9 nemme og bedste bedsteforældres daghåndværk til børn og førskolebørn

At være bedsteforælder er det bedste nogensinde, og det er endnu bedre at modtage en gave fra dine børnebørn. Denne liste over håndværk kan gøre alle bedsteforældre glade.

Let og bedst bedsteforældres daghåndværk og ideer til børn og førskolebørn:

Se et par passende og let top 9 bedsteforældres daghåndværk,

1. Håndtrykkort:

Håndtrykkort

Giv dette dejlige kort til dine bedsteforældre som en del af bedsteforældres dagbørn. Dette kort er lavet med et håndtryk i farverig maling. Du kan også tilføje nogle dejlige linjer eller et digt til dine bedsteforældre.

2. Hjerteudskæring:

Hjerte skåret ud

Gør dine bedsteforældre glade med dette kort. Håndværket til bedsteforældre inkluderer at lave et kort med en top af dit håndaftryk. Selve håndaftrykket skæres derefter i midten, så vis et lille hjerte. Ønsk dem på deres dag ved at forære dette søde kort.

3. Håndskårne hjælpere:

Håndskårne hjælpere

Vis dine bedsteforældre, hvem deres engle og venner er ved at klippe dit håndaftryk ud på farvet papir. Stick dette på farverige ruller og skriv dine navne ned. Dette er en vidunderlig bedsteforældres håndværksidé.

4. Åbn mig -kort:

Åbn mig -kortet

Dette fede kort lavet af børnebørnene vil blive elsket af alle. Kortet er foldet og et billede af en dreng eller en pige, hvad du kan se. Når kortet åbnes, kan bedsteforældrene se, hvad ungerne har skrevet inde. Dette er perfekt til bedsteforældres daghåndværk til førskole.

5. Papirplademærker:

Papirplademærker

Vis dine bedsteforældre, hvem der er bedsteforælder nummer et til dig med disse søde papirtallerkenmærker. Du kan farve papirpladen med guldmaling og derefter tilføje nogle blå bånd i bunden. Lav disse håndværksgaver til bedstemor eller bedstefar.

6. Papirkopfigurer:

Papirkopfigurer

Her er en sjov aktivitet, du kan lave med dine børn. Disse figurer af bedsteforældre er lavet papirkopper. Farv papirkopperne, og brug derefter papirudskæringer til ansigt og hår. Strengen kan bruges til arme og ben. Disse gør godt bedsteforældre dag håndværk til småbørn.

7. Saltdejhåndværk:

Saltdej håndværk

Lav en flok saltdej til dine børn og bed dem om at stemple deres hænder i den. Bag disse og brug dem derefter som ornamenter til dekoration. Bedsteforældre vil elske at få disse som gaver og er de perfekte håndværksgaver til bedsteforældre.

8. Babybier som en håndværkside:

Babybier som en håndværksidé

Vis bedsteforældre deres børnebørn i form af bier. Idéen med fingermærker at male er god for børn at gøre. Dekorer bierne og skriv navnene på de store børn under hvert stempel. Bedsteforældres børns kunsthåndværk er en god måde at vise dem din kærlighed. Ved hjælp af en simpel måde at udtrykke og ønsker giver et godt udseende til håndværk.

9. Pose med godbidder:

Pose med godbidder

Lav disse farverige gaveposer til dine bedsteforældre og fyld dem med godbidder eller små sedler. Poserne kan dekoreres som let bedsteforældres håndværk. Tilsæt nogle chokolader eller småkager for et sødt strejf. Denne type kreativitet hjælper med at skabe et bånd mellem bedsteforældre og børn.

Hvis dine børn vil give nogle særlige gaver til bedsteforældre og derefter håndlavet håndværk, som vil være specielt for deres bedsteforældre, hjælper det med at udtrykke deres kærlighed til deres bedsteforældre. Disse børns håndværk til bedsteforældre vil gøre bedsteforældrene rigtig glade. De viser den ægte kærlighed, børnebørn har til dem. Ved at bruge mange metoder, mens de laver håndværk som glas eller papir osv., Vil børnene virkelig nyde at lave et håndværk til deres bedstefar og bedstemor.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.