9 smukke perler håndværk og ideer til børn og voksne

Er dit barn interesseret i at lave noget unikt! Eller leder du efter at lave noget til at dekorere dit sted! Her er en god idé til at opnå din kunstneriske passion. Har flere ubrugte perler derhjemme! Her er den bedste måde at lave fantastiske perler på, der ville give dit hjem indretning et håbefuldt udseende. Brede samlinger af varianter i former, størrelse samt materialer er tilgængelige til perlehåndværk, ved hjælp af nåleperler kan vedhæftes. Dette perlekunstværk bruges hovedsageligt af smykkedesignere til at lave mønstre af en halskæde.

Bedste brødhåndværkskunst og ideer:

Her er nogle dejlige ideer til at få det bedste ud af de ubrugelige perler i dit hjem,

1. Lampestativ af perler:

Dette unikke kunstværk vil helt sikkert tilføre din dekoration noget charme. Lampestativet er lavet med forskellige håndværksperler, der danner et dækket mønster med plads til pære på toppen.

2. Siddende ananas:

Vil du give dit barn et nyt og unikt legetøj til at lære disse frugter og grøntsagsnavne! De siddende ananas er en smuk måde at forklare dem på, lavet af perler i forskellige farver. Du kan forære dette perlehåndværk til din kære, eller du kan også bruge dem som et udstillingsgenstand på dine tv -møbler.

3. Delfin nøglering:

At lave nøgleringe har været de bedste perlehåndværksideer. Ved at bruge forskellige farverige perler kan man lave nøgleringe som delfin, elefanter og mange flere til at lave en delikat nøglering. Denne er for det meste tilbudt af unge piger til deres cykler. Gule eller lyserøde perler giver en ordentlig efterbehandling.

4. Bead Wind Chime:

Perler kunst og håndværk har givet et nyt udtryk til perlevindklokken. Klokkespillet er lavet med forskellige perler, der gør hjerteformer bundet med silketråde for at lave en perfekt klokke. Du kan også tilføje perler til strengene. Hæng dette håndværk i gangen eller køkkenet i dit hus.

5. Pen æske med perler:

Når en penne er lavet med et antal kunsthåndværkskugler, giver de et fantastisk udseende til borddekorationen. De er lavet af forskellige farverige perler og har tæt fastgørelse til at gøre æsken stærk nok.

6. Beaded Rangoli:

Små perler til kunsthåndværk bruges i vid udstrækning til fremstilling af dejlige Rangoli. Med forskellige farverige perler sidder de fast på kartonpapirark, der danner fantastiske designs. Sådanne dekorative perle rangolis bruges i vid udstrækning til at dekorere dørtrin på Diwali.

7. Bryllup Dekoration Vase:

De dejlige perlehåndværkperler, når de bruges til at lave dekorative vaser, giver de et fortryllende look. Vasen er fremstillet ved hjælp af fiberstrimler, hvorpå der tilsættes perler. Hvis du vil tilføje mere charme til vasen, skal du tilføje lidt belysning i den.

8. Perlehalskæde:

Smykker har været det bedste håndværk med ponyperler, der er lavet ved hjælp af forskellige farverige perler og en stjernecharm i slutningen. Halskæden er populær blandt børnene og bæres også af teenagere på gymnasierne for et anderledes udseende.

9. Glas Candle Pot:

Glasperlehåndværk har i disse dage været trendy og tilføjet et nyt look til dine stearinlysdekorationer. Gryden kan laves ved hjælp af enkelt-, dobbelt- eller forskellige farveglasperler til en romantisk aften. Du kan lave dette selv og i fritiden.

Perlehåndværk til børn har været den bedste måde at inkludere dit barn i noget kreativt i ferier. At give disse bundter af perler sammen med et mønster at lave ville hjælpe dem med at lære noget nyt.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.