Adriana Lima szépségtippek és titkok

Adriana Lima szépség titkai

Az egyik híres Victoria titkos szupermodellje, Adriana Lima híres a lenyűgöző mesés megjelenéséről, és mint minden más lánynak, neki is van néhány trükkje az ujjában. A hibátlan arc, a jól megformált struktúrák, a test, amiért meg kell halni- mindannyiunkra vágyik, hogy ő legyünk, de ennek a földhözragadt szépségnek vannak titkai, amelyeket meg kell osztani.

Feltárul néhány titka csendje:

Figyeljen az ételeire:

Vigyázzon az ételeire

Annak ellenére, hogy egy jól ismert fehérneműmodell, aki túlélte azokat a szépségeket, mint Gisele Bundchen és Miranda Kerr, Miss Lima a gálaidő nagy részét a családjával ünnepli. Elmondása szerint vannak olyan pillanatok vagy pillanatok, amikor a nyelv nem akar együttműködni az agyakkal. Tehát amikor szívvel akar menni, Lima azt mondja, engedje el. – De ha aggódsz, figyelj az adagokra. Mindent meg lehet enni, csak kis mennyiséget – idézi. Számára tökéletes mennyiségű mindent el lehet fogyasztani, de csak miután korlátozta magát.

Magas út az árnyékba A súly:

High Road to Shade A súly

Adriana számára csak a felpattanó karcsúsító kapszulák körül ülve nagy nem. ő több, mint egy csinos arc. Szereti elviselni ezt az extra intenzív edzésrendszert. Szereti az izzadságot, szereti, ha nehezen hajlítja az izmait, és kitalálja, mi a kedvenc edzése? Ugrókötelek. Lima azt mondta, hogy egy órán át tartó kötéllel akár 1000 kalóriát is elveszíthet.

A szem trükkje:

A szem trükkje

Tehát Limának inkább a szemei ​​tetszenek, a szempillái nehézek és sötétek, és ezért a szem smink trükkje az, hogy ne tegyen semmit a szempillákkal, amelyek már a szempillákon vannak. Azt mondja, hogy a szempillaspirál felhordása és újbóli felvitele, egy második réteg kialakítása az előző tetejére, ez a trükk a terjedelmes szempillaspirál-szempilláira. A trükk az, hogy soha ne vegye le a szempillaspirált.

Au-Natural arctisztítás:

Au-Natural arctisztítás

Egy Dubai -i turné során felfedte néhány titkát rajongóinak, az egyik a kókuszvíz a bőrére. Annak az extra csillogásnak és arany ragyogásnak, amelyet a finom smink alatt hordoz, a kókuszvíz arca tiszta. Csak egy kókuszvízbe mártott és az egész arcra bekenett pamutgolyó kell.

A szem alatti gyógymód:

A szem alatti gyógymód

Egy másik kókuszos barkácsolásához tartozik egy hűtött tál kókuszvíz, ahol a pamutgolyókat áztatják, majd óvatosan a szeme tetejére teszik. Ez gondoskodik minden táskájáról.

Dupla szerep:

Dupla szerep

Egy másik titkos tipp a limai ajkakról egy duó hangot mutat az ajkán és az arcán. Egy elkeserítő morózus ajak soha nem illik a rózsás arcokhoz, és kiegészítik egymást, Lima ugyanazt a színt és tónust használja mind az ajkakon, mind az arcon a természetesebb, szellősebb megjelenés érdekében.

Hajápolás:

Hajápolás

Ha az apróságokról van szó, Adriana mindig ragaszkodik a szerves anyagokhoz. Az avokádó a hajához a lehető legjobb termék számára, mivel nagy volument és ragyogást kölcsönöz a hajának, valamint csillogó nedvességzárral.

Grow the Mane:

Grow The Mane

Ahhoz, hogy megnövelje ezeket a hosszú zamatos fürtöket, kérjen tanácsot Limától, és ő biztosan ajánlani fog egy lenmagolajat, amely segíti a haját csodálatosan növekedni, valamint a ragyogást és a csillogást. Ha a biotermék túl sok az Ön túl rövid idejéhez, kérje orvosától az előírt lenmagot.

Illata:

Illata

Lima kisasszonynak két illatanyagot kínál mindennapi rutinjára. Napközben kedvenc Bombshell Diamonds parfümjét viseli, amely virágos, gyümölcsös illat, amely szórakoztatja és lobogtatja a Victoria titkos éjszakáját a lenyugvó napok miatt. A későbbi egy nagyon szenvedélyes zamatos illat, amelyet kifejezetten az esti találkozóra készítettek. Most már mindannyian tudjuk, hogyan kell illatozni, mint Adriana Lima.