Nina Dobrev Skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Nina Dobrev berømt for sin rolle i tv -serien Vampire Diaries er en fair skønhed med tykt og langt brunt hår. Hun deler sin hemmelighed om, hvordan hun vedligeholder sin smukke hud på trods af hendes lange timers skud. Oven i det er hun nødt til at spille en dobbeltrolle, som får hendes timer til skydning til at blive forlænget endnu mere.

Nina Dobrev Skønhedstip og fitnesshemmeligheder:

Skønhedshemmeligheder:

nina dobrev skønhedstip

Nina fortæller, at folk bliver knyttet til skønhedsprodukter for hurtigt, så hun bliver ved med at skifte produkter hver anden uge. Hun bruger altid normal creme, natfugtighedscreme og solcreme. Til kroppen bruger hun også skrubber og cremer. Hun skal bruge lange timer på optagelser, der indeholder meget makeup og forsøger dermed ofte at rense sit ansigt. Hun får ikke meget søvn, som får hendes mørke rande, men på det sidste fik hun et middel, et produkt af Jan Marin, som helbreder hendes mørke rande natten over. Hun bruger også en Clarisonic pensel en gang om ugen.

Makeup:

NinaDobrev-Makeup

Hun havde været til stede ved lanceringen af ​​GinZing fugtighedscreme, og hun bruger den selv. Hun er forelsket i det, og hun føler, at enten kaffen eller ginseng hjælper hendes hud med at booste og vågne op. Hun bruger bronzer -kompakten til Tom Ford til almindelig makeup. Hun kan godt lide at have servietter ved hånden, så hun hurtigt kan vaske ansigtet af, når hun er udendørs, og det giver også en beroligende effekt, og hun føler sig afslappet.

Hårpleje:

NinaDobrev-hårpleje

Nina har tykt brunt hår, og hun elsker at holde sit hår sundt. Hendes mor havde advaret hende om at tage håret af, da hun vidste, at hun på grund af sin karriere regelmæssigt skulle spille med forskellige stilarter. Hun bruger fletstænger til sine krøller i stedet for krøllejern. Til vask foretrækker hun det tre gange om ugen, og hun gør det med Keratin -behandling, hendes hårmasker er af marokkansk olie. Hun drømmer om en dag at være en L’Oreal eller en Pantene -pige, og derfor gør hun en ekstra indsats for at holde håret sundt.

Øjenmakeup:

NinaDobrev-øjenmakeup

Nina nyder ikke overdreven øjenmakeup. Selv ved begivenheder ville du næppe se hende pynte meget i øjnene. Hun bærer dog altid mascara, og hun bærer dem regelmæssigt. Hun elsker meget sort og brunt, og når det kommer til mascaraer, elsker hun at lægge et brunt lag over det sorte for at give hende et andet look.

Læber:

NinaDobrev-læber

Nina elsker at holde læberne golde eller kan bare lide de lyse og nogle gange lidt glans. Hun er ikke en af ​​de skuespillerinder, der gerne vil have lidt tung læbe makeup. Som hendes karakter antyder, tager hun lidt læbestift på, men ellers kan hun lide at holde det enkelt.

Kosthemmeligheder:

NinaDobrev-Diet Secrets

Nina kan lide at følge en sund kost, det havde hun engang fortalt i Teen Vogue. Hun kan lide at drikke kombucha, smoothies, og hun elsker at spise et sundt måltid havre. Selvom hun er streng med sin kost, kan hun ofte lide at blive ved med at smage på et par af de madvarer, hun altid har lyst til. Hun elsker kager og chokolade, og det er noget, hun bare ikke kan sige nej til.

Fitnesshemmeligheder:

NinaDobrev-Fitness-hemmeligheder

Nina elsker yoga. På trods af hendes travle tidsplan sparer hun tid til yoga, og hun elsker det faktum, at det renser hendes porer og også holder hende i form og afbalanceret. Hun prøver i det mindste at dyrke yoga tre til fire gange om ugen, og hun fortsatte endda med at sige, at hun kunne være yogainstruktør, fordi hun er så vild med det.

Håber du kan lide disse Nina Dobrev Beauty Tips og fitnesshemmeligheder. Efterlad din kommentar herunder.