A fokhagyma használata hideg és influenza ellen – 2 legjobb természetes módszer

A hideg és a köhögés olyan gyakori probléma, amely az influenza formáját öltötte! Sokan kapjuk ezt a problémát, amikor az évszak változik, vagy nem ellenőrizzük az étrendet, néha nagyon súlyos lesz, hogy letargikusak leszünk rutinmunkánk elvégzéséhez, és néha irritálóvá válik az orrfolyás. Próbálunk gőzt venni, forró italokat fogyasztunk, és különféle gyógyszereket szedünk a megfázásra, de ennek ellenére több mint egy hétbe telik, amíg az egészség helyreáll!

Íme egy gyors, egyszerű és legolcsóbb otthoni gyógyszer a megfázás kezelésére. Fokhagyma! Igen, a fokhagyma valóban nagyon hasznos a megfázás gyógyításában és megelőzésében, mivel a fokhagyma híres melegéről, amely belsőleg biztosítja a szervezetet, és számos antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, ami még különlegesebbé teszi.

A fokhagyma használata hidegben & amp; Az influenza 2 legjobb természetes módszerei

A fokhagyma hatékonyan megakadályozza és gyógyítja a hideget. A fokhagyma antioxidánsokkal van tele, a fokhagyma rendszeres fogyasztása javíthatja az immunrendszert. Ha megfázik, akkor igyon fokhagymás teát. Ülni kell egy meredek apróra vágott vagy darált fokhagymát forró vízben néhány percig, majd leszűrni és inni ennyi! A következő órában eltűnik a hideg. Az íz javítása érdekében hozzáadhat egy kis mézet vagy gyömbért.

Általában inkább egy kis pörkölt fokhagymát részesítünk előnyben olasz ételeinkben, de néhány gerezd egyenes és nyers kivétele teljesen más történet! A hideg és az influenza szezonban, vagy a nagymamák azt javasolják, hogy fogyasszanak el egy kanál nyers, apróra vágott fokhagymagerezdet – vagy akár rágcsálják meg egy friss szegfűszeget!

Mint már említettük, a fokhagyma erős antioxidáns, antimikrobiális, vírusellenes és antibiotikus tulajdonságokkal. Megfázás és influenza esetén dekongesztáló és köptető hatást is biztosít, de felmerül a kérdés, hogy nyersen nem lehet megenni, milyen egyéb módokon fogyaszthatja? Az alábbiakban bemutatjuk azokat a módszereket, amelyekkel nyersen fogyasztva különféle módon fogyaszthatjuk.

A fokhagyma használata hideg esetén & Influenza:

Itt felsoroltunk 2 legjobb természetes gyógymódot a fokhagyma megfázás és influenza kezelésére történő alkalmazására. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Fokhagyma & Narancslé:

  • Vegyen egy kis friss fokhagymát
  • Kockázzuk fel és szeleteljük fel, majd húzzuk le a bőrt
  • Most vegyen egy kanál fokhagymát a szájába, és nyelje le narancslével
  • ez egy jó módja a fokhagyma fogyasztásának, mivel nem kell rágni és csak lenyelni a levével
  • Célszerű ezt éjszaka csinálni, nappal senkit sem akar megbántani az illata, de a legfontosabb, hogy meg kell győződnie arról, hogy engedélyezi -e ennek a jogorvoslatnak a tényleges hatását..
  • A legjobb idő erre, ha a fokhagyma bevétele után egyenesen lefekszik. Észre fogja venni, hogy enyhén lázasnak érezheti magát.

Lenyelés nélkül, rágás nélkül:

  • Ne próbálja ezt a módszert éhgyomorra. El kell vennie egy szeletet a szegfűszegből, és 15 percig szívnia kell, és hagyja, hogy a gyümölcslevek varázsolják minden fájdalmat.!

2. Fokhagyma & Citromos víz:

Csak szüksége van:

  • 5-6 gerezd fokhagyma
  • Meleg víz
  • Egy nagy citrom

Hámozza le a fokhagyma gerezd héját, majd vágja apró darabokra. Adja hozzá ezt a meleg vízhez, és facsarjon citromot a keverékbe, hagyja néhány percig a fokhagymát, majd adjon hozzá egy kis reszelt gyömbért és egy kanál mézet, hogy ízt adjon az italnak. Most szűrd le és igyál! Ez az ital valóban nagyon hatékony, mivel mindazokat az anyagokat tartalmazza, amelyek hőt biztosítanak és harcolnak a hideg ellen.

Végül a nyers fokhagyma valóban csodálatos otthoni gyógyszer a megfázás és az influenza elleni küzdelemben. Próbálja meg inni vagy rágni a fokhagymát kora reggel, vagy lefekvés előtt, vagy mindkét alkalommal az Ön számára igazán hasznos követelmény szerint.