Selena Gomez afslører sine hemmeligheder om skønhed, hud og krop

Som 21-årig ser det ud til, at Selena Gomez har alt for sig-en succesrig karriere inden for sang og skuespil, en modelinje, enorm popularitetsstatus på grund af hendes høje profil on-and-off forhold til teenage heartthrob Justin bieber og senest hendes egen signatur parfume . Det smukke ansigt fra Wizards of Waverly Place skylder hendes mexicanske og italienske herkomst sit flotte udseende. Velsignet med perfekt klar hud og tykt langt mørkt hår, går denne unge berømthed ikke til ekstremer, når det kommer til skønhed og makeup.

selena gomez skønhedstip

Daglig rutine for Selena Gomez Beauty Tips og fitnesshemmeligheder:

I dag afslører vi for dig nogle Selena Gomez skønhedstip og fitnesshemmeligheder, der holder hende til at se frisk og smuk ud som altid.

1. Selena Gomez hudpleje:

Selena Gomez hudpleje

Disneys prinsesse er en af ​​de få heldige, der er født med smuk hud, og det siger sangerinden/skuespilleren, hun gør næsten ikke noget ved hendes ansigt. Hendes råd er, at hvis du har en perfekt hud, skal du passe på den i stedet for at ødelægge dens udseende.

  • Det eneste produkt, Selena sværger til, er Oil of Olay.
  • En ansigtsvask og SPF solcreme fra Oil of Olay er hendes to must-haves i hendes daglige hudplejeregime.
  • Hun bruger fugtgivende lotion som base, inden hun påfører makeup, hvilket også giver hendes hud ekstra beskyttelse.

2. Selena Gomez Eye Makeup:

Selena Gomez Eye Makeup

Selena Gomez kan lide at spille det op med øjnene. Hendes yndlings øjenskygge- MAC Naked Lunch. Hendes foretrukne mascara- Maybelline, det eneste valg, der har været hos hende siden teenageårene. Glamdukken kan lide at øge hakket ved større begivenheder ved at bruge en øjenbrynsblyant til at definere sine øjenbryn og gå med forskellige eyeliner -farver lige fra sort til en dristigere gul. I betragtning af at Selena føler, at hendes øjne ikke er en af ​​hendes bedste træk, ved hun helt sikkert, hvordan man får dem til at poppe, uden at nogen er klogere.

3. Frodigt hår:

Frodigt hår

Selena Gomez hår er let et af de bedste i Hollywood. Hun vedligeholder sit tykke, skinnende og sunde hår ved at vaske, dyb konditionere og forblive tro mod sin naturlige chokoladebrune farve. Hun elsker dog at bruge hårspray til at holde sit skulderlange hår på plads, især når hun er på farten. Ted Gibsons hårspray fungerer bedst for hende, som fås i en miniatureversion, så den passer ideelt til hendes pung. Selena bruger som mange andre berømtheder også extensions af høj kvalitet, når hun vil have håret superlange, og foretrækker extensions, der klipper fast nedenunder, og som ikke forårsager skade på hendes rigtige hår.

4. Selena Gomez’s kost og fitness -rutine:

Selena Gomezs kost og fitness rutine

Selena er ligesom alle andre unge i hendes alder glad for junkfood. Hun er kendt for sin kærlighed til Kit-Kat barer, Snickers og pasta. Mens Selena stadig elsker at spise og spise, hvad hun elsker, begrænser den unge superstjerne sit daglige kalorieindtag for at bevare sin vægt. Hendes kost er ændret betydeligt med alderen, hvor hun nu spiser bedre end hvad hun plejede at balancere sin kærlighed til junkfood med hele og uforarbejdede fødevarer og en masse vegetabilske valg.

Selena Gomez -træningsrutinen er heller ikke så streng og streng. Hun deltager hovedsageligt i kardiovaskulære træninger, som omfatter løb, jogging, cykling og en balletbarre-inspireret træning kendt som Pop Physique. Pop Physique fitness -træningen er designet til at tone kroppen med en blanding af strækøvelser som ballet, Pilates og yoga. De timelange klasser er indstillet til melodien, hvor elever som fru Gomez udfører strækøvelser ved hjælp af balletbarren. Med alderen på sin side, behøver Selena ikke at ty til streng træning og træning for at holde sig i form, selvom en sundere kost, regelmæssig fysisk aktivitet og forfriskende livsstil har arbejdet sammen for at give stjernen en dræbende krop.