Paper Flower Craft

Dine børn får mange aktiviteter på sin skole, hvad man kan gøre er at få dit barn til at lære om papirblomsten, tage et ark papir i en anden farve, klippe dem, men ikke helt pakke det ind på en pap og prøve at lave runde blomster . Disse er de store forårshåndværk til førskolebørn.

3. Stick Animal Craft:

Stick Animal Craft

Gennem pinddyr kan du godt repræsentere forårssæsonen, så alt du skal gøre er at samle ispinden og derefter male dem med en anden farve som grøn, orange, gul, da disse farver er en repræsentation af forårssæsonen, så kan du lave nogle øjne og næse og klæbe noget bomuld til håret, denne store forårshåndværkside kan opbevares som udstillingsgenstand.

4. Pompom Spring Craft:

Pompom Spring Craft

pom pom er de små svampekugler, der bruges til forskellige ting som øreringe og ringe, du kan også lave et showstykke ud af dem, så for at lave spring pom craft kan du lave en sky ved at skære skyformen og indsætte forskellige farver pom til det, så kan du indsætte dette på dig Almira eller endda din rumvæg, dette er et unikt forårshåndværk til småbørn.

5. Mason Jar Craft:

Mason Jar Craft

mason jar er den almindelige glaskrukke, alt hvad du skal gøre er at male dem som nogle forårsfarver og derefter putte nogle friske blomster i dem, eller du kan lave papirblomster som forårssæsonfarver og putte dem i det, dette er et let forårshåndværk.

6. brødbræt foråret håndværk:

Brødbræt Spring Craft

Her er de store forårshåndværk til voksne, du har en gammel skærebakke i dit hus, som du kan forvandle den til en smuk bakke, så træng efter en kanin i forskellige farver og hold den fast på bakken, og dette bliver et smukt show stykke og en ny håndværksidé.

7. Butterfly Spring Craft:

Butterfly Spring Craft

Du kan nemt lave sommerfuglfjederhåndværk ved hjælp af kaffefilter, du kan bare male dem i forskellige farver og derefter knuse dem og lave nektar af det fra et sugerør. Disse er de store forårshåndværk til børn, de kan hænge det i deres værelser.

8. Forårskrans:

Forårskrans

Bare saml papirblomsterne, eller du kan lave papirblomster med forskellige forårsfarver og derefter sætte det på en rund pap og tilføje en blonder til det for at hænge det. Ved dette får du en smuk blomsterkrans. I børn kan nemt lave denne krans, dette er de bedste forårshåndværksideer til børn, også for at dræbe tiden.

9. Frøblomst:

Frøblomst

Så du kan lave smukke forårshåndværk af forskellige store frø, enten fra et træ eller en blomst, alt hvad du skal gøre er at farve disse frø med nogle forskellige farver, som forårets farve, og indsætte dem på et ark papir og indramme dem, det er de store håndværk til foråret.

Der er mange fjedrehåndværk, som du selv kan lave hjemme, du kan beholde dem som et udstillingsværk, eller du kan indramme nogle af dem og beholde i dit hus, du kan også sælge dem.

Billeder Kilde: 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9.