15 fantastiske hjemmemediciner til udtynding af hår

I dag lider folk af udtynding og forskellige andre hårproblemer som falmet farve og andre. En person kan også være under forskellige problemer, som kan være interne på grund af søvnmangel og forkert kost, som kan føre til forskellige problemer. En person bør altid forsøge at søge lægehjælp, hvis hjemmemedicin ikke virker. Men hvis disse prøves, bør en person også være opmærksom på, at disse kun giver resultater, når disse regelmæssigt følges.

Korte frisurer til tyndt hår

En person bør også være opmærksom på kosten. En kost skal bestå af hele bladgrøntsager, nok af næringsstoffer fra frugt, frugtsaft og kød, lever. En person bør også indtage ordentlige friske salater og andre mejeri- og kyllingeprodukter, som kan være nyttige til bekæmpelse af de interne årsager. En del heraf er nok vand og ordentlig søvn også afgørende. Om nødvendigt kan der foretages medicinske tests og rådgivning for at finde ud af de interne svagheder. Folk, der regelmæssigt går uden for huset, kan blive påvirket af forurening. Dette er ofte årsagerne, der kan føre til skaldethed.

hjemmemedicin til tyndt hår

Bedste hjemmemedicin til tyndt hår:

Nedenfor er en liste over fremragende og populære midler, der kan afprøves til behandling af tyndere hår.

1. Aloe Vera til udtynding af hår:

Aloe Vera til udtynding af hår

Dette er et meget populært middel til kvinder, der lider af skæl og udtynding af hår. Disse kan købes fra markedet og kan påføres på rent hoved ved sektionering. Dette kan opbevares i 20 minutter, før det vaskes af. Dette har også andre egenskaber, som kan give genvækst.

2. Kokosolie til tyndt hår:

Kokosolie til tyndt hår

Kokosolie indeholder forskellige former for fedtsyrer. Det er også rig på næringsstoffer, der kan påføres i en varm massage, som kan hjælpe med at give god foryngelse. En person kan opvarme nok olie over indirekte varme og anvende dette regelmæssigt for at bemærke en vis forbedring. Kokosolie kan løse dit tynde hårproblem.

3. Æg til tyndere hår:

Æg til tyndere hår

Æg er et af de ideelle hjemmemediciner til udtynding af hår. Der er forskellige typer proteinblandinger, der kan laves med æg. En person kan blande andre ingredienser som pastaer af neem eller andre blade, uanset om disse er gennemsyret eller disse bruges friske, disse kan blandes for at give en sund blanding, der kan bruges efter sektionering ved hjælp af fingre i rækker. Disse bør ikke masseres. Disse kan opbevares i cirka 20 minutter, og en person kan bære en kasket. Dette kan derefter vaskes med normalt vand.

4. Grøn te:

Grøn te til udtynding af hår

Dette er et andet naturligt og meget effektivt hjemmemedicin til tyndt hår, som en person kan gøre. Disse blade er ikke kun sunde, når disse indgår i den daglige kost, men disse er også vigtige, når disse laves til en gennemsigtig løsning, som en person normalt har disse. Disse kan afkøles og laves til at vaske dette af. Dette kan få lov at sidde i en halv time og derefter skylles med rent vand. Dette vil gøre strengene mere håndterbare og give dem glans.

5. Amla til tyndt hår:

Hjemmemedicin til udtynding af hår - amla

Dette er et meget populært middel, der ofte bruges i forskellige typer olier og produkter, der hjælper genvækstprocessen. Dette er også meget nyttigt til at reducere den falmede farve af trådene. Dette kan give naturlig sortlig farvetone. En person kan købe en pakke tørret amla pulver fra markedet. Cirka 6 tsk er nok til skulderlængdevolumen. Dette kan gennemblødes natten over i varmt vand. Dette kan påføres i 20 minutter og derefter vaskes af.

6. Bukkehornfrø:

Bukkehornfrø til udtynding af hår

Disse indeholder slim, som kan hjælpe med at give glathed. En håndfuld frø kan gennemblødes i vand natten over og derefter formales til en pasta, som kan være god, hvis den påføres i 20 minutter. Bukkehorn er et af de mest foretrukne hårfortyndende midler.

7. Avocado til udtynding af hår:

Avocado til udtynding af hår

Dette er en meget nærende naturlig frugt, der kan bruges til den slags teksturer og tyndt hår, der er tørt. Mennesker, der lider af skørhed og ekstremt tør tekstur, kan lave en blanding ved hjælp af en for moden avocado. Dette kan slås i en røremaskine, der tidligere er blevet rengjort og ikke indeholder spor af masalaer eller krydderier. Dette kan derefter laves til en pasta ved hjælp af lidt mælk. Dette kan også anvendes på andre kropsdele, der er meget skællende. En person kan bære en hætte og sidde i 20 minutter, før den vaskes af.

8. Neem til tyndt hår:

Neem til tyndt hår

Dette kan laves til en pasta, uanset om disse købes i butikker i tør form, eller hvis de er friskjordede og bruges. Dette er godt for enhver form for kløe, og det er svampedræbende. Neem er en anden type naturlig hjemmemedicin til udtynding af hår, som også er meget let at anvende.

9. Mandelolie til tyndere hår:

Mandelolie til tyndere hår

Dette bruges ofte i varme massager. Dette kan berolige sindet, og også dette hjælper med at gøre trådene stærkere med regelmæssig brug. De fleste eksperter bruger som hjemmemedicin til udtynding af hår, som heller ikke har nogen bivirkninger.

