9 nemme vinterhåndværk til børn og førskolebørn

Burrrr !!! Det er vintertid !!! Kan du ikke gå ud og lege med de kolde vinde, der blæser? Intet problem!!! Her er nogle yndige håndværk til at holde dine små travlt hjemme om vinteren. Disse håndværk hjælper dig med at dræbe tiden og få nogle vidunderlige gaver klar på ingen tid.

Enkle og nemme vinterhåndværksideer til børn og førskolebørn:

Se de 9 bedste vinterhåndværksideer til småbørn og førskolebørn,

1. Filt Monster Luffer:

Følte monster -vanter

Disse er meget enkle og lette vinterhåndværk til førskolebørn at lave. Spor vante skabeloner på filtstykker og sy dem sammen. Broder næsen og sy knapper til øjnene. Disse skabeloner er let tilgængelige på mange websteder. Du kan bruge Dragon face / Lion face / Shark face som skabeloner. Børn elsker bare at bære dem og skabe deres egne gyserhistorier

2. Plastkop snemand:

Plastkop Snemand

Dette er det meget lette vinterhåndværk til voksne med et let tilgængeligt materiale. Alt du behøver er nogle hvide plastik kopper, en hæftemaskine og farvet kortpapir. Hæft kopperne side om side for at lave cirkulære kugler – en stor til kroppen og en lille til hovedet. Skær to store cirkler ud af sort karton. Til næsen kan du bruge orange kortpapir eller bare stikke en gulerod. Det er et meget godt projekt at få børn involveret.

3. Fingermaleri Vintertræ:

Fingermaleri Vintertræ

En glad tid for småbørn til at rode rundt, du har bare brug for et stykke blåt papir, en sort markør og giftfri hvid maling. Tegn et træ med den sorte markør, eller du kan bede børnene om at lave et håndaftryk af træet. Drop hvid maling i baggrunden for at vise sne, der falder, og dit barn kan fingeraftryk sne på træet. Dette er en vidunderlig idé at holde dine småbørn travlt på kolde dage.

4. Paper Cup Snow Man:

Paper Cup Snow Man

Til disse vinterpapirhåndværk har du brug for 4 papirkopper, rørrensere i sort, hvid og andre farver, sort maling, saks, pumper, tuscher, lim, trykstift, blå, hvid og sort konstruktionspapir. Tegn øjne, mund med sort markør og stick orange rørrens til næsen. Stick sorte piberensere til hænder og klæd snemandet på som i din fantasi. Denne er en meget kreativ idé til et showpiece.

5. Paper Cup Village:

Paper Cup Village

Alt hvad du behøver for at lave din egen landsby – Papirkopper, Skitsekuglepenne eller tuscher, Kortpapir i lyse farver, Filtede sky -klistermærker, bølgepapirark, Lim, Dobbeltsidet klæbende tape og saks. Landsbyen er meget let at oprette; alt hvad du behøver er din vilde fantasi. Lav flade kegler af farvet kortpapir og klæb dem som tage. Sæt dem på et grønt diagramark, og tilføj nogle planter, der er fremstillet af kartonpapir, og sæt farvede blomster på dem.

6. Ice Cream Stick Snow Man:

Ice Cream Stick Snow Man

Du skal bruge nogle ispinde, klæbende tape, hvide og sorte malinger, tuscher-orange og sort, to sorte knapper og rødt satinbånd. Mal omkring 6 pinde med hvid maling. Når malingen er tør, skal du klæbe dem side om side med klistret maling. Tegn en streg og mal oversiden med sort maling til hatten. Stick rødt satinbånd til hatten. Stick sorte knapper til øjnene og tegn en buet linje med sort markør for munden. Tegn næsen med orange markør, og Voila din Ice Cream Stick Snowman er klar, dette er et ubesværet håndværk og sjovt for børn.

7. Toiletrulle isbjørn:

Toiletrulle Isbjørn

Smid ikke toiletrullen. Bare brug den til at skabe en sød og elskelig isbjørn. Det er enkelt og enkelt at lave. Bare aflever tingene til børnene, og de kan klare det på en håndvending. Det eneste du skal bruge er en toiletrulle, hvidt kortpapir, sort markør, lim, pink skitsepen og 2 sorte knapper. Barnet kan klare det ved bare at se på billedet. Fortsæt!! Boost ham!!

8. Vintertilbehørstel:

Vintertilbehørstel

De fantastiske ideer til vinterkunst og kunsthåndværk til børn er at dekorere dit hjem med brugt uldtilbehør som en kasket, lyddæmper, strømper, handsker osv. Læg uldtilbehøret efter eget valg i en æske med en stor ramme. Det er en bemærkelsesværdig måde at vise din gamle, ubrugte uldartikel på. Prøv det.

9. Guldfjer halskæde:

Guldfjer halskæde

Teenagere & Voksne keder sig med at sidde hjemme, da de ikke kan gå ud i det kolde, iskolde vejr. Bare lav en guldfjer halskæde som en del af vinterhåndværksaktiviteter. Du har brug for ler, guldmaling, kniv, en gylden kæde og selvfølgelig en kagerulle. Rul den størrelse ud, du har brug for, som skal være ca. 2 mm tyk. Brug kniven til at tegne en streg gennem midten af ​​din fjer. Tegn mange små linjer fra midterlinjen til den ydre ende af din fjer. Stik hul i toppen for at lade kæden passere igennem. Lad leret tørre. Mal den derefter med guldfarve. Og Hey Presto, din Gold Feather halskæde er klar. Stamme rundt iført den. Du kan også lave et par matchende øreringe.

Jag din vinterblues væk ved at skabe vidunderligt håndværk ved at genbruge gamle ting. Vægdekorationer, gaveartikler, juletræspynt kan laves for at holde din kedsomhed væk under det kølige vintervejr.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.