Anne Hathaway Szépségtippek és fitness titkok

Az Alice Csodaországban fehér királynője rengeteg erőt rejt magában sötét szemeiben és barackos pépes arcszínében. Ez a nő fiatal korában olyan hősökkel hódította meg a hollywoodi ipart, mint a hercegnőnaplók, kevésbé szerencsétlenek, Valentin-nap és még sok más. De eltekintve egy teljes értékű filmsztártól, Anne harmincas éveiben még mindig friss és fiatal megjelenést hordoz.

Anne Hathaway szépségtippek

Néhány szépségi normáját és rituáléját azért hozták nyilvánosságra, hogy a hozzá hasonló mások is élénkek és színesek legyenek, mint ő.

Étkezz helyesen:

Anne Hathaway Szépségtippek egyenek helyesen

Minden színésznőnek megvan a saját fitnesz rutinja. Mindannyian diétatudatosak és válogatósak. Tartsák távol a szemét ételektől, és Anne itt sem kivétel. Mint mindenki más, szigorú étrendet tart fenn, amely friss gyümölcsökből és tápláló zöldségekből áll. Hisz abban, hogy organikus lesz. Szereti a jalapenot és a csípős paprikamártást is, ami az étel jó ízlésével együtt az éhséget is csillapítja. Ő is követ egy két kanál olívaolaj rutin, hogy tartsa a súlyát.

Víz:

Anne Hathaway Szépségtippek víz

A nagy bőr egyik legnépszerűbb hiedelme a folyadék óriási mennyiségű fogyasztása. A megfelelő módon végzett folyadékbevitel megtartja a test hidratáltságát, és ezzel együtt ragyogóvá és egészségessé teszi a bőrt. Éppen ezért Anne Hathaway nagy bőr titka a sok -sok víz ivása.

Fitness:

Anne Hathaway Beauty Tips fitness

Anne kemény lány, amikor fitnesz edzésről van szó. Szeret izzadni, ezért erőteljes, intenzív edzése szigorú gyakorlatokból és mutatványos edzésekből áll, amelyeket alapos táncképzés követ. Hetente öt napon át edz, ahol az erő és a kardió az egyik fontos kritériuma.

DIY:

Anne Hathaway szépségtippek diy

Néha jó ötlet, ha biora megyünk. Amikor az összes sminket leveszik, és marad a csupasz bőr, amely naponta ki van téve a szennyeződésnek és a káros vegyszereknek, Anne a házi készítésű barkácsot választja. Csak egy boldog óra a ház körül ülve, arcpakolással, ez a titka az izzó, egészséges bőrnek.

Sminkcicik:

Anne Hathaway Beauty Tips smink

Anne Hathaway szemész. Ez a macska nő szereti a szemét és a szem sminkjét. Természetesen természetes szemeivel megáldva csak szemceruzára és szempillaspirálra van szüksége, amelyeket rendszeresen, hibák nélkül használ. Kedvelt szemsminkje a Lancôme Hypnose Onyx szempillaspirál, amely extra hangerőt kölcsönöz szempilláinak.

Bőrápolás:

Anne Hathaway Beauty Tips bőr

Anne stylistja szerint természetesen áldott bőrrel születik, és hogy jól használja, tartózkodik a barnulástól. Mindig látni fogjuk őszibarackos pépes arcszínével, mivel erősen dacol a barnulással.

Kilépés a házból:

Anne Hathaway Szépségtippek háza

Anne minden alkalommal kap krémet, amikor kilép a házából az utcára, és ez megvédi bőrét a külső szennyeződéstől. Ez a csodatermék a La-Roche-Posey Anthelios CL Extreme Fluid védő krém. A napvédő tulajdonságokkal együtt ez a krém még finomabbá teszi a bőrét, valamint megvédi azt az UV sugaraktól és a szennyeződéstől.

Illat:

Anne Hathaway Szépségtippek láthatók

A legelőnyösebb Anne Hathaway illat a Lancôme Hypnose Onyx, amely rózsaszirom illatú. Második kedvence a sorban a Szenzációs.

Gyorsétterem Gyors súly:

Anne Hathaway Szépségtippek súlya

Egész idő alatt azt hallottuk, hogy a gyorsétterem mennyire káros az egészségre, mivel növeli a súlyt. Anne elárulja, hogy a gyorsétterem néha segít eltávolítani ezeket a járdaszegélyeket. A fűszeres étel felgyorsítja az anyagcserét, és így kordában tartja az emésztést. Így a súly is kordában marad.