Sofia Vergara Szépségtippek és fitness titkok

Arról nincs szó, hogy Sofia Vergara 41 éves, és egy 22 éves fiú édesanyja. A latin bombázó bármelyik fiatalabb színésznőt árnyékba helyezheti elragadó megjelenésével és kiüthető testével. Gloria Delgado-Pritchett sikerei közé tartozik az ABC Modern Family című komédiájában, a kolumbiai színésznő, televíziós műsorvezető és modell a teljes csomag. A Yahoo Shine-nek nemrégiben adott interjújában a négyszeres Golden Globe-jelölt színésznő őszintén beszélt arról az időről és erőfeszítésről, amelyet napi szépség- és fitneszrendszerébe fektet. A Cover Girl arcán rengeteg szépség és smink titka van az ujja alatt, így minden Sofia Vergara rajongó számára itt van betekintés, mi kell ahhoz, hogy ez a latin szépség elbűvölő formában maradjon.

Sofia Vergara Szépségtippek és fitness titkok

Sofia Vergara szépség titkai

Bőrápolás és smink:

Sofia Vergara bőrápolása és sminkje

Sofia Vergara nem titkolja, hogy nem szereti a természetes megjelenést. Nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy mindig hihetetlennek tűnjön. Szépségápolási rendszerét azzal kezdi, hogy szérumot vagy hidratálót alkalmaz az arcára, és megfelelően támogatja a fényvédő használatát, mint a fiatalság megőrzésének kulcsát. A 41 éves sztár naponta kilép a széles spektrumú SPF-ről, mielőtt kilép.

Sofia bevallottan soha nem hagyja el a házat rúzsja nélkül, ami nélkül egyszerűen nem tud élni. Az erszénye két kötelező darabja egy merész árnyalatú rúzs és egy korrektor a javításokhoz. Normális esetben egy órát vesz igénybe, amíg felbátorodik, míg a vörös szőnyegen töltött napok akár három napig is eltarthatnak. Mivel ennyi időt tölt a sminkszékben, nem csoda, hogy a „Modern Family” színésznő mindig a legjobban néz ki.

Tippek a szem sminkeléséhez:

Sofia Vergara szépség titkai szem smink tippek

A veterán szépség kijelenti, hogy az elbűvölő esti megjelenés kulcseleme a szemekkel kezdődik. A merész megjelenés nagy szexi szempillákkal és csillogó szemhéjfestékkel az ő jellegzetes megjelenése egy káprázatos estéhez. Nem meglepő, hogy a Cover Girl Shines a szemhéj színének széles skáláját részesíti előnyben. A szempillaspirál alkalmazása előfeltétel a szempillaspirál. Ami a folyékony bélés felhordását illeti, a fülledt színésznőnek megvan a maga titkos stílusa, amely a lélegzet visszatartása a tökéletes alkalmazás érdekében.

Haj titkai:

Sofia Vergara szépségtitkai haj titkai

Sofia Vergara természetesen szőke, barna színű, sztereotípiás latin megjelenésű haja számos különböző hajszerszámnak van kitéve, hogy elbűvölő hollywoodi haját elérje. A haj kerek ecsettel történő szárításától kezdve a hajon, tépőzáras görgőkön, hajsütővason, hajlakkon és száraz samponon keresztül-mindez és még sok más szükséges ahhoz, hogy egyetlen frizurát érjen el.

Fitness és diéta:

Sofia Vergara csodálatos testalkata a jó gének és a rutin fitnesz edzés kombinációja. Sofia szeretete a fényképezőgépre kész arc iránt egyenlő azzal, hogy nem szeret edzőterembe járni, de a hihetetlenül 24 órás hétvégén való megszállottsága az egyik oka annak, hogy formában tartja magát. A másik a pajzsmirigyrák elleni küzdelme és annak felismerése, hogy mennyire fontos a fitt életmód fenntartása. Gunnar Peterson Sofia hírességek edzőjének segítségével sikerül kanyarjait a megfelelő helyen tartani olyan gyakorlatokkal, amelyek kardióedzéseket, súlyzást, súlyzós guggolást, ropogást és pilatest tartalmaznak.

Sofia Vergara szépségtitkai fitnesz és diéta

A sztár fia szerint anyukája szeret enni, mint a disznó, és soha nem hagyja abba az evést. És így van, de a „Modern család” színésznő bevallja, hogy egészségesen táplálkozik, és mérsékelten táplálkozik. Szereti a megfelelő ételeket enni, a halaktól a zöldségekig és a salátákig. A titka az, hogy egészségesen étkezzen napközben, így amikor vacsorázni megy, bármit lenyelhet. A hét folyamán is könnyedén veszi, de hétvégén hagyjuk magunkat. Kedvencei közé tartozik a sushi és a közel -keleti ételek.