Monica Bellucci Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Monica Belluci er en meget succesrig supermodel, der blev skuespiller. Dior er et meget berømt mærke, som hun har godkendt. Ingen kan benægte, at hun er en diva fra Hollywood og en model, som hver model ser op til. Hun kan være sanselig og bevare elegance på samme tid, hvilket gør hende anderledes end resten. Hun har en uforlignelig skønhed, der vokser, når hendes alder stiger. Vi får nu se, hvordan hun tager sig af sin stedsegrønne skønhed.

monica bellucci skønhedstip

Monica Bellucci Beauty Tips:

Naturligvis smuk:

Monica-Bellucci-Skønhed-Tips-fra-naturen

Hver model eller skuespiller har altid brug for hjælp fra makeup for at få dem til at se perfekte og smukke ud, men tværtimod er Monica Bellucci en stjerne, der forsøger at holde hende adskilt fra overskydende makeup, hvilket får folk til at se meget ‘plastiske’ ud. Hun citerer, at skønhed er meningsløs, hvis den ikke er beboet.

Makeup:

monica-bellucci-makeup-tips

Damen foretrækker at være med et minimum af makeup, selvom hun skal til arrangementer. Hun nyder at sætte Dolce & Gabbana Perfect Finish Creamy Foundation som base. Fundamentet er meget let og lidt makeup over det er alt, hvad hun har brug for.

Hårpleje:

monica-bellucci-med-hårpleje

Skuespilleren shampooer sit hår to gange om ugen og ikke mere end det. Hun føler, at de kemiske komponenter i shampooerne kan være skadelige, hvis de bruges unødigt. Hun fortyndede normalt shampooen med vand, inden hun lagde den på hendes hår, så mængden af ​​alkalisk reduceres. Hun foretrækker også at lufttørre sit hår frem for at føntørre, hvilket er skadeligt og fører til brud.

Øjenmakeup:

monica-bellucci-skønhed-øjen-makeup-tips

Monica Bellucci koncentrerer sig mere om sin øjenmakeup end på sit ansigt. Hun kan lide at bruge naturlige nuancer til sine øjne, og hendes favoritter er brune og grå til øjnene. Hun kan lide at lægge mascara, og det er normalt sort. Hun føler, at hendes mascara fuldender sin makeup, og hun foretrækker altid at bruge Dolce & Gabbana Intense Eye Mascara.

Lip Makeup:

monica-bellucci-skønhed-læbe-makeup-tips

Enkelhed er hendes nøgle til stil og hendes skønhed, men når det kommer til læbe makeup, kan hun lide at være lidt eksperimentel. Monica Bellucci elsker at eksperimentere med forskellige læbefarver. Hun bliver ved med at prøve nye farver, men hendes favorit er en saftig rød læbestift. Hun bruger rødt, fordi hun føler, at det gør hende mere attraktiv.

Hudpleje:

Monica-Bellucci-hudpleje-tips

I en alder af 40 begynder kvinder normalt at søge lægehjælp gennem operationer for at vedligeholde deres unge hud og ikke få den til at se gammel og kedelig ud. Monica Bellucci er en bemærkelsesværdig skuespillerinde, der ikke gik i operationer, og i stedet var hun glad, og hun nød forandringen i huden. Folk bør altid lade ændringer finde sted, når dagene går. Ungdommen er ikke permanent, men enkelheden og den naturlige skønhed er evig. Hun beviser faktisk, hvad naturlig skønhed virkelig betyder.

Kosthemmeligheder:

monica-bellucci-diæt-hemmeligheder

Monica Bellucci er ikke en blyant-tynd kvinde, der ser ud til at være på styrtdiæter. Hun elsker at spise, men hun har bestemt vedligeholdt sig selv hele vejen igennem. Hun, som de fleste europæiske skønheder, går ind for portionsstyringsdieter. Hun spiser, hvad hun vil, men hun holder en fin linje og overdriver ikke en usund kost. Hun holder også regelmæssigt vandforbrug en integreret del af hendes kost.

Fitnesshemmeligheder:

monica-bellucci-fitness-tips

Da supermodellen ikke er særlig opsat på at vedligeholde smertefulde kostvaner, og hun spiser, hvad hun har lyst til, har hun en tendens til at balancere det med at lægge lidt ekstra vægt på fitness. Svømning er en øvelse, der nyder mest, og hun gør det til et punkt at svømme mindst 4 dage om ugen og i 45 minutter, hver gang. Hun laver også regelmæssig yoga og meditation for at bevare sin krop og for ro i sindet.