Sharon Stone – Szépség titkai és étrend

21 év elteltével Sharon Stone még mindig ringatja gyilkos testét és lenyűgöző megjelenését abból az időből, amikor a hőmérséklet emelkedését küldte a gyönyörű és titokzatos Catherine Tramell szerepében az Alapösztön című erotikus thrillerben. Még az ötvenes évei közepén is képes olyan érzékenységet árasztani, amely minden fiatal csillaggal vetekszik. Az idő kecsesen látta korát botox és injekciók nélkül. Szépségápolási rutinja egyszerű, de hatékony, párosulva a boldog életmóddal és egészséges életmóddal, ami miatt a Dior szóvivője 55 évesnél fiatalabbnak tűnik.

Sharon Stone szépségtippek és fitness titkok

Sharon Stone bőrápolási rendszere:

Míg Sharon Stone a génjeinek tulajdonítja szépségét, tudta, mennyire fontos a bőrének ápolása az élet korai szakaszában, és ma fiatalos, ragyogó bőre tanúskodik erről. Tisztítási rutinja a Shiseido tisztítóvíz vagy M.A.C. használatával kezdődik. törlőkendő, soha ne használjon szappant, hogy elkerülje annak durva hatásait. Ezután hidratáló krémet szed, amit fiatal korától csinált, köszönhetően édesanyjának, aki megismertette a jó hidratáló használatának fontosságával éjjel -nappal..

Sharon Stones bőrápolási rendszere

Sharon Stoner javasolja továbbá az arc és a test hetente történő hámlasztását, valamint az arc, a mellkas és a kéz folyamatos fényvédő használatát. Soha nem találja elragadónak a professzionális arckezelésekben, hanem időt szakít a rendszeres masszázsra és a hosszú fürdőkádban való áztatásra. Nem dohányzik, és távol tartja magát a koffeintől és a szeszes italoktól, de vízzel hidratált marad. Ami a plasztikai sebészetet illeti, ez egy teljes nem a csúnya színésznőnek, aki inkább természetes módon fogadja el a korát.

Sharon Stone hajápolási tippjei:

Sharon Stones haj titkai

Sharon Stone rövid haja lett a védjegy stílusa későbbi éveiben. Imádja röviden, kócos megjelenéssel viselni, és köztudott, hogy gyakran a saját haját is levágja. Ő maga formálja ki formázó viasz segítségével, és permetezi száraz samponnal vagy hajporral, amely biztosítja a haj jó textúráját és képlékenységét. Azt is tanácsolja, hogy ne mosson hajat minden nap, és hetente 3-4 alkalommal mossa meg a haját, és időnként cserélje ki a sampon és a balzsam márkáját. Azt is bevallja, hogy ivott vizet a haj és a sminkelés előtt.

Sharon Stone fitnesz és diéta titkai:

Ha Sharon Stone dögös testét nézzük, akkor nem azt mondod, hogy messze van attól, hogy fitneszteremtő. Saját bevallása szerint éppen annyira dolgozik, hogy karcsú és fitt maradjon. A test gyakorlásának természetes módszerein lopakodik, ha a lift helyett a lépcsőt választja, és a bejárattól legtávolabbi parkolóhelyet. Ő azonban a Pilates rajongója, és egy film előtt fokozza fitnesz edzését. Hetente 3-4 alkalommal edz, néha hetente öt napon át egy órát edz edző oktatójával, aki segíti a teljes test edzésében. Ezenkívül Sharon szeret sétálni a tengerparton, amelyről elmondja, hogy hozzájárul az általános jólétéhez.

Sharon Stones fitnesz és diéta titkai

Ami az étrendjét illeti, Sharon Stone mérsékelt étrendet tart, és azt eszik, amit akar, de ügyeljen arra, hogy ne együnk túl. Étrendje sok halból, sovány húsból, heti 4-5 tojásból, többek között mindennapi kevesebb vagy cukormentes üdítőből és laktálból áll. Szereti a grillezett ételeket és lakomákat grillezett csirkén, bárányon, lazacon és sovány steakeken, párolt zöldségekkel kísérve. Teafanatikus, és szeret gyógyteát inni, miközben vacsora közben iszik egy pohár bort. Egyetlen kényeztetése az étcsokoládé, amelyet a táskájában hord.

Minden mást az Attitude -ra hagy. A megfelelő gondolkodásmód és a magabiztosság aurája az, ami kiemeli a szépséget, mondja Ms. Stone.