Emma Watson Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Emma Watson har begejstret publikum med sin optræden, der spiller den perky og hurtige Hermione Granger i Harry Potter-filmserien. Efter at have startet sin skuespillerkarriere i en alder af 9 år, har den 23-årige model og skuespillerinde lært en del nyttige tips undervejs om at perfektionere makeup-kunsten, som hun har afsløret i mange interviews, herunder nogle af hendes helt egen skønhedshemmeligheder. For alle jer Emma Watson -beundrere, her er et indblik i skønhedsrutinen og den sunde livsstil for den unge skuespillerinde. Nedenfor viser Emma Watson Beauty Tips og fitnesshemmeligheder.

Emma Watson Skønhedstip

Emma Watsons hudplejehemmeligheder:

Emma bruger mere tid på sin hudpleje frem for makeup. Hendes opfattelse er, at jo bedre pleje du tager af din hud, jo mindre fundament har du brug for til at dække over de uønskede fejl. Hun er omhyggelig med at tage sin makeup af inden sengetid og fugte ordentligt. Hun er ekstra forsigtig med at fjerne lagene af makeup efter skud, ved hjælp af gaze i stedet for bomuld for at fjerne alle spor. Når hun ikke skyder, går hun så meget som muligt uden makeup for ikke at forværre hendes følsomme hud undtagen for at slamme på solcreme, hvilket er en daglig besættelse for hende.

Tips og hemmeligheder ved Emma Watson Skin

Hvis du undrer dig over hemmeligheden bag Emmas glødende hud, er kokosvand nøglen, der giver hendes hud et energiboost, og som hun siger er sundere end sodavand. Dertil kommer en række franske hudplejeprodukter, som Emma er fan af, og som hun bruger uden at opgive.

Tips og hemmeligheder ved Emma Watson hudpleje

Lancôme -talsmanden har et ord med forsigtighed at tilbyde om brugen af ​​bronzer, det giver en et caked look i modsætning til pink blusher, som giver en en sund glød. Når det kommer til læbestift, foretrækker Emma at gemme det om aftenen, mens hun vælger en pink-tonet læbepomade i løbet af dagen.

Hemmelighed bag Emma Watsons blændende øjne:

Tips og hemmeligheder ved Emma Watson øjne

Emma Watsons øjne glitrer altid. Årsagen bag det? “Øjedråber,” siger den brunøjede pige, der bruger Murine Bright and Moist Eyes til at få øjnene til at se blændende ud. Hendes oftest set røgfyldte blik øger effekten yderligere. Emma foretrækker også at få sine øjenbryn trådet i stedet for at vokse for en rundere form og fyldigere bryn.

Emma Watsons hårtransformation:

Tips og hemmeligheder ved Emma Watson Hair

Fra en lang kruset, frynset manke i hendes Harry Potter -filmdebut til den seneste nisse -stil -frisure, har Emma Watsons transformation set hendes sport nisse -afgrøden med meget klasse og velbehag. Klippet, hun føler, er meget befriende, især da hun ikke behøver at bruge timer med sit hår før et skud. 10 minutter er alt, hvad der skal til. Hun anvender dog lidt mere makeup for at få hende til at se mere feminin ud.

Emma Watsons fitnesshemmeligheder:

Tips og hemmeligheder ved Emma Watson Fitness

Emma Watsons morderlegeme er noget at dø for. For at bevare sin fantastiske form træner hun regelmæssigt og gør de ting, hun elsker. At spille field hockey, løbe udendørs og gåture i bakker er blandt hendes foretrukne sportsaktiviteter. Hendes andre fitnessrutiner omfatter at træne i gymnastiksalen for en 90-minutters træningssession, intens cardio, som inkluderer Pilates, vægtløftning og sprintløb. Hun følger denne træningsplan strengt fem dage om ugen, og resultatet, som vi alle kan se, er en perfekt krop, som virkelig er en af ​​hendes største aktiver.

Emma Watsons kostplan:

Tips og hemmeligheder ved Emma Watson kost

Emma Watson har ikke noget problem med at holde sig væk fra junkfood, som hun for enhver pris undgår. Hun foretrækker den sundere mulighed for mad, der er lav i mættet fedt, salt og sukker. Hun elsker dog blandt andet at spise chokolade og pasta og elsker at bage. Selvom hendes kost ikke er så streng som hendes træningsregime, balancerer hun sin kost med lige mange kulhydrater, proteiner og fibre ved at spise grøntsager, frisk frugt, magert kød og sunde salater.