Taylor Swift szépségtippek és fitness titkok

Taylor Swift amerikai énekes és szövegíró. Mindössze 24 éves, Grammy -díjat kapott, számos single slágert ért el, és leginkább a hazájáért és az elbeszélő dalaiért értékelik. Nagyon tehetséges és szellemes, és ami miatt az emberek még inkább imádják őt, az a nagyon egyszerű és alázatos természete. Karrierjét nagyon fiatalon kezdte, és hamarosan a magasba ért a Fearless című albumával.

Taylor Swift szépségtippek és fitness titkok

Taylor Swift szépségtippek és fitness titkok:

1. Természetesen csinos:

taylor swift szépségtippek Naturally Pretty

Taylor Swift sima, tiszta bőre van, és nem szereti a felesleges sminket. Csinos, és göndör szőke haja pezsgőnek és ártatlannak tűnik. Nagyszerű bőre van, és egyszerűen elkerülheti a szépséghibákat. Nagyon óvatosan választja a termékeket, és szigorúan betart néhány szabályt. Édesanyja tanácsai a legfontosabbak neki, hiszen ő volt a mentora, különösen, ha a sminkről van szó.

2. Smink:

Taylor Swift Beauty Tips Smink

Taylor hálás az édesanyjának, aki bevezette őt a sminkbe. Bevallja, hogy kicsi korában katasztrofális volt a sminkelésben, és az anyja az iskola közepén szokott segíteni rajta, és szépen felöltöztetni. Rendszeres sminkrutinja magában foglalja a szemceruzát, a szempillaspirált, a rúzst, a szempillacsavarót, a természetes barna szemhéjfestéket és a Kate Somerville hidratálót.

3. Hajápolás:

Taylor Swift Beauty Tips Hajápolás

Az énekesnő szeret kísérletezni a hajával, bár soha nem kívánja festeni őket, mert fél a sérüléstől. A műsorok során újra göndöríti a haját, hogy simább legyen, és ehhez egy Conair Kerámia Azonnali Hő Spiral Stylert használt. Egy rossz hajnapra úgy dönt, hogy oldalra fonja a haját, és nem zavarja őket.

4. Szem smink:

Taylor Swift Beauty Tips szem smink

Taylor repülőgépen utazott, Japánba utazott, amikor nem volt sminkje, ezért bement a mosdóba, és Sharpie -t alkalmazta a szeme bélelésére! Azóta elkezdte használni a folyékony bélést, mert rájött, hogy jól néznek ki rajta. Taylor jellegzetes szemsminkje a macskaszem, amelyet egyszerűen úgy rajzol, hogy felfelé nyújtja az alsó szemhéjat, és segítséget kér a szemceruza elkészítéséhez.

5. Ajak smink:

Taylor Swift Beauty Tips ajak smink

Taylor szereti a vörös rúzst. Ha túl fáradt ahhoz, hogy sokat sminkeljen, akkor csak a Cover Girl Lip Perfection in Hot -t alkalmazza, amelyek a márka vörös rúzsai, és egyedülálló módon alkalmazza. Egy réteget tesz fel, és törlőkendővel beken, egy másik réteget tesz fel, és ismét blotokat készít, végül az ajkak szövetét helyezi el.

6. Bőrápolás:

Taylor Swift Szépségtippek Bőrápolás

Taylor a Body Shop Coconut testvajat alkalmazza a bőrére, amitől úgy érzi magát, mint egy trópusi szigeten. Fényvédőt alkalmaz, mielőtt kimegy a napba, és elengedhetetlenül hidratálja bőrét lefekvés előtt és reggelente sminkelés előtt.

7. Diéta titkai:

Taylor Swift Szépségtippek Diéta titkai

Taylor Swift nem tartja be a diétákat, ínyenc, és szeret főzni és enni. Inkább a bőséges reggelit kedveli, majd egész nap könnyedén tartja. Kerüli a cukros italokat, például a konzervdobozokat vagy a kávét. Vallásilag sok vizet fogyaszt, amiért barátai idegennek nevezik. Hétköznap ragaszkodik a joghurthoz, salátákhoz és szendvicsekhez, de hétvégén minden szabályt megszeg.

8. Fitness titkok:

Taylor Swift Szépségtippek Fitness titkai

Vicces, hogy Taylornak nincs egy centimétere sem kövér, de mégis nagyon keményen dolgozik, hogy fenntartsa magát. Nem dolgozik a fogyáson, de hisz abban, hogy egészséges és fitt, ezért rendszeresen jár az edzőterembe. Függetlenül attól, hogy hol van, vagy mennyire elfoglalt, egy órányi kardio gyakorlatot végez. Ettől eltekintve szeret futni a futópadon.