Enkle tips til farvet hår

Mange mennesker kan lide at farve deres hår i disse dage. Det er som en ny modeerklæring for alle. Fra lys rød til blå til striber til pink og lilla, synes farverne ikke at ende. Mulighederne og så meget, at du måske er forvirret om, hvilken du skal tage. Afhængigt af din påklædningsfornemmelse, din teint og form, bør du vælge en farve, der vil komplimentere dine træk og smigre hele dig selv.

tips-til-farvet-hår

Men husk altid dig selv en ting; at holde sig væk fra ammoniak. Det skader dit hår og gør det tørt, ru og skørt. Det vil absorbere al fugt og give dig et meget utiltalende udseende. Bortset fra dette har du ikke meget at bekymre dig om.

Tips til hårpleje til farvet hår:

tips-til-farvet-hår

For at passe godt på dit farvede hår bør du henvise til denne artikel, der giver dig en grundlæggende idé og forståelse for de ting, du skal gøre for at bevare dit glamourøse og skinnende farvede hår.

Ingen kemisk behandling:

Inden du farver dit hår, skal du sørge for, at der ikke er nogen kemisk behandling i cirka tre til fire uger fra før. Du bør passe godt på dit hår omkring dette tidspunkt og holde dig væk fra tørretumblere, glattejern, krøller og andre smarte hårstylingsprodukter. Børst dit hår ordentligt og drik også meget vand hele dagen for at holde det hydreret, friskt og let.

1. Konditionering:

konditionering-hår-til-farvet-hår

For at holde dit farvede hår i live, strålende og smukt; du bør helt sikkert prøve noget konditionering. Mos en banan, lidt yoghurt og et æg i en skål. Bland godt og påfør på dit hår. Lad det blive i endnu en time. Brug en mild shampoo til at vaske den af. Dette hjemmemedicin er påkrævet for dine lokker glat og velkonditioneret. Hvis du ikke konditionerer, vil farven bestemt ikke sætte sig på din hovedbund. Hvis du ikke er sikker på din hårrutine, kan du gå til en salon og bede en ekspert om at udføre din pleje. Professionel hjælp er altid bedre end at gøre ting derhjemme.

2. Varm oliekonditionering:

Konditionering af varm olie

Du kan bruge en god mængde kokos eller olivenolie til at massere dit hår. Dette er et af de mest berømte trin, folk har brugt for at få attraktivt og glamourøst farvet hår. Alt du skal gøre er at varme så olivenolie og vente på at den når stuetemperatur. Efter det har masseret på din hovedbund i de næste femten til tyve minutter. Vær forsigtig med dine fingerspidser, og glem ikke at føle dig afslappet. Dette trin vil velsigne dit hår i overflod.

3. Beskæring og føntørring:

føntørre-hår-til-farvet-hår

Det sidste du vil gøre ved dit hår, efter at du har farvet det, er føntørring. Lad dit hår tørre naturligt. Hvis du vil bruge det, kan du prøve en kølig vindindstilling for at gøre dit hår tørt. Den næste ting du skal gøre i stedet er trimning. En gang om måneden skal du gå til salonen og trimme enderne af dit hår. Dette forhindrer, at der kommer skader og spaltede ender.

4. Ingen svømning et stykke tid:

Kvinde svømmer i poolen

Når du har farvet dit hår, skal du undgå at komme i poolen i de næste par uger. Dette er på grund af kloren i vandet, der vil forårsage stor skade på din hårkvalitet. Men hvis du stadig gerne vil svømme, skal du have en badehætte på, så du kan give dit hår lidt beskyttelse. Dette er et af de vigtigste trin, der skal følges, efter at farvningen er udført.

5. Shampoo og konditionering efter farvning:

Shampoo og pleje efter farvning

Når du er færdig med at farve dit hår, er det vigtigt for dig at shampoo det. Men sørg for, at det produkt, du bruger, beskytter hårfarven. Denne slags shampoo vil ikke vaske farverne væk og hjælpe molekylerne med at bosætte sig på en bedre måde. Du skal også bruge en god balsam til at balancere fugtigheden i dit hår. Da kemikalier som ammoniak er blevet brugt til at farve dit hår, skal du bruge en balsam, der er farvebeskyttende. Dit hår vil blive skinnende og berømt efter dette.

6. Kraft af vaselin:

vaselin-til-farvet-hår

Ifølge nogle håreksperter bør du prøve at bruge en meget naturlig og enkel nuance, mens du farver dit hår, ikke gå efter noget, der er langt over toppen. Men hvis du går efter farver som blond og brun, skal du påføre lidt vaselin på dit hår inden påføring af farve. Dette forhindrer farvning og giver dit hår en naturlig glød og glans. Du kan også starte en timer, når du begynder at farve. Når det begynder at ringe, skal du skylle dit hår grundigt, indtil det ser helt pænt og rent ud. Dit generelle udseende vil udmærke sig og glamme dig helt.

7. Brug hårmasker:

Brug hårmasker

Du skal bruge en hår- eller proteinmaske til at genopbygge og hydrere dit hår, efter at du har farvet hår. Tag lidt banan og honning og mos det. Du kan også lave en pasta med æg og mayo og bruge det til din fordel. En leave-in balsam er også blevet anbefalet. Dette vil beskytte dit hår mod solens ultraviolette stråler og gøre det mere håndterbart og let. Gør ikke en hårmaske mere end gange om ugen, da overdrivelse kan ødelægge din hårkvalitet.

8. Lav en patch -test:

Hvis du farver dit hår derhjemme, skal du altid lave en patch -test. Dette viser, at du ikke er allergisk over for dette produkt. Og hvis du ender med at lægge mærke til en slags negativ reaktion, så vil du måske ændre dit produkt. Inden du alligevel vælger et produkt til dig selv, skal du sørge for at have konsulteret en specialist eller stylist, da de altid kan give dig den bedste form for råd. Med det kan du aldrig gå galt.