10. Henna blade til tyndt hår:

En person kan bruge disse friskmalet til en fin pasta ved hjælp af lidt sennepsolie og derefter få lov til at sidde i cirka en halv time. Mange kvinder køber emballerede tørpulvere og bruger derefter varmt vand til at stejle disse. Disse kan gennemblødes, og en person kan bruge almindeligt vand til dette. Vandet skal være nok i beholderen. Det anvendte fartøj er normalt jernbeholdere. Disse giver mere farve, hvis en person bruger disse til farve. I stedet for at bruge markedet til farvning af produkter er dette ganske naturligt og har heller ikke bivirkninger. Disse kan bruges med en måneds mellemrum eller kan bruges to gange om måneden. Blandingen skal være nok til at dække hele længden af ​​sektionerne.

Henna blade til tyndt hår

Derfor bør en person tage den mængde pulver, der kræves i henhold til længden. Normalt kan en person tage omkring 5 spiseskefulde pulveriseret blanding og derefter stejle dette i vand. Blandingen skal være fuldstændig gennemblødt, og denne kan stå natten over. Vand bør være nok, eller det kan være ekstremt tørt at bruge. Efter at dette er blevet brugt på hovedet, kan en person sidde og dække det med en plastikhætte i cirka 20 til 30 minutter. Dette kan derefter vaskes af med almindeligt vand. Dette giver god glans, håndterbarhed og giver også rødlig farve, som er naturlig.

11. Reetha:

Hjemmemedicin til behandling af tyndt hår - Reetha

Reetha også kendt som sæbe møtrik anses for at være en af ​​de bedste hjemmemediciner til tyndt hår. Denne saponinrige frugt af Sapindus mukorossi er blevet brugt af mennesker i den østlige og den vestlige verden siden tusinder af år til fremstilling af sæbe. Så for alle de mennesker, der oplever udtynding af hår eller har hår svagere end et edderkoppespind, foreslås det at bruge Reetha, som er et af de bedste hårfortyndende hjemmemidler. Det naturlige rensemiddel, der siver ud af Reetha, har både antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber, det nærer hovedbunden og gør det sundt, hvilket resulterer i, at håret får ordentlig næring fra rødderne, og de bliver stærkere og udtyndingen reducerer. Dette er et af de rent naturlige hårfortyndende midler.

12. Shikakai til udtynding af hår:

Hjemmemedicin til behandling af tyndt hår - Shikakai

Denne busk er hjemmehørende i de varmere regioner i Asien og bruges som en af ​​de tyndtgørende midler til urtehår. Shikakai har længe været brugt af mennesker som urtehårrensning og forebyggende mod hårtab, det fungerer som en naturlig hårvækstfremmende faktor og gør også rødderne stærke, mens de renser hudtilstande som skæl, som normalt er årsagen til tyndere hår og hårfald . Folk, der lider af skælproblemer, bør bruge Shikakai, og resultaterne vil være synlige. Urten kan tørres op og tilsættes vand eller olie og skal masseres i hovedbunden. Shikakai kan også kombineres med amla og reetha for at få flotte og lovende resultater, der virker en fugtgivende, nærende og naturlig rens. Shikakai kan betragtes som de bedste hjemmemediciner til tyndere hår.

13. Løgsaft til tyndere hår:

Hjemmemedicin til behandling af tyndt hår - Løgsaft

For de fleste mennesker betyder tanken om at påføre løgsaft på hovedet ‘Eww’, men tro mig, at dette er en af ​​de bedste og ukonventionelle hjemmemediciner til tyndt hår. Godt nok ville lugten gøre enhver til vanvid, og det ville bogstaveligt talt bringe tårer i øjnene. Nå nu for dem, der tænker på, hvorfor man skal anvende løgsaft, er svaret, at løg indeholder svovl og det for naturlige svovl, som vil give et spring i gang med produktionen af ​​kollagen i huden. Mangel på kollagen er en af ​​de mest fremtrædende årsager til hårtab, så hvis du tænker på at opgive et af de bedste hjemmemedicin til tyndt hår, så tænk igen, fordi det virker (og hvis du er ‘skyldig’ af lugten så er jeg sikker på, at du kan tage et bad, indtil lugten forsvinder)

14. Proteinrig kost:

Hjemmemedicin til behandling af tyndt hår - Proteinrig kost

Mennesker over hele verden er klar over, at en sund kost er påkrævet for at leve et sundt liv. Sund kost kan forbedre dit helbred, og alligevel tørster folk efter fastfood frem for at indtage en rig kost (inkluder mig også på listen). En sund kost virker også til hårforstærkning og kontrol af hårfald. Dette er en af ​​de bedste og nemmeste hjemmemediciner til tyndere hår. Inkluder en proteinrig kost i hanen og se virkningerne i dit hår, protein er den vigtigste forbindelse i hår, negle osv. Kosten kan indeholde proteinrige fødevarer som fjerkræ, fisk, æg, soja, yoghurtnødder og andre mad, der indeholder et rigt proteintilskud. Dette er uden tvivl et af de bedste hårfortyndende midler, der findes uden at skulle bruge meget.

15. Hørfrø til tyndt hår:

Hjemmemedicin til behandling af tyndt hår - Hørfrø

Hørfrø er meget kendt for sine kostfordele. Beriget med fedtsyrer og antioxidanter hørfrø viser sig at være en af ​​de mest nyttige hjemmemediciner til tyndere hår. Hør hørfrøet, bland det i vand og spiser det regelmæssigt om morgenen. Du kan også anvende hørfrøolie; det nærer hovedbunden og styrker hårsækkene og hjælper derfor med at reducere udtynding af hår.

De bedste hjemmemediciner til tyndt hår er nævnt ovenfor, hvis du er bange for at skulle bære en paryk i fremtiden eller har edderkoppespindshår, skal du følge op på disse hårfortyndende hjemmemediciner.