Emma Watson Szépségtippek és fitness titkok

Emma Watson lenyűgözte a közönséget azzal a teljesítményével, hogy a Harry Potter-filmsorozat heves és gyors eszű Hermione Grangert alakította. A színészi karrierjét 9 éves korában kezdte, a 23 éves modell és színésznő jó néhány hasznos tippet tanult útközben a sminkművészet tökéletesítésére, amelyet számos interjúban feltárt, köztük néhány saját interjút is szépség titkai. Minden Emma Watson -rajongó számára itt van betekintés a fiatal színésznő szépségrutinjába és egészséges életmódjába. Az alábbiakban Emma Watson szépségtippjeit és fitnesz titkait mutatjuk be.

Emma Watson szépségtippek

Emma Watson bőrápolási titkai:

Emma több időt tölt a bőrápolási rendszerével, mint a sminkeléssel. Az a véleménye, hogy minél jobban ápolja bőrét, annál kevesebb alapra lesz szüksége a nem kívánt hibák elfedéséhez. Szigorúan leveszi a sminkjét lefekvés előtt, és megfelelően hidratálja. Különös gondot fordít a sminkrétegek eltávolítására a hajtások után, és pamut helyett gézzel távolítja el az összes nyomot. Amikor nem forgat, a smink nélkül megy, amennyire csak lehetséges, hogy ne súlyosbítsa érzékeny bőrét, kivéve, ha a fényvédőre kenődik, ami mindennapi megszállottság számára.

Emma Watson Skin tippjei és titkai

Ha kíváncsi Emma ragyogó bőrének titkára, akkor a kókuszvíz a kulcs, amely energiát ad a bőrének, és szerinte egészségesebb, mint a szóda. Ehhez adjon hozzá egy sor olyan francia bőrápolási terméket, amelyeknek Emma rajong, és amelyeket felhagyás nélkül használ.

Tippek és titkok Emma Watson bőrápolásához

A Lancôme szóvivője óvatossággal fogalmaz a bronzosító használatával kapcsolatban, mondván, hogy csillogó megjelenést kölcsönöz a rózsaszín pirosítónak, ami egészséges ragyogást kölcsönöz. Ami a rúzst illeti, Emma inkább estére tartja, miközben napközben rózsaszín árnyalatú ajakbalzsamot választ..

Titok Emma Watson vakító szemei ​​mögött:

Tippek és titkok Emma Watson szeméhez

Emma Watson szeme mindig csillog. Ennek oka? „Szemcseppek”-mondja a barna szemű lány, aki Murine Bright and Moist Eyes használatával káprázatosnak tűnik. Leggyakrabban látott füstös szemű megjelenése tovább fokozza a hatást. Emma is szívesebben csavarja be a szemöldökét viasz helyett, hogy kerekebb formát és teltebb szemöldököt kapjon.

Emma Watson hajváltozása:

Emma Watson haj tippjei és titkai

Emma Watson átalakulása a Harry Potter -filmben debütáló hosszú göndör, rojtos sörénytől a legutóbbi pixie stílusú frizuráig sok osztályt és lelkesedést mutatott be a pixie termésnek. A vágás úgy érzi, nagyon felszabadító, különösen azért, mert nem kell órákat töltenie a hajával a forgatás előtt. 10 perc az egész. Viszont kicsit sminkel, hogy nőiesebbnek tűnjön.

Emma Watson fitness titkai:

Emma Watson Fitness tippjei és titkai

Emma Watson gyilkos teste meghal. Hogy megőrizze mesés alakját, rendszeresen gyakorolja azt, amit szeret. Kedvenc sporttevékenységei közé tartozik a jégkorongozás, a szabadban futás és a hegyi séta. További fitnesz rutinjai közé tartozik az edzőterembe való 90 perces edzés, az intenzív kardió, amely magában foglalja a pilatest, a súlyemelést és a sprint futást. Szigorúan követi ezt az edzéstervet a hét öt napján, és az eredmény, amint azt mindannyian látjuk, egy tökéletes test, amely valóban az egyik legnagyobb kincse.

Emma Watson étrendje:

Tippek és titkok Emma Watson étrendjéhez

Emma Watsonnak nem okoz gondot, hogy távol maradjon a gyorsételektől, amelyeket mindenáron elkerül. Inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, amelyekben kevés a telített zsír, a só és a cukor. Viszont szeret többek között csokit és tésztát enni, és szeret sütni. Míg az étrendje nem olyan szigorú, mint az edzésprogramja, zöldségeket, friss gyümölcsöket, sovány húsokat és egészséges salátákat fogyasztva kiegyensúlyozza étrendjét azonos mennyiségű szénhidráttal, fehérjével és rosttal..