Hvad er japansk hårglatning, og hvordan gøres det?

Japanese Hair Straightening er en berømt måde at rette dine krøllede lokker til lige. Det forvandler dit uregerlige og krusede hår til permanente og glatte lokker. Det er en ganske kontrovers på grund af dets negative bivirkninger, især hvis det udføres af en uerfaren person. Men nogle kvinder sværger over, at det er sikkert og er en fantastisk måde at få dit hår i form. Folk er begyndt at vælge dette frem for brasiliansk hårglatning, siden de opdagede de farlige og giftige kemikalier, der er involveret i dette. Hvis du gerne vil gå efter denne stil, kan du først tale med en ekspert. Vi er dog kommet med denne artikel, der vil give dig en kort idé og forståelse om japansk håropretning.

Japansk hårglatning

Historien om japansk hårbehandling:

Japansk hårbehandling var et stort raseri i New York City i 2000’erne. For kvinder, der var trætte af deres krøllede og krusede hår, kom denne nye stil som en velsignelse. Og det ville næsten virke som et mirakel. Kvinder ville gå ind i en salon, betale 150 til 800 dollars for kemisk hårbehandling og komme ud med super sexet, langt og slankt hår. Den bedste del er, at håret altid ville forblive glat; den voksede aldrig ud eller ændrede kilde. Siden da blev populariteten ved med at skyde op.

Hvordan virker det:

Japansk hårbehandling indebærer brug af kemikalier, såsom calciumhydroxid, der afslapper krøllerne og gør det blødt og glat. Først skal dit hår adskilles i sektioner. Derefter vaskes hvert afsnit med en klarende shampoo af god kvalitet. En speciel løsning påføres hele vejen fra hovedbunden til trådene. Herefter føjes håret og fladstryges. Herefter vil dit hår se perfekt glat, glat og langt ud. Men hvis dit hår er alt for krøllet, skal hele processen gentages.

Hvor lang tid varer det, og hvad koster det?

Denne behandling er blevet anbefalet til hår, der allerede er i god kvalitet. Da det indeholder kemikalier, der kan forårsage stor skade på dit hår, kan det ikke bruges på dem, hvis hår allerede er dårligt i kvalitet. Det vil vare så længe som seks måneder, hvilket er temmelig meget længere end den brasilianske Hair Straightening Treatment. Omkostningerne ved dette vil være omkring 150 dollars i Queens, New York og 400 dollars på Manhattan. Selvom det er dyrt, er resultaterne lige så effektive.

Er japansk håropretning sikker?

Den japanske hårretningsprocedure ligner metoden til permanent hårjustering. Det gør brug af strengkemikalier til at bryde bindingerne i hårsækkene. Dette kan potentielt skade dit hår i det lange løb. Også denne behandling kræver ekspertise fra kosmetologen. Mangel på ordentlig uddannelse og viden kan ende som en katastrofe. Når dit hår vokser med få centimeter hver sjette måned, vil du bemærke, at roden er krøllet og har brug for en touch-up. Flere touch ups kan dræbe folliklen, hvilket resulterer i hårtab og skaldethed.

Fordele ved japansk hårglatning:

Du kan forvente pin-straight, skinnende og blankt hår, efter at den japanske hårbehandling er afsluttet.

Du vil bemærke følgende fordele ved denne behandling:

 • Glansfuldt, skinnende hår
 • Super-lige låse
 • Ingen krøller eller bølger
 • Du behøver ikke bruge tid på at style dit hår

Japanske håropretning fordele og ulemper:

Følgende er fordele og ulemper ved at få denne behandling udført:

Fordele:

 • Gør dit hår stift lige
 • Tilfører glans og glans til dine hårsække
 • Du har ingen krøller eller bølger at håndtere
 • Du kan nyde glat hår i mindst 6 måneder

Ulemper:

 • Overdosering af skadelige kemikalier
 • Gør dit hår virkelig tørt
 • Høj vedligeholdelse påkrævet
 • Touch-ups for hver 6. måned er påkrævet
 • Kan forårsage tyndere hår, brud og i sidste ende hårtab

Hvad gør den?

Japanese Hair Straightening ændrer dit hårs struktur fuldstændigt. Dit hår vil se blankt, smukt, attraktivt og meget unikt ud. Andre kunne have en dårlig hårdag, men for dig skal dit hår altid forblive blødt, frisk, rent og sundt. Fugtigheden i dit hår skal forsegles, og du vil ligne en absolut diva.

Hvad må du ikke gøre?

Du skal passe godt på dit hår, efter at glatteproceduren er afsluttet. Du kan ikke vaske dit hår i de næste 72 timer med nogen form for shampoo. Du skal holde dit hår glat og stille så meget som muligt i de næste par dage.

Sådan passer du på din hårbehandling efter:

Efter at proceduren med japansk hårplejning er afsluttet, skal du være meget forsigtig. Det første du skal være er tålmodig. Lav ikke en ponyhale af det i de næste fem dage, da det er det tidspunkt, hvor dit hår sætter ind. Igen skal du holde dig væk fra kølere, der får din flue til at bevæge sig for meget. Jo stadig dit hår forbliver, jo bedre er det for dig.

Hvor kan du få det gjort og hvorfor?

Du kan få japansk håropretning mest foretaget i japanske og koreanske saloner. Men på steder som New York er denne behandling i det væsentlige blevet forbudt. Ifølge New York Magazine er Ted Gibson, Mark Garrison, Charles Washington og Ric Pipino nogle berømte stuer, der er holdt op med at bruge japanske behandlinger mest på grund af dets negative bivirkninger på håret.

Den gode del om dette:

Selvom det er dyrt, er den gode del, at du ikke skal bruge en glattejern eller hårglatningsprodukter i de næste seks måneder. Dit hår skal forblive frit for enhver form for tørhed og krus, selv på regnfulde og fugtige dage. Teknikken er professionel og meget effektiv. Dem, der gerne vil eksperimentere med nye frisurer, bør helt sikkert prøve denne. Dit liv bliver lidt mere let og enkelt, og du behøver slet ikke bekymre dig om dit hår. Så gå til en god og passende salon, der udfører japansk hårretning og få det gjort.

DIY: Japansk håropretning derhjemme:

Selvom det ikke anbefales, viser vi dig, hvordan du glatter dit hår derhjemme og undgår dyre saloner. Husk, at du kan ende med at skade dit hår, hvis du ikke er helt klar over proceduren.

1. Forbehandling:

Først skal du sikre, at dit hår er klar til behandlingen. Dit hår skal være frit for farvestoffer, farver eller andre kemiske behandlinger

2. Ting du har brug for:

Gør disse forsyninger klar til at skabe permanent glat hår derhjemme:

 • Japansk hårplejningssæt
 • Klarende shampoo
 • Et føntørrer
 • Keramisk belagt glattejern
 • Plastkam
 • Deep Conditioner

3. Shampoo:

Vasket hår reagerer bedst på behandlingen. Sørg for at bruge en shampoo af god kvalitet

4. Aktivator:

Påfør aktivatoren på dit hår og undgå hovedbunden. Dette skal anvendes hurtigt og jævnt

5. Skyl hår:

Efter at have forladt aktivatoren i 50 minutter, skylles dit hår og håndklædetørt

6. Føn:

Føn dit hår med en ionisk tørretumbler, og gør det klar til strygning.

7. Fladjern:

Indstil strygejernet til 350 F og snit dit hår. Stryg hver sektion pænt for ensartethed.

8. Anden skylning:

Skyl nu dit hår igen for at få aktivatoren ud af dit hår.

9. Føn:

Du kan enten lufttørre eller håndklæde tørre dit hår.

10. Hold håret tørt:

Undgå at vaske hår mindst 72 timer efter denne procedure.

Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at få en god forståelse af, hvordan japansk glattebehandling udføres, og om det er din indsats og penge værd. Ligesom enhver glattebehandling, der bruger kemikalier, er den japanske version ikke sikker for dit hår. Selvom du måske nyder pin-straight hår et stykke tid, vil du mærke skaden hurtigere. Skadeomfanget varierer dog fra person til person. Det anbefales at undgå denne behandling, hvis du allerede har tørt, beskadiget hår for at undgå at blive skaldet i fremtiden!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80