9 legjobb emo frizura hosszú hajra

Az Emo alapvetően a gót ihletésű kultúra utcaszava, ahol a sötét árnyalatok vagy a sötét árnyalatú színek alapvetően a választott preferenciák. A ruháktól kezdve a kiegészítőikig az emo általában a fiatal generációt részesíti előnyben, főleg tinédzser korukban, annak ellenére, hogy az uralkodó gótikus stílus még mindig itt -ott látható. Folyamatos trendként, amelyet sok fiatal támogat a szakaszában, az e műfaj ihlette frizurák felkerültek az egyik trendmeghatározási listára. Itt van egy lista néhány emo ihlette frizuráról, amelyeket kipróbálhat.

A legnépszerűbb Emo frizurák hosszú hajra:

1. A Simpleton:

emo frizurák hosszú hajra

Ez a frizura itt a legjobb, amit egy formális gótikus frizurában kaphatsz, ahol a haj nem teljesen hasonlít egy emo vágáshoz, de még mindig vannak jellemzői. Annak ellenére, hogy ez nem hardcore emo, sportolhatsz az egyik ilyen frizurával, és könnyedén átadhatod az emo frizurának, lágy keverhető színekkel az aláfestett zárakon, hogy növelje a hatást.

2. Hosszú fonatok:

emo frizurák hosszú hajra2

Az Emo általában nagyon szigorú hardcore érzést kelt, a homlokán szétszórt tincsekkel és éles hegyes végű hajjal. Ha azonban egy kis módosítást szeretne hozzáadni a hajához, akkor mindig választhatja ezeket a puha fonatokat a tincsek hátuljáról. Vágja szét a haját a fej tarkójától, és fonja be megfelelően.

3. A szalagok:

emo frizurák hosszú hajra3

Ha kislányos tapintást kölcsönöz a gyönyörű frizurának, miközben az emo hajával dolgozik, akár egy kis feminizmust is hozzáadhat a megjelenéséhez. A haj itt szöszben indul, rövidebb rétegekkel a fenti szakaszon. A haj a vége felé azonban egy hosszabb tincsben kiegyenesedett, oldalán szalaggal.

4. Funk ez:

emo frizurák hosszú hajra4

Az emo frizura megfelelő rétegeit mindig tömegekben mérik. A szokásos szempontok magukban foglalják a rendetlen tollas hajat, amelyet fokozatosan vágnak le. Azonban gyakran, ha sokkal keményebb érzést szeretne a megjelenéshez, érdemes ezt az emo -t választani, enyhe funk -szórással keverve, amely megtartja a szórakozást a funkban, és ugyanakkor izgalmas megjelenést kölcsönöz.

5. A Bandana:

emo frizurák hosszú hajra5

A bandana megjelenés csak az emo hajvágás kiegészítője. Kezdésként két részre vágjuk a hajat, általában a hosszabb tincseket választjuk el egymástól, míg az elülső néhány tincset a fej hátsó részéről kötött banda választja el. A hajrétegeket ezután a bandánra lehet teríteni, hogy megjelenésüket hangerővel és személyiséggel egészítsék ki.

6. A kettős árnyalatok:

emo frizurák hosszú hajra6

A szórakozás a színekben rejlik, és minél inkább színesebbé varázsolod az emo -dat, annál izgalmasabbnak tűnsz. A haj kettős színű, zöld és fekete, kontrasztos és mégis csábító. Az egész haj természetes állapotban van, míg a tincsek szélei gyönyörű mentazöld árnyalatúak. Lehet ehhez klipet vagy szalagot hozzáadni a megjelenéshez.

7. A masszív fürtök:

emo frizurák hosszú hajra7

Ez egy sokkal lágyabb emo megjelenés, ahol a hajat szétválasztva és gótikusan formázva továbbra is megtartják az elülső részen nehezen induló, göndör fürtöket, és lassan tompulnak, hogy csak lágy hullámokat képezzenek a vége felé.

8. Az első frufru:

emo frizurák hosszú hajra8

Ez kivétel a szokásos emo megjelenés alól, ahol a haj szögletes megjelenés helyett a homlok teljes lélegzetét borítja kínai elülső bumm stílusban. A haj azonban a szokásos módon halk dörömböléssel kezdődik elöl, majd lecsúszik a későbbi részeken.

9. Ponytailed Emo:

emo frizurák hosszú hajra9

Még emo frizurával is elég jól meg lehet csinálni a pónikat. Vágja szét a hosszabb zárakat az elülső lágyabbakból, és póni fel.