Taylor Swift skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Taylor Swift er en amerikansk sanger og tekstforfatter. Hun er bare 24 år gammel og har modtaget en Grammy, der har opnået adskillige singlehits og er mest værdsat for sit country og fortællesange. Hun er meget talentfuld og vittig, og det der får folk til at elske hende desto mere er hendes meget enkle og ydmyge natur. Hun havde startet sin karriere meget ung og nåede snart højder med sit album Fearless.

Taylor Swift skønhedstip og fitnesshemmeligheder

Taylor Swift Beauty Tips og fitnesshemmeligheder:

1. Naturligvis smuk:

taylor swift beauty tips Naturligvis smuk

Taylor Swift har en glat, klar hud og kan ikke lide at bære overskydende makeup. Hun er smuk og hendes krøllede blonde hår får hende til at se sprudlende og uskyldig ud. Hun besidder fantastisk hud og undgår skønhedsfejl ved bare at holde sig enkel. Hun vælger produkter meget omhyggeligt og følger nøje nogle få regler. Hendes mors råd er de vigtigste for hende, da hun har været hendes mentor, især når det er bekymring for makeup.

2. Makeup:

Taylor Swift Beauty Tips Makeup

Taylor er taknemmelig over for sin mor, der havde introduceret hende til makeup. Hun indrømmer, at hun var katastrofal omkring makeup, da hun var lille, og hendes mor plejede at hjælpe hende og klæde hende pænt på i midten af ​​skolen. Hendes almindelige makeup -rutine omfatter eyeliner, mascara, læbestift, en vippekurker, naturlige brune øjenskygger og en Kate Somerville -fugtighedscreme.

3. Hårpleje:

Taylor Swift Beauty Tips Hårpleje

Sangeren elsker at eksperimentere med sit hår, selvom hun aldrig ønsker at farve dem, da hun er bange for skader. Hun krøller sit hår igen under shows for at få det til at se glattere ud, og til det brugte hun en Conair Ceramic Instant Heat Spiral Styler. For en dårlig hårdag vælger hun at flette håret sidelæns og ikke genere dem.

4. Øjenmakeup:

Taylor Swift Beauty Tips Øjenmakeup

Taylor var i et fly og rejste til Japan, da hun ikke havde makeup med sig, så hun gik ind i vaskerummet og påførte Sharpie for at få øjnene op! Siden begyndte hun at bruge flydende foring, da hun fandt ud af, at de så godt ud på hende. Taylors karakteristiske øjenmakeup er den katteøje, som hun tegner ved blot at forlænge bundlåget opad og tage hjælp til eyeliner.

5. Lip Makeup:

Taylor Swift Beauty Tips Lip Makeup

Taylor elsker rød læbestift. Hvis hun er for træt til at lægge en masse makeup, så anvender hun bare Cover Girl Lip Perfection in Hot, som er mærketes røde læbestifter, og hun har en unik måde at anvende det på. Hun lægger et lag og blotter ind med væv, lægger et andet lag og pletter igen og placerer til sidst læbernes væv.

6. Hudpleje:

Taylor Swift Beauty Tips Hudpleje

Taylor anvender Body Shop Coconut Body Butter på hendes hud, hvilket får hende til at føle, at hun er på en tropisk ø. Hun anvender solcreme, før hun træder ud i solen og gør det til et punkt at fugte hendes hud, inden hun går i seng og før makeup om morgenen.

7. Kosthemmeligheder:

Taylor Swift Beauty Tips Kosthemmeligheder

Taylor Swift følger ikke crash -slankekure, hun er foodie, og hun elsker at lave mad og spise. Hun foretrækker en tung morgenmad og derefter holder den let hele dagen. Hun undgår drikkevarer med sukker som dåser eller kaffe. Hun indtager religiøst meget vand, som hun kaldes en udlænding for sine venner. Hun holder sig til yoghurt, salater og sandwich i løbet af hverdage, men bryder alle regler i weekenden.

8. Fitnesshemmeligheder:

Taylor Swift Beauty Tips Fitnesshemmeligheder

Det er sjovt, hvordan Taylor ikke engang har en centimeter fedt, men stadig arbejder rigtig hårdt på at vedligeholde sig selv. Hun træner ikke for at tabe sig, men hun tror på at holde sig sund og rask, og derfor rammer hun regelmæssigt gymnastiksalen. Uanset hvor hun er eller hvor travlt hun har, gør hun det til et punkt at lave en times konditionstræning. Bortset fra det elsker hun at løbe på løbebåndet.