Megan Fox szépség titkai

Alig van olyan nő, aki ne irigyelné Megan Fox szépségét és vonzerejét. Mint az egyik legjelentősebb hollywoodi híresség, ragyogó arca, varázslatos és varázslatos szeme, valamint gyönyörű haja szinte hibátlanná teszi. A kegyelem, amellyel sétál, és a kedves böfögés csak növeli általános személyiségét. Nők milliói szeretnék megismerni Megan Fox szépség titkait.

Megan Fox szépség titkai

A jó hír az alábbi új és friss útmutató formájában jelenik meg, amely mindent tartalmaz, amit tudnia kell, hogy elérje Megan Fox szintjét, ahol a szépsége van. Mindössze annyit kell tennie, hogy alaposan megvizsgálja őket, és a legtöbbet puszta odaadással követi, hogy látható eredményeket láthasson.

Megan Fox szépség titkai, smink, haj, bőr és étrend titkai:

1. Hisz a „kevesebb több” -ben:

Az egyik szépségtitok, amelyre Megan teljesen odaadja magát, az, hogy a „kevesebb több” mantra. Számára a smink minimalizálása és a kevésbé, de hatékony bőrápolási termékek használata az út. Teljesen hisz a tisztító és hidratáló rutinban, amelyet kellő gondossággal követ. Kedvenc hidratálója a bolgár Rose Otto az Epicuren Discovery márkától.

2. Rövid záporok:

Nem hisz abban, hogy órákig vízben áztatja magát, inkább úgy érzi, hogy szükség esetén zuhanyozik, majd hidratálószerként hidegen sajtolt szerves olaj masszázst követ. A termékből szőlőmagolajat használ. Szerinte teljesen illik a bőréhez, és sokkal könnyebb és előnyösebb, mint az olívaolaj.

3. Nem-nem a fényvédőre:

Megan azon ritka emberek egyike, akik utálják a fényvédőt és az általa hozott vegyszereket. Érzékeny bőrére allergiát okoz. A napsugárzás elleni védelem érdekében csak ritka esetekben próbál kilépni, és gyűlöletet használ az arc védelmére ilyen esetekben. Abban az esetben, ha fényvédőt kell tennie, csak La Roche-Posay Anthelios AC SPF 30 High Protection Fluide Extreme fényvédő.

4. Szemkörnyékápoláshoz:

Megan teljesen odaadja magát, hogy vigyázzon macskaszemére, amelyet születése óta ajándékoztak meg neki. A Perricone MD C -vitamin észter szemszérumát használja. Naponta 3-4 alkalommal alkalmazta a legjobb eredmény érdekében. Ezt az arc mosása után teszi.

5. Oxy Facial minden héten:

Az oxigénes arckezelés minden héten segít a bőrének lélegzésében Megan szerint. Ez azért van így, mert nincs ideje rendszeresen maszkokat alkalmazni. Ezt rendszeres arckezelésekkel alkotja, hogy pótolja a bőrápolást.

6. Sok víz:

Szépségtitkai közé tartozik a víz és más egészséges folyadékok iránti szeretete, amely hidratálja a bőrt, valamint jól kiüríti a méreganyagokat. Elmondása szerint, ha 10-12 pohár vizet iszik, a bőre hibátlan marad, és mentes minden problémától.

7. A megfelelő pihenés és alvás:

A pihenés és a nyugodt alvás számára nagyon fontos, mivel úgy véli, hogy ez megőrzi bőrének ragyogását, frissességét és mentes a sötét karikáktól és puffadtságtól. Valójában a szakemberek bebizonyították, hogy ez a tény igaz.

8. Miss Alapítvány Néha:

Megan szerint minden nőnek ki kell hagynia az alapozó használatát időről időre. Ez elősegíti a bőr lélegzését, és távol tartja magát az eltömődött pórusok problémáitól. Segít abban is, hogy természetes szépséget adjon az arcnak, amelyet szeretni fog. A megszokottól is megváltozott megjelenést kölcsönöz.

Ezek a Megan Fox szépség titkai, amelyeket gondolat nélkül követhet az étrendben.