15 bedste anti -skæl hårolier i Indien

Der findes forskellige typer af koncentrerede hårolier, der bruges til skæl på disse dage i stedet for dyre behandlinger, da disse indeholder effektive naturlige ekstrakter. Hårolier bruges ofte til at bekæmpe flakhed og andre tilstande.

Hårolier mod skæl

Fantastiske anti skæl hår olier i Indien:

Nedenfor er de top 15 hårolier til skælbekæmpelse, som en person absolut bør prøve, som er let tilgængelige i Indien.

1. Klar Active Care Hair Oil:

Klar Active Care Hair Oil

Denne hårolie er et velkendt mærke, og dets produkter er blevet solgt med tilfredse kunder. Dette er et billigt alternativ til dyre behandlinger. Dette er ikke kun klinisk bevist, men på samme tid kan dette kun afprøves for en minimal pris af dem, der har problemet med skæl. Normalt ses det, at det for det meste er tørre typer, og derfor kan folk bruge dette. Dette er meget billigt prissat og overkommeligt for de fleste mennesker. En person kan få en 200 ml flaske for kun omkring 120 INR.

2. L’Oreal Mythic Oil Concentrate:

L’Oreal Mythic Oil Concentrate

Dette er et meget populært solgt nyt produkt af anti -skælolie fra et velkendt mærke. Dette har en linje med andre rengøringsmidler, som anbefales at bruges af de mennesker, der køber dette. Dette er en koncentreret opløsning med forskellige olier, og denne kan købes hos apoteker. Dette er ret dyrt og ikke let overkommeligt.

3. Himalaya anti skæl hår olie:

Himalaya anti skæl hårolie

Denne indeholder tea tree olie, som er populær til at slippe af med bakterielle og svampeinfektioner. Dette er derfor godt for de typer tørhed, hvor en person også kan have infektioner og kløe. Dette er moderat prissat og er ganske overkommeligt for almindelige købere. Dette er den bedste hårolie til skæl.

4. Amika -oliebehandling til skæl:

Amika oliebehandling til skæl

Dette er formuleret på en måde, så alle former for tørhed kan behandles med dette. Dette kan også bruges i varme terapeutiske behandlinger. Denne hårolie er meget populær og også ganske dyr. Dette kan købes hos apoteker og andre butikker, der sælger disse forsyninger. Dette er en af ​​de mest effektive anti -skæl hårolier, som også er billig i Indien.

5. Alterna Bamboo Smoothing Oil:

Alterna Bamboo Smoothing Oil

Dette er en anden ideel hårolie til skæl. Dette er et nyligt lanceret mærke i dette land Indien. En person kan købe deres produkter, der er forholdsvis høje priser. Dette er beriget med naturlig godhed, som får en person til at slippe af med enhver krus. Dette gør også sektionerne glatte.

6. Tvam Neem olie:

Tvam Neem olie

Denne anti -skæl hårolie er populær, fordi den er tilført de antibakterielle egenskaber ved Margosa. Dette er en meget koncentreret opløsning og kan bruges med andre typer blandinger i varme massager. Dette hjælper også til blodcirkulationen og kan være godt for regelmæssig brug. Prisen er forholdsvis dyr og ikke meget overkommelig for folk. Dette sælges dog ganske populært og har tilfredse kunder.

7. Matrix Biolage Root Nourishing Hair Oil:

Matrix Biolage Root Nourishing Hair Oil

Dette er en af ​​de bedste hårolier til skælproblem. Dette er populært på grund af effektiviteten af ​​forskellige ekstrakter som solsikke, kokos og mandel i det. Dette er ret populært og overkommeligt til en pris på kun 100 INR Ca..

8. L’Occitane Repair Oil:

L'Occitane reparationsolie

Dette er et andet berømt produkt med mange mennesker, der lider af beskadigede forhold. Dette giver volumen, og det er også ret dyrt at have råd til. Dette er dog et nyligt lanceret mærke og ganske nyttigt. Denne hårolie kan let og effektivt behandle problemet med skæl.

9. Khadi Neem olie:

Khadi Neem olie

Dette er et andet nyttigt og ganske populært produkt, der har mange tilfredse kunder. Dette er moderat prissat, hvilket er cirka 330 INR for en flaske i ordentlig størrelse. Dette kan bruges med lignende produkter fra det samme firma som anbefalet. Dette har været populært for dets ekstrakter, men også for ekstrakter af basilikum og tea tree, der både er mod udslæt eller enhver form for kløe. Dette kan varmt anbefales til regelmæssig brug. Dette kan bruges til beroligelse og også slippe af med flager.

10. Khadi Anti-Skæl Hårolie:

Khadi anti-skæl hårolie

Hvis du leder efter en hårolie, der hjælper dig med permanent at udrydde skæl fra dit hår, så er Khadi -hårolien et af de fineste hårprodukter til dig. Det kommer med naturelementernes godhed og styrker samtidig håret. Olien er blevet fremstillet gennem den mest raffinerede ayurvediske fremstillingsproces, og derfor kan du helt stole på dens kvalitet. Det kommer med citronekstrakter, kamfer, tea tree -ekstrakter osv. Og mange flere naturlige ting, der kan give en mulighed for at slippe af med skæl fra deres hår permanent. Det vil passe til både mænd og kvinder.

11. Sesa Oil Anti Dandruff Therapy:

Sesa Oil Anti Skæl Terapi

Har brug for en anti-skæl olie. Prøv Sesa anti-skælolie, der følger med en blanding af de bedste ayurvediske urter, der er velegnede til hår. Det vil gøre håret fri for skæl og vil også gøre det stærkt fra rødderne. Det forhindrer hovedbunden i at blive tør, og derfor er det en af ​​de bedste skælolier der findes. Det renser faktisk ikke hovedet for alle forurenende stoffer, men det er godt til at holde håret fugtet, og det er det, der forhindrer skæl i at forekomme. Det er en ikke -klæbrig olie, og derfor er den så behagelig at bruge. Det kan anvendes regelmæssigt, og da det er et naturlægemiddel, har det endnu ingen kendte bivirkninger.

12. Aroma Magic Anti Skælolie:

Aroma Magic Anti Skælolie

Hvis du stadig lider af skælproblemer, er det på tide, at du skifter til en olie, da shampoo ikke virker for dig. Det er mange ikke bare den rensning, der altid er påkrævet for at slippe af med shampoo. Du skal komme til rødderne og figuren, hvorfra skælen stammer fra i første omgang. Aroma Magic anti skælolie er kun til dette formål. Det reducerer al slags tørhed i hovedbunden og eliminerer chancen for skæl, da skæl ikke er andet end den tørre hovedbund, der er faldet, efterhånden som tiden er gået. Ingredienserne i denne shampoo er patchouli, eukalyptus, rosmarin, cedertræ osv. Og mange flere gavnlige for hårets urteelementer og stoffer, der effektivt fugter håret. Det vil slippe af med skæl og har vist sig at fungere for tusindvis af ansøgere til denne hårolie.

13. Trichup Anti Skæl Hårolie:

Trichup Anti Skæl Hårolie

Dette er endnu en stor hårolie, der kommer med alt det nødvendige for at reducere skæl i håret. Det vil stoppe forekomsten af ​​skæl i hovedbunden, og tusinder af brugere af denne olie har betegnet det som en af ​​de bedste olier i denne kategori, de nogensinde har brugt.

14. Banjaras Anti Skæl Hårolie:

Banjaras anti skæl hårolie

Dette er et af de bedste produkter på denne liste over kategorier af skælhår. Det har vist sig at fungere for de fleste mænd og kvinder derude. Indholdet er ganske imponerende og renser hovedbunden og begrænser forekomsten af ​​skæl igen. Det kommer med godheden af ​​E -vitamin, timianolie, tea tree ekstrakter osv. Alle disse er virkelig gode for håret.

15. Dhathri Anti Skæl Olie:

Dhathri anti skæl olie

Dette er en af ​​de mest undervurderede anti -skælolier derude. Det fjerner tørheden fra hovedbunden effektivt, og på den måde forhindrer det, at der opstår skæl. Dens pris er også billig, når den sammenlignes med andre hårolier til skæl.

Disse er nogle af de mest effektive olier til skæl, der er tilgængelige i Indien. Adgangen er ganske let og resultaterne ganske tilfredsstillende. Alt du skal gøre er at anvende dem regelmæssigt. Omkring 1-2 gange om ugen er tilrådeligt.