Kristen Stewart Skønhedstip og hemmeligheder

Denne tusmørke -unge blev berømt for sit kedelige eftertænksomme humør og almindelige dystre blik, der skød hende mod de lyse skinnende stråler af håb, men disse varme ting er mere end bare smukke og fortvivlede.

Kristen Stewart Skønhedstip og hemmeligheder

At tilføje skinnende til hendes allerede smukke udseende er hendes sjove livlige side, en helt anden side end de fleste af hendes tegn på skærmen. på forskning, er nogle af hendes skønhedshemmeligheder frembragt, som vi vil dele om netop denne artikel.

Kristen Stewart Beauty Tips Eye Secret:

kristen stewart Eye Secret øjne

Kristen er mere en tomboyish pige med lav vedligeholdelse, der elsker at rocke det forvirrede og stadig udseende fit. Hendes sædvanlige look på et stort grundlag bærer hendes skæve hår, nøgne læber med plettet øjenmakeup udført med vilje. På spørgsmålet afslørede hun, hvordan hun bare har brug for en eyeliner og mascara, og efter at have påført dem, pletter hun dem bare for at få det røgfyldte look. Men fangsten her er, at hun aldrig tager øjenmakeup, fordi det får hende til at se godt ud den næste dag. Hun husker faktisk aldrig en dag, hvor hun havde blotte øjne uden makeup.

Hydrat:

Kristen Stewart Hydrate

Som en pige med minimal indsats indrømmer Stewart at ligne en dreng i sine yngre år og åbner en af ​​hendes skønhedshemmeligheder, der er hydrering. Flydende indtag er altid godt for huden, da de holder huden sund frisk og glødende. Selvom væske ikke kun betyder vand, er det det eneste, Kristen Stewart vedligeholder regelmæssigt. Meget vand.

Naturlig:

Kristen Stewart Natural

K-Stew, selvom det ikke var en biggie på hår- og makeupfronten, afslørede, at hun er fan af naturlige begivenheder. Hun afslørede, hvordan hun trives hver dag med det rodede, puffede friske naturlige look. Det lige-ud-af-seng-look. Men der er tidspunkter, hvor lidt kommercialisering er nødvendig, og det er, når Kerastase, hendes hårudvalg af hårprodukter, der er miljøvenlige og økologiske, kommer til at spille.

Ansigtsdramaer:

Kristen Stewart Ansigtsdramaer

Kristen Stewart afslørede sin kærlighed til proaktive produkter. At være en kylling med lav vedligeholdelse siger K-Stew, at hvis hun føler sig ansvarlig på en bestemt dag, vil hun vaske sin makeup, men aldrig øjnene. Men hver pige har de tidspunkter, hvor hun kæmper med en zit eller en ujævn ruhed. Til det er Stewart afhængig af Proactive og deres 3 -trins program.

Enten rød eller død:

Kristen Stewart enten rød eller død

Kristen afskyr farver i hendes læber. Hun tillader dog en undtagelse for de sirene røde læber, og det er her, det hele ender. Ingen anden høj farve må pryde Kristens læber. Hun indrømmer at kunne lide hendes læber i en nøgen ferskenfarve eller bare nøgen.

Rens:

Kristen Stewart Cleanse

Selvom hun sjældent tager sin makeup eller går den ekstra mil for at vaske den eksisterende, indrømmede Kristen Stewart tidligere at have renset lidt og fugtet en gang imellem, da hun lider af det samme problem, som mange andre piger gør . Fed hud og til det er det kun en subtil rens og fugtgivende, der skal til.

Ingen falske toner:

Kristen Stewart Ingen falske toner

Kristen er en au-naturlig pige, og det er sådan hun vil have sig selv. Ingen høje makeup læber eller ansigt. Intet ekstravagant tøj eller hår og bestemt ingen falske solbruner. Hun afslørede, hvordan hun er hvid og ønsker at holde sig fra at være i sine naturlige farver.

Stadig skiftende:

Kristen Stewart Ever-Changing

Hun er måske kedelig og dyster i tusmørket, men hun er dobbelt så sjov i virkeligheden med sine frisurer, der hele tiden ændrer sig. Selvom hun ikke forpligter sig meget til makeup eller storhedstøj, kan Kristen Stewart gerne eksperimentere meget med håret med en anden farve nu og da. Engang blev hun blond og en gang huggede hun den ned til ørerne. Engang beholdt hun det bare uforskammet og så igen lavede en majs-rækket frisure på siden. Hun handler om at ændre sig.

Duft:

Kristen Stewart Duft

Hun er blevet valgt som det helt nye friske ansigt af Florabotanica -duften fra Balenciaga og annoncerer således og siger, at dette produkt er fantastisk. Men bag al denne reklame afslører hun, hvordan hun virkelig er fan af dette område, og bortset fra at spille hovedrollen som det nye ansigt gør hun det til et punkt at bruge det til hverdag.