15 bedste Burgundy hårfarve nuancer tilgængelige i Indien

Farvning af håret er blevet en lettere og enklere måde at give sig selv et nyt look eller med almindelige ord en makeover. Når det kommer til at få dette nye look, vælger vi ofte bare en af ​​de få muligheder, vi har set og hørt om, indtil en skuespillerinde eller en celeb har en unik hårfarve, og vi får en ny idé. Denne tendens følges derefter af hver anden person, der får det til at se ret almindeligt ud. Selvom vi gerne vil hjælpe dig med at stå foran mængden, så tjek nogle af de bedste burgunder -hårfarver, almindelige og ualmindelige før masserne.

Bourgogne hårfarver

Top 15 Burgundy Hair Color Shades:

Lad os finde de 15 bedste burgunder -hårfarver til kvinder, der fås i Indien.

1. Bourgogne:

Bourgogne

Den almindelige vinrøde hårfarve, denne nuance kan prøves på alle hårfarver og typer, som det passer til alle. Farven kan findes ved at blive solgt af mange top hårplejeprodukter, der sælger virksomheder i form af pulver og spray.

 • Fordele & Ulemper: Kan let findes på ethvert apotek eller en frisørsalon.

2. Vin Bourgogne:

Vin Bourgogne

En skygge af burgunder, der har vundet mere popularitet i den seneste tid, er vinbourgogne. Skyggen får sit navn på grund af farvens lighed med vin, rødlig lilla og skinnende. Denne skygge er også velegnet til alle.

 • Fordele & Ulemper: Der er ingen væsentlige konsekvenser af denne hårfarve.

3. Levende Burgund:

Levende Bourgogne

Ligesom sit navn er den livlige Burgundy hårfarve bestemt en mere anderledes nuance af burgunder, der stadig ikke er stærkt opdaget. Denne farve fortjener meget mere opmærksomhed og forsøg fra mennesker af forskellige hårtyper.

 • Fordele & Ulemper: En mindre opdaget skygge af bordeaux.

4. Dyb Burgund:

Dyb Burgund

En lidt dybere tone til den almindelige burgunder, Deep Burgundy gemmer sig let i dit sorte hår, mens farven i brunt eller andet farvet hår stråler helt ud og giver ethvert individ et meget attraktivt udseende.

 • Fordele & Ulemper: Er let tilgængelig hos førende apoteker, hårplejeproduktsektioner eller frisørsaloner.

5. Medium Bourgogne:

Medium Bourgogne

Hvis du er en første timer, der ønsker en hårfarve, der er synlig og unik, men også er bange for at eksperimentere, så er Medium Burgundy hårfarven perfekt til dig. Skyggen er meget synlig på håret, men skiller sig ikke ud som de andre nuancer af bordeaux.

 • Fordele & Ulemper: Er velegnet til folk, der ønsker at prøve en unik hårfarve i deres første gang.

6. Gammel Bourgogne:

Gamle Bourgogne

Vi elsker alle en lille gammel skole, lidt rustik, ikke sandt? Den gamle burgunder hårfarve giver dig en mere klassisk og kantet nuance af burgunder, der ser meget naturlig ud selv på det korteste/længste hår.

 • Fordele & Ulemper: Har et mere naturligt og subtilere look uden konsekvenser eller skader på håret.

7. Lys Bourgogne:

Lys Bourgogne

En mere passende nuance til allerede farvet eller fremhævet hår er det lyse bourgogne. Den lyse vinrøde hårfarve er lysere end den normale vinrøde, hvilket gør den til tider lidt usynlig i sort hår.

 • Fordele & Ulemper: Farven er mere velegnet til mennesker med brunt eller andet farvet hår frem for sort.

8. Red Velvet Burgund:

Rød fløjl burgunder

Alle de kvindelige superhelte er blevet store mål for at få en farvetone rød i vores hår. Selvom lyse rødt måske ikke er alles kop te, er en mere klassisk rødfarve rød fløjl med burgunder, der får dig til at ligne, at du ejer verden.

 • Fordele & Ulemper: Der er ingen væsentlige konsekvenser af denne farve.

9. Mørk mahogni:

Mørk mahogni

Hvis du tør udforske, skal du prøve den mørke mahogni -hårfarve. Farven er en perfekt afbalanceret blanding af burgunder, rød og brun, hvilket resulterer i denne virkelig smukke farve, der igen er velegnet til alle.

 • Fordele & Ulemper: Farven, når den begynder at falme, kan få dit hår til at se lidt underligt ud.

10. Intens Bourgogne:

Intens Bourgogne

Denne nuance af bordeaux er den ægte vare, hvis du vil have dit hår til at se bordeaux ud, men ikke for mørkt eller lyst med den gode synlighed. Den intense vinrøde nuance er den perfekte hårfarve til både farvet og naturligt hår.

 • Fordele & Ulemper: Denne hårfarve har ingen væsentlige konsekvenser.

11. Magenta:

Magenta

For alle de mennesker, der elsker roser og pink, er den magenta nuance af hårfarve det rigtige valg. Farven er ikke rigtig en poppende lyserød, men en nuance af både pink og burgunder, der tilsammen ser virkelig stilfuld ud på nogle flotte strandbølger hår.

 • Fordele & Ulemper: En smuk pink nuance, der ser cool ud på alle hårtyper.

12. Sort kirsebær:

Sort kirsebær

Hvis du elsker farven sort, men ikke vil have et kliché sort hårlook, så tag sort kirsebær på hylderne og farvelæg dit hår. Denne hårfarve er en perfekt harmoni mellem sort og bordeaux, der ser virkelig fascinerende ud på alle. Denne farve får det til at ligne, at du har et burgunder -højdepunkt på sort hår.

 • Fordele & Ulemper: En meget unik nuance af hårfarve, der giver et smukt look til alle.

13. Boysenberry:

Boysenbær

Navnet får det til at lyde lige så unikt som denne nuance af burgunder. Boysenberry gør dit hår til farven på den smukkeste og sødeste nuance af bær i form af en permanent burgunderhårfarve.

 • Fordele & Ulemper: Giver dit hår en frodig skygge af bær.

14. Blomme:

Blomme

En sød bid blomme føles som himlen, så hvorfor ikke overføre denne sødme, der tilbyder smuk frugtfarve til vores hår? Blommeskyggen af ​​bourgogne er utvivlsomt en af ​​de mest elskede og afprøvede en nuance af bedste bourgognehårfarve til mørkt hår.

 • Fordele & Ulemper: Det er en smuk nuance af burgunder, der er elsket af mange.

15. Drue:

Drue

Druehårfarven er en farve, der meget ligner den sorte kirsebærhårfarve, og er perfekt til folk, der ønsker at opnå en farve, der ligner den sorte kirsebærfarve, men relativt lysere og mere skinnende er druefarven.

 • Fordele & Ulemper: En smukkere nuance og mindre opdaget nuance af burgunder.

Der er flere hårfarver, som jeg er sikker på, at du har hørt om for allerførste gang, men nu hvor du har fundet ud af dem, skal du prøve dine hænder på mindst en af ​​disse burgunderrøde hårfarver til dit hår. Hvorfor følge flokken, når du kan skabe dig et helt nyt look bare ved at udforske lidt!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1. Hvor kan jeg finde Burgundy hårfarve?

Ans. Mens den generiske vinrøde hårfarve kan findes i apoteker eller bekvemme butikker, hvorimod de andre nuancer af vinrød kan findes online eller hos professionelle frisørsaloner.

2. Hvor mange nuancer af burgunderhårfarve er tilgængelige på markedet?

Ans. Der er mange uopdagede nuancer af burgunder, der kun er tilgængelige på det udenlandske marked, selvom du let kan finde 5 til 8 nuancer af burgunderhårfarve på det indiske marked.

3. Hvad er de almindelige nuancer af Bourgognehårfarve?

Ans. Der er flere nuancer af burgunder, der er tilgængelige på markedet, såsom burgunder med rød, mahogni, sort samt mørkebrun vinrød hårfarve, hvilket gør denne vinrøde hårfarve nuancer velegnet til alle hårtyper.