Kate Middleton szépségtippek és fitness titkok

Szeretnél Kate Middletonra hasonlítani! Azt hiszem, mindenki tudja, ki ő? Nagyon híres, miután 2005 -ben feleségül vette Károly herceget, és ekkorra azonnal megtapasztalta a stílus metamorfózisát sok tervezővel, sminkes és stylist társaságában. Mivel hercegnő, a legtöbb nő és lány őrült a kinézetéért, és mindig izgatott, hogy mindent megtudjon róluk. Ezért ebben a cikkben néhány titkos tippet mesélünk nektek az edzettségéről, sminkjéről és étrendjéről.

Ha királyi szépséget szeretne követni, akkor nagyon figyelmesen olvassa el ezt a cikket. Jól ismert stílusú ikon, elvégre leendő királynő. Kate valószínűleg mindenhol tökéletesnek tűnik, mert a királyi család és az ország képviselője. Szépségét a diéta, a szépség és a smink szigorú betartásával tartja fenn.

Kate Middleton szépségtippek és fitness titkok

Így nem csoda, hogy sok nő vonzza kegyelmét. Tudnia kell, hogy Kate bőrének, hajának, sminkjének, hercegnőként való ápolásának első évében 17 700 dollár körül költhetett. Most ez egy rutinszerű alkalom egy leendő királynő számára! Az alábbiakban megemlítjük a smink titkait és még sok mást;

Kate stílusának titkai:

♦ Arcszín: Kate többnyire sokféle szépségápolási terméket használ, hogy megőrizze bőrének ragyogását.

♦ A svájci Karin Herzog szépségmárkát is bevonja. Ezekben a termékekben az oxigén használata a szépségápolási termékekben megemeli a bőr nedves, kívánatos megjelenését.

Kate smink titkai:

Kate smink titkai

♦ Kate imádja a saját sminkjét, és ragaszkodik a normál palettához, semleges csillogó ajkakkal és melodramatikus szemekkel, valamint szemhéjfesték jó választékával.

♦ Többnyire Bobbi Brown szépségápolási termékeket használ, és nagy rajongója is ennek. Főleg kohl szemceruzát használ.

♦ Mrs. Middleton szereti a könnyed, arcpirosító arcpírt. Ezért, ha ugyanazt a megjelenést szeretné, akkor ragaszkodjon a világos rózsaszínhez, és óvatosan vigye fel.

♦ Tehát ha versenyezni szeretne a természetes megjelenésével, ragaszkodjon a világos rózsaszínhez, és óvatosan alkalmazza.

♦ Annak érdekében, hogy az arcbőr ragyogó maradjon, leginkább a Karin Herzog bőrápolási termékeket részesíti előnyben.

♦ Fehéríti és kiegyenlíti a fogakat. Ehhez a „mikro-rotációk” nevű terápiát alkalmazza, amelynek célja a jobb megjelenés és a természetes megjelenés.

♦ Demi-chignon stílust csinált az esküvőjére. James Pryce egy férfi, aki megtartja Kate hullámzó gesztenye szőrszálait.

♦ Vastag és sötét szemek, tökéletesen sötét szemöldök, lágy virágzó szemhéjfesték stb..

♦ Mindig rózsaszín szájfényben néz ki, amely csillogó megjelenést kölcsönöz az ajkának.

Kate étrendjének titkai:

♦ Kate nemcsak egészséges fiatal nő, hanem megjelenése is jó egészséget ad. Olyan rendszert követ, amely zöldségeket és gabonaféléket tartalmaz. Ezzel megtisztította az arcát, és a bőre ragyogónak tűnik.

♦ A Dukan diétát is jobban szereti fogyni, amely alacsony szénhidráttartalmú és kiváló fehérjét tartalmaz.

♦ Nem szereti a diétát, és nincs személyes dietetikusa vagy edzője. Megfelelő étrendet fogyaszt, és kerüli a túlzott koleszterint és zsírokat.

♦ Csak az egészséges ételeket részesíti előnyben, amelyek tengeri ételeket, sovány húsokat, salátákat és sok zöldséget tartalmaznak. A bab és a saláták az egyik kedvenc harapnivalója esténként, hogy friss legyen.

♦ A Dukan diéták négylépcsős étrendet tartalmaznak, például támadást, körutazást, konszolidációt és stabilizációt.

♦ A tojás, a tejszín és a szalámi is előnyben részesül, a zabpehely, az aszalt gyümölcsök és a vízforraló mellett.

Kate fitnesz titkai:

Kate fitnesz titkai

♦ Fitt állapotban tartja magát futással és az edzőterem verésével. Előnyben részesíti a testmozgást, a pilatest és az úszást a fogyás érdekében.

♦ Kívánatos, hogy karcsú testalkatú legyen, de körülbelül 1 órát tölt minden nap gyakorlással.

♦ Többnyire szeret súlyemeléssel, guggolással, evezéssel, kerékpározással, felüléssel, karhajlítással, valamint jógával a kardió kiegyensúlyozására, a rugalmasság fokozására és az izmok kiterjesztésére..

♦ Nagy rajongója a tornalabdának.

Szóval, ez a királyi szépség titkairól szól, és azt hiszem, örülsz, hogy megismerheted Kate Middletont. Remélem, hasznosnak és hasznosnak találja ezt a cikket.