Hvordan fugtes hår derhjemme?

Dagens travle og hektiske livsstil forhindrer os i at passe på os selv. Vi har en tendens til at ignorere så meget om os selv. Har du nogensinde undret dig over, hvorfor dit hår er blevet så tørt og ru? Det er fordi det ikke har modtaget den pleje, det kræver. Alle de overgreb, der er gjort mod dit hår ved hjælp af føntørrere, fladjern, krøllejern og varme ruller, kan ikke indstilles rigtigt på en dag.

Desuden fjerner høj temperatur den naturlige fugt fra håret. Men der er måder, hvorpå du kan holde dit hår fugtet. I denne artikel vil vi diskutere, hvordan du holder håret fugtet, og alt du skal gøre er at følge de enkle trin herunder.

Sådan fugter du hår derhjemme

Sådan holder håret fugtet:

1. Hold varmeapparaterne til et minimum:

Det er en kendt sag, at føntørrere, krøllejern osv. Får vores hår til at se smukt ud, men det er også en af ​​hovedårsagerne til, at vores hår er så skørt og tørt. Så det er tilrådeligt at holde dine varmeapparater til et minimum. Prøv forskellige frisurer som fletninger, boller, hestehaler og giv dit hår lidt ro. Prøv også at bruge en termisk beskyttelsesformel, der fungerer som en barriere mellem hårstråene og varmen, der udstråles fra føntørrere og strygejern. Vælg føntørre og strygejern med lavere opvarmningstemperatur.

2. Lær, hvornår og hvordan du vasker dit hår:

Shampooing af dit hår regelmæssigt fører også til tørhed, fordi det fjerner de naturlige olier i dit hår. Spring over at shampoo dit hår dagligt, og lad et mellemrum på to til tre dage. Vælg også den rigtige shampoo. Se efter ingredienser som aloe vera eller abrikoskerne, da disse shampooer er specielt designet til tørt hår. Brug heller ikke for meget balsam. Du kan vælge en udrensningsbalsam i stedet for at shampoo, da det gør arbejdet med både shampoo og balsam.

3. Hold dit hår beskyttet mod sol, klor, vind, saltvand og tørt hår:

Sommerhårpleje

Udsættelse af dit hår for meget sol, klor, vind, saltvand og tør luft vil tørre dit hår ud. Skadelige UV -stråler, hårdt eller tørt vejr, swimmingpool eller hav kan alle skade dit hår og derfor er det nødvendigt at tage forholdsregler, når du er udenfor. Når du udsættes for barske miljøforhold, skal du dække dit hår med en hat eller tørklæde. De laver også sødt tilbehør til dit hår. Der findes leave-in spray på markedet for at holde dit hår beskyttet mod UV-stråler. Sprøjt det inden du forlader hjemmet. Hvis du planlægger at svømme, skal du dække dit hår med behandlingsolie eller tyk konditioneringscreme og tage en badehætte på. Skift også din konditioneringsrutine i overensstemmelse hermed om vinteren.

4. Reducer kemiske behandlinger på håret:

Reducer kemiske behandlinger på håret

Farvelægning, fremhævelse og perming af dit hår får dig til at se smukkere ud, men det skader også dit hår og fører til tørhed. Hvis det er et must for dig at farve dit hår, skal du vælge hårfarver, der er fri for ammoniak. Tal med din stylist for yderligere anbefalinger. Du kan prøve en teknik kaldet biologi i stedet for højdepunkter, som er mere naturlige. Prøv også at glatte dit hår uden fladjern. Der er mange udglattende formler, der ikke kun glatter dit hår og gør det fizzfrit, men også vil pleje dit hår.

5. Vælg en ordentlig hårbørste:

Dårligt fremstillede eller metalbørster kan også tørre dit hår. Børst aldrig dit hår, når det er vådt, fordi det er det mest sarte dengang og let kan rives. Det anbefales at bruge en bred tandkam med god ornebørste. Start fra toppen, og tag langsomt dit hår op til toppen.

Her er et par flere tips til, hvordan du fugter tørt naturligt hår ved hjælp af hjemmemedicin:

1. Hjemmelavet varm oliebehandling:

 • Bland lige store mængder mandelolie, olivenolie, jojobaolie og kokosolie og varm det op.
 • Masser dit hår med denne varme olie.
 • Lad det sidde i en time eller pak dit hår ind i et varmt håndklæde i 30 minutter.
 • Shampoo og skyl som normalt.

2. Vegetabilsk olie og honninghårsmaske:

 • Bland to spiseskefulde honning med to spiseskefulde vegetabilsk olie.
 • Påfør denne pasta på dit hår og pak den ind med en maske.
 • Lad det stå i 15 minutter.
 • Shampoo og skyl som normalt.

3. Prøv den mayonnaise:

 • Pisk en halv kop mayonnaise til den er luftig
 • Påfør dette på dit våde hår.
 • Dæk dit hår med en maske eller brusekop og lad det sidde i 30 minutter.
 • Shampoo og skyl som normalt.

4. Jordbær er ikke kun til is:

 • Blend 4 jordbær med 2 spsk mayonnaise.
 • Påfør denne blanding på dit hår, fra rødderne til spidserne
 • Lad det sidde i 15-20 minutter.
 • Shampoo og skyl som normalt.

Disse enkle hjemmemediciner er lette at prøve, og regelmæssig brug af disse tips efterlader dig med smukt og fugtet hår. Vask altid dit hår med koldt vand og minimer brugen af ​​opvarmningsværktøjer. Sulfatfrie shampooer er skånsomme mod dit hår og hjælper med at bevare fugt. Et andet vigtigt tip er at drikke masser af vand og spise en sund og afbalanceret kost, da du har brug for at nære dit hår indefra.

Følg disse tips og midler, og på ingen tid får du lækkert hår.