Anne Hathaway Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Den hvide dronning af Alice i Eventyrland pakker meget kraft i sine mørke øjne og en fersken, pastaagtig teint. Denne kvinde i en tidlig alder har erobret Hollywood-industrien ved megahits som Princess-dagbøger, mindre elendige, Valentinsdag og mange flere. Men bortset fra en fuldgyldig filmstjerne bærer Anne i 30’erne stadig et friskt og ungt look.

Anne Hathaway Beauty Tips

Nogle af hendes skønhedsnormer og ritualer er blevet afsløret, så andre som hende også kan være levende og farverige som hende.

Spis rigtigt:

Anne Hathaway Beauty Tips spiser rigtigt

Hver eneste skuespillerinde har deres egen fitnessrutine. De er alle kostbevidste og kræsne spisere. De holder sig væk fra junkfood og Anne her er ingen undtagelse. Hun ligesom alle andre holder en streng diæt, der består af frisk frugt og nærende grøntsager. Hun tror på at gå økologisk. Hun kan også lide at bruge jalapenos og hot pepper sauce, der sammen med at få maden til at smage godt også bremser sulten. Hun følger også en rutine med to skeer olivenolie for at holde sin vægt i skak.

Vand:

Anne Hathaway Beauty Tips vand

En af de mest populære overbevisninger for stor hud er forbruget af væske i en enorm mængde. Væskeindtag, når det gøres på en ordentlig måde, holder kroppen hydreret og får huden til at gløde og sund sammen med den. Derfor er Anne Hathaways hemmelighed for stor hud at drikke masser af vand.

Fitness:

Anne Hathaway Beauty Tips fitness

Anne er en hård pige, når det kommer til konditionstræning. Hun kan lide at svede det ud, og derfor består hendes kraftige intense træningssession af strenge øvelser og stuntræning efterfulgt af grundig danstræning. Hun fastholder en træning fem dage om ugen, hvor styrke og kondition er et af hendes vigtige kriterier.

GØR DET SELV:

Anne Hathaway Beauty Tips diy

Nogle gange er det en god idé at gå økologisk. Når al makeup fjernes, og det, der er tilbage, er den bare hud, der dagligt udsættes for forurening og skadelige kemikalier, vælger Anne hjemmelavet gør-det-selv. Bare en salig time med at sidde rundt i huset med en ansigtspakke på, det er hendes hemmelighed for glødende sund hud.

Makeup Tit-Bits:

Anne Hathaway Beauty Tips makeup

Anne Hathaway er en øjenperson. Denne kat kvinde elsker hendes øjne og hendes øjenmakeup. Velsignet med naturligt mørke øjne, alt hvad hun behøver er eyeliner og mascara, som hun bruger regelmæssigt uden at fejle. Hendes foretrukne øjenmakeup er Lancôme Hypnose Onyx Mascara, der tilføjer ekstra volumen til hendes vipper.

Hudpleje:

Anne Hathaway Beauty Tips hud

I følge Annes stylist er hun født med naturligt velsignet hud, og for at bruge det godt afstår hun fra garvning. Vi vil altid se hende med sin ferskenagtige pastaagtige farve, da hun stærkt føler sig trodsig omkring garvning.

Træd ud af huset:

Anne Hathaway Beauty Tips hus

Anne har en go-to creme, hver gang hun træder ud af sit hus og ud på gaderne, og det beskytter hendes hud mod ydre forurening. Det mirakelprodukt er La-Roche-Posey Anthelios CL Extreme Fluid beskyttende creme. Sammen med solcremeegenskaber tilføjer denne creme også en finish til hendes hud samt beskytter den mod UV -stråler og forurening.

Duft:

Anne Hathaway Beauty Tips seent

Den bedst foretrukne Anne Hathaway -duft er hendes Lancôme Hypnose Onyx, der har duften af ​​rosenblade. Hendes anden favorit i rækken er Sensationelle.

Fastfood Hurtig vægt:

Anne Hathaway Beauty Tips vægt

Hele denne tid har vi hørt, hvor hurtigt mad er sundhedsskadeligt, da det øger vægten. Anne åbner for at afsløre, hvor hurtig mad nogle gange hjælper med at smide de ekstra kantsten. Krydret mad fremskynder stofskiftet og holder dermed fordøjelsen under kontrol. På denne måde forbliver vægten også i skak.