Nina Dobrev Szépségtippek és fitness titkok

Nina Dobrev, aki a Vámpírnaplók tévésorozatban játszott szerepéről híres, szép szépség, vastag és hosszú barna hajjal. Megosztja titkát, hogyan őrzi meg szép bőrét a hosszú hajtások ellenére. Ráadásul kettős szerepet kell játszania, ami miatt a forgatáson töltött órák tovább nyúlnak.

Nina Dobrev Szépségtippek és fitness titkok:

Szépség titkai:

nina dobrev szépségtippek

Nina azt mondja, hogy az emberek túl gyorsan kötődnek a szépségápolási termékekhez, ezért kéthetente folyamatosan váltja a termékeket. Mindig normál krémet, éjszakai hidratálót és fényvédőt használ. A test számára bozótot és krémet is használ. Hosszú órákat kell töltenie a forgatáson, amely sok sminket tartalmaz, és így gyakran megpróbálja megtisztítani az arcát. Nem sokat alszik, ami miatt sötét karikái vannak, de mostanában kapott egy gyógymódot, Jan Marin termékét, amely egyik napról a másikra gyógyítja a sötét karikáit. Hetente egyszer Clarisonic ecsetet is használ.

Smink:

NinaDobrev-Smink

Jelen volt a GinZing hidratáló krém bevezetésekor, és ő maga használja. Szerelmes belé, és úgy érzi, hogy akár a kávé, akár a ginseng segít a bőrnek fellendülni és felébredni. A rendszeres sminkeléshez Tom Ford bronzos kompaktját használja. Szereti kéznél tartani a törlőkendőt, hogy gyorsan le tudja mosni az arcát, amikor kint van, és ez nyugtató hatást is biztosít, és nyugodtnak érzi magát.

Hajápolás:

NinaDobrev-hajápolás

Ninának vastag, barna haja van, és szereti egészségesen tartani a haját. Édesanyja figyelmeztette, hogy vegye le a haját, mivel tudta, hogy karrierje miatt rendszeresen különböző stílusokkal kell játszania. A fürtökhöz fonott rudakat használ a hajsütővasak helyett. Mosáshoz hetente háromszor részesíti előnyben, és keratinos kezeléssel teszi, a hajápolók marokkói olajból készülnek. Arról álmodozik, hogy egy nap L’Oreal vagy Pantene lány lesz, és ezért extra erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy haja egészséges maradjon.

Szem smink:

NinaDobrev-szem smink

Nina nem élvezi a túlzott szem sminket. Még események alkalmával is aligha látná, hogy a lány sokat öltözteti a szemét. Mindig hord szempillaspirált, és rendszeresen hordja. Nagyon szereti a feketét és a barnát, és amikor szempillaspirálról van szó, szívesen tesz egy barna réteget a feketére, hogy más megjelenést kapjon.

Ajkak:

NinaDobrev-ajkak

Nina szereti meddőnek tartani ajkait, vagy csak a világos színűeket és néha egy kis fényességet szeret. Nem tartozik azok közé a színésznők közé, akik szívesen sminkelnék a szájukat. Ahogy a karaktere is sugallja, felvesz egy kis rúzst, de egyébként szereti egyszerűnek tartani.

Diéta titkai:

NinaDobrev-diéta titkai

Nina szeret egészséges étrendet követni, ezt egyszer a Teen Vogue -ban mesélte. Imád inni kombuchat, turmixokat, és szeret egészségesen zabot enni. Még ha szigorú is az étrendjével kapcsolatban, gyakran szeret kóstolni néhány olyan ételt, amelyekre mindig vágyik. Szereti a süteményeket és a csokoládét, és ez az, amire egyszerűen nem tud nemet mondani.

Fitness titkok:

NinaDobrev-Fitness titkai

Nina szereti a jógát. Elfoglaltsága ellenére időt spórol a jógára, és szereti, hogy megtisztítja a pórusait, és fitt és kiegyensúlyozott. Legalább hetente három -négy alkalommal próbál jógázni, és azt is mondta, hogy jógaoktató lehet, mert annyira szerelmes belé.

Remélem tetszeni fognak ezek a Nina Dobrev szépségtippek és fitness titkok. Hagyja alább megjegyzését.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80