Kim Kardashian skønhedstip og hemmeligheder

En populær amerikansk tv -personlighed, model, modedesigner og skuespillerinde, Kim Kardashian blev født den 21. oktober 1980 i Los Angeles, Californien. Hun opsamlede først medieopmærksomheden gennem sin daværende ven Paris Hilton. Men hendes fremtrædende rolle i medieverdenen blev tydelig efter lækagen af ​​hendes sexbånd med sin daværende kæreste Ray J. Hun har været meget berømt og kunnet være i rampelyset siden da. Hun var gift med en basketballspiller, Kris Humphries, i 2011, men ægteskabet varede ikke længe. Hun begærede skilsmisse efter tooghalvfjerds dage efter deres ægteskab. Nu er hun forlovet med rapperen Kanye West, og de har også en datter, der hedder North.

Kim Kardashian skønhedstip og hemmeligheder

Selvom hendes garderobe kan dele meninger, kan ingen benægte, at hun er velplejet som altid. Det skyldes hendes fantastiske udseende, at hendes navn nu er blevet synonymt med glamourverdenen. Den nye mor, Kim Kardashian, er ikke kun tilbage i sin svelte form efter graviditeten, men hendes ansigt har aldrig set så frisk ud. I modsætning til de fleste stjerner har denne smukke dame altid været åben for skønhedsrelaterede diskussioner. Hun har delt nogle af hendes skønhedsregimer og fundet på tip med sine fans. Hun har også uploadet videotutorials på YouTube og givet ærlige interviews. Her er en liste over nogle få skønhedstips, der helt sikkert reformerer dit daglige udseende.

Skefuld sukker:

Ifølge denne smukke reality -stjerne hjælper en skefuld sukker med at få huden til at gløde, og det er faktisk en sandhed. Kim tilføjer de søde sager i sin kropsvask “for en blid eksfolierende oplevelse”.

Spring shampooing over:

Shampooing af dit hår dagligt kan få håret til at tørre og miste dets fugtighed. Frøken Kardashian shampooer sit hår hver anden dag, hvilket er værdsat af frisørerne. Ikke at bruge shampoo dagligt hjælper med at bevare hårets bløde og smidige.

Solcreme!

Kim Kardashian Beauty Tips Solcreme

Uanset hvordan vejret er, hvis du træder ud af huset, skal du altid have solcreme på. Kardashian har tilføjet solcreme i sin skønhedsprioriteringsliste. Brug af en solcreme beskytter din hud og forhindrer dig i de frygtindgydende solskoldninger.

Konturer:

Kim Kardashian Beauty Tips konturer

Kim Kardashian handler om at skabe konturer. Hun uploadede endda en video, der viser en trinvis procedure for, hvordan du får den bedste kontur for at forbedre dit udseende.

Maksimér de øjenvipper:

Kim Kardashian Beauty Tips Maksimér de øjenvipper

Kim elsker at skildre hendes vipper for at se lange og saftige ud. Selvom hun indrømmer, at lange øjenvipper løber i familien, kan hun godt lide at få lidt hjælp til det nogle gange. Hun havde sagt, at hemmeligheden bag at få dine vipper til at se super lange ud, er at anvende forskellige mascaraer og naturligvis tage dig god tid med det.

Pas på med øjenskyggerne:

Kim Kardashian Beauty Tips Forsigtig med øjenskyggerne

Øjenskygger er afgørende for at få smukke øjne. Kim siger, at det hjælper at påføre pulver og derefter børste det af, før du rent faktisk påfører øjenskyggen.

Pæne negle:

Kim Kardashian Beauty Tips Pæne negle

Tja, skønhed er ikke kun i ansigtet eller på det tøj, du vælger at have på. Selv hænder spiller en vigtig rolle i det. Det er vigtigt at holde dine negle pæne og rene.

Styr dit hår:

Kim Kardashian skønhedstip styrer dit hår

Kim Kardashian foreslår at binde dit hår, før du begynder at anvende makeup, ellers kan det komme på vej, og chancerne er store for, at din indsats vil blive forhindret og også for at undgå krølning af makeup.

Fjern din makeup:

Kim Kardashian Beauty Tips Fjern din makeup

Miss Kardashian foretrækker først at gå i seng, efter at hun har taget sin makeup af. Dette er en god ting, fordi et rent ansigt hjælper med at forhindre dannelse af acne og andre huddeformiteter.

Dette er nogle af de skønhedstip, som du dagligt kan bruge til at forbedre dit udseende